80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hamişim naptın muttağa karar verirdinmi canım..

deiğin gibi seramikler işi bozuyor keşke onlarıda eğiştirmek mümkün olsa ama uruk yerede hiç kullanılmaık seramiği kimse değiştirmez ..kızların dediği gibi eb iysi beyaz.herşeye uyar..

CECOM

Mutfak için evim şahaneye başvursana sen..senin özgüvenin yüksek ,çokda güzel oluru valla 5 kuruş ödemeden tüm mutfak şıkır şıkır olur..
şu günlerde küçük kızım o programı izlememe izin veri sağolsun..çok güzel evler yapıyorlar..

sanırım seninmutfak dolaplarınla benimki aynı..kenarları kavre rengi çerçeve içi krem .çok zor temizleniyor sankiiçine giriyor lekeler çıkmak bilmiyor..amaseninkp desağlam kazık atmış..bizde yaptıralı 8 sene falan oluyor,mutfak ,lavabodolabı ,çamaşır makinesi dolabı ve küçük bi yüklük tarzı dolaba,1700 vermiştik biz.en tek mutfağa o kadar vermişin..ee dost kazığı dedikleri bu olsa gerek..
işallah banyodan sonra mutfakda şıkırşıkır olur ama sen bi düşün istersen evim şahaneyi..hem bizdeseni capcanlı görmüş oluruz fenamı..

yok kuzum nerde benım adama bısey begendırmek zor krem renge karar vermıstım en mantıklısı o geldı ama onuda benım adam begenmedımobılya alırkende aynı seyı yapmıstı ben ıstıkbalden bı takım begenmıstım sırf beyazdı sırf beyaz dıye hosuna gıtmedı sonrasında gezerken ıkımızınde ortak begendıgımız bı sey bulmustuk Allahtan fayansların uzerıne duvar kagıdı yaparım dıye dusundum canm tasıncak olursam zaten esıme ılk dedım tezgahın ordakı fayansları degıstırcem dye ona tamam dedı dıger duvarlara duvar kagıdı aklıma geldı ama en zoru mutfak dolabıymıs
celık kapımız takıldı oda ayrı bı muamma bız daha acık renk ıstemıstık koyu gelmız boyle oluncada mutfak dolaplarında katalogdan secmee korkmaya basladık

afıyet olsun canm bu fellah koftesını bı kere daha duydum oldukca guzel dıyorlar merak ettım tarıfını alıp yapacam bakalım bı ara

afıyet olsun canm bu fellah koftesını bı kere daha duydum oldukca guzel dıyorlar merak ettım tarıfını alıp yapacam bakalım bı ara
aslında bizim yörenin yemeği değil..antepli bir arkadaşdan öğrenmiştim güzel oluyor canımm yap sende bebeğin canın canı çekmesin..

duvar kağıdını iyini düşünmüşün canım..en azından kasap dükkanı görümez mutfak,her yer fayans olunca soğuk dükkan gibi bi bi favası oluyor mutfağın..

o resimdeki mutfağı anlamadım canım ben..amanöyle girintili çıkıntılı yapma çocukolunca birde onun temizliğiye uğraşmak zor olur..

yok sadece renk olarak canım model degıl yapıcam canım bakalım ya bı ıstanbula gıdeyımde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam üzere eşimle dışarı attık kendimizi
Önce benim şu tezgahı yaptığım kolyeleri satacak dükkana götürdük oradanda Avmye geçip büyük kıza bot bakmaya gittik

Hanım 15 Tatilde Londra yolcusu ya geri sayıma başladı ve tabi ihtiyaçlarını sıralayıp duruyor
Hatta bir ara bana şu resimli sert bavullardan gösterdi etiketini görünce yok anam okadarda değil dedim sonuçta ihtiyaçlarını alacağım tekrar boşuna 229 lira veremem evde bavul varken
Neyseki hiç ısrar etmedide ağız tadıyla biraz gezip eve döndük

Akşam yemeğimi erken yiyince bir ara acıkır gibi oldum hatta eşim hadi yemek yiyelim dışarda dedi ama ona uymadım yok öyle yağma acıktıysanız evde size çorba ve salata yaparım geç oldu dedimde tamam dedi eşimde
Bende gelince Leptinim bozulmasın diye 1 koca bardak ayran içtim çalışsın leptinler

Ne güzel uğramaya fırsatın olmamış bile olsa kilo vermeye devam etmişsin ( genelde sürüden ayrılanı kurt kapınca ) Bizde yavaş yavaşda olsa kilolarımızdan kurtuluyoruz Allahın izniyle
Fırsat buldukça uğrarsan seviniriz tabiki
Fazla özletme kendini ve bizide gelişmelerinden haberdar et

İnşallah en kısa zamanda kendi gönlüne göre bir iş bulursun canım

Canım eğer çok geç saatte gitmeyecekseniz ve ızgara tarzı birşeyler seçersen hiç sorun olmaz
Gittiğiniz yerde de ızgara tarzı yoksa en masum olanı seç ve anın tadını çıkar be güzelim sonuçta alt tarafı bir öğün ve ertesi gün en kötü ihtimalle dengelersin

İYİ AKŞAMLAR KIZLARR

Ben geldim beyazcanımmmmmmmm
SAnada iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr

Valla babamda geçenlerde aynı şeyi söyledi ama ben açıkcası o programın gerçekten ihtiyacı olanların evine gitmesi taraftarıyım sonuçta biz istesek borça girer yine yaptırırız onu ama bazı insanlar hastalıktan yada ne bileyim kıt kanaat geçinmekten değil dolap tek göz aygazda yemek yapıyor yada ne bileyim sadece bir eski tezgahı mutfak olarak kullanıyor

Babama hatta dedim aaa Almanyadaki arkadaşların beni görünce demezlermi naaaa Hasanın kızı bu işte babasında pok gibi para var adam yaptırmamış kızının mutfağınıda gitmiş millete başvurmuş demezlermi dedim sen çok uyanıksın diyor tabi babam gülerek
O işin şakası tabi sonuçta adamcağız banyoya sponsor olduğundan bile habersizdir büyük ihtimal
Kırık değil dökük değil o yüzden pek önemsemiyorum açıkcası heee ileride durum olursa o zaman yaparım bu sefer gönlüme göre ( sonuçta kazık atacak yada ille yaptırın hazır almayın diyen bir KPde yok hayır eşimde yapsa kendini kazıklayacak hali yok )

AYYÜZLÜÜÜ

NEREESİNN SENNN

Valla yaaaaaaaaaaa nerelerde bu kız
FAcedende geçenlerde yazdım ama cevap gelmedi acaba netle ilgili bir sıkıntımı var yoksa tatile falanmı gitti
Umarım hastalık falan yokturda yoğunluktan uğrayamıyordur

işallah iyidir gülay

geçenlerde 6. takımda yakaladımdı,arayımmı oraları bi..aman iyi olsun çoluk çocuk bi sıkıntı olmasında varsın biz mahrum olalım canım arkadaşımızdan..

açıkcası bendesenin gibi düşünüyorum,amasende trilyoner değilsin sonuçta,heleprogram yenibaşlaığı zamanlar durumu çokda iyi olan insanlar yepyen eşyaları attırıp yada yaptırıp bencede ihtiyacın olanların hakkına girdiler.ama ben senin o kadar lüks bir mutfağın olduunu düşünmüyorum sonuçta dolap kapaklarımız aynı gibi..
ama allah herkesin kendine versin,işallah banyodan sonra sıra onada gelirde gönlüne göre olur heryer..
bu günki programı izlemeni isterim,gerçekden çok ihtiyacıolan bir aileyi ve şimdiye kadar bu kadar yerinde biriş yapmamışlardı bence..
bi gece kondu ve evin neresine el atsan küf ve çürüktü,açıkcası ben bu evin içinden çıkamazlar demiştim ,ama çokda güzel oldu..çoksevindiler insanlar bende çok svinim o aile için..keşke hep böyle ihtiyaç sahiplerine gitselere bi işe yarasa bi dua alsalar..

Aynen canım bende izlediğimde geçenlerde tekerlekli sandalyedeki bir gençe oda yaptılar hatta süpriz olarak Annenin haberi olmadan mutfağınıda yenilediler ve resmen onlarla birlikte ağladım o kadının o an yüz ifadesi herşeye bedeldi bence
Dediğin gibi bazen ihtiyacı hiç olmayanlara yapıyorlar
Bİr keresinde belki deng gelmişsindir 3 aylık evli çifte banyo yaptılar ( adam başvuruda evliliğim banyo yüzünden bitmek üzere eşim nefret ediyor yaptırmazsan boşanırım diyor demiş bunlarda geldiklerinde eski halini bir gösterdiler yemin ediyorum benim banyomdan çok çok daha güzeldi ve inanılmaz sinirlendim üstelik bir banyo için kocayı boşayacaksa boşasın sidikli )
Tamam çok güzel oldu yeni hali ama bana göre ihtiyaçı olana yapılsaydı çok daha güzel olurdu
Bence o programda öksüz, yetim, şehit, gazi ve gecekonduda gerçekten kıt kanaat geçinenlere birşeyler yapılmalı hatta bazen abartılı buluyorum yaptıklarını okadar şaşalı yapacağına orta halli yapsın ama atıyorum gecekonduda oturanların evinin tamamını yapsınlar süper lüks bir mutfağı olsa ne yazar oturacak koltuğu olmazsa yada süper bir banyoyu ne yapsınlar yatacak yatakları yoksa
Ne bileyim belki ben fazla ince düşünüyorum ama eminim yoksul ailelere orta hallide olsa bütün ev yapılsa çok daha mutlu olurlar

seninle bire bir aynı fikirdeyim cecom..

ben uzun zamandır tv izleyemiyorumsağolsun küçğk cadımın sayesinde,ama 3,4 seferir izleyebildim..eskiden ilk çıktığı zamanlar izliyordum..
dediğin gibi düşünüyorum bende bu günki kadıncağazın gelinlik kızları var birisi gelin olmuş hatta ve istemeye geldiklerinde evlerinden çok utanmışlar.ve evgerçekden çokk perişandı çokk.
zaten avuç içikadarcık ev,ama işi çokdu o ayrı..mutfak oturma odası ve koridorunu yaptılar.bende sennin gibi baktım keşke banyo ve tuvaletede bi el atsalardı bş kapı önünü çamurdan kurtarsaları diye..

benim küçükkız bile ağladı biliyormusun.zaten anası kılıklıçok duygusal ota çöpe ,ok duygulandımbe anne der ağlar ağlak kızım benim..

Oyyy kıyamam ben kuzuya
Benimki ağlamaz ama oda benim ağlamama artık pek eskisi gibi şaşırmıyor hatta göz nezlesi olduğumda Anneciğim ne oldu duygulandınmı yine demişti gözümden yaş gelince
Büyük çok saçma bulur ama ufak biraz daha hashas ağlamasada işte atıyorum TVde durumu kötü bir çocuk görsün hemen der Anneciğim benim çok oyuncağım var gönderelimmi onlardan biraz çocuğa oda oynasın belki canı çekmiştir diye
Kendi küçük gelenleri hemen bunu poşete koy gidip Zeynebe verelim der ( çakma eltimin kızı ) hatta bazen derim kızdırmak için ay ne vereceğim be ona anası alsın diye ay bir kızıyor Anneciğim öyle olmaz yardımlaşmak paylaşmak güzeldir hem belki onun parası yoktur alamıyordur diye onları savunur bana

Çok şükür evlatlarımızın yüreği güzel ve inşallah ileride de bozulmazlar ama inşallah kendilerinide aptal yerine koydurmazlar anaları gibi

işallah cecom işallah bozulmazlar..
amadediğin gibi ne kadar iyi niyetliysek okadar aptal yerine konuluyoruz..
ama ben aptal yerine konulmaya devam edicem arkadaşım.biz değişmeyelim,değişirsek onlardan ne farkımız kalır..
allah büyük ve bizim aptallıpımızdanmı yoksa iyi niyetimizdenmi böyle davrandığımızı biliyor.burası gelip geçici öbür tarafda akıllı uyanık geçinenleri görücez nasılsa..

gecen sene çok sevdıgım bı kenara yazdıgım bır yazıydı o kışıyle ben aynı kişiyim

Kendisine iyi bakan bir insanim.. Çünkü mutlu ve enerjik olmaya inanıyorum ..
Yoldan geçerken insanların gözlerinin içine bakarım.. Hoşuma giden ne varsa gülümserim.. Arasıra içimden anlamsızca koşmak gelir.. Koşarım da.. Gün içinde akıl almayacak kadar çok işimi hallederim.. Uzun zamandır herhangi bir şey yapmaya üşendigimi hatırlamıyorum.. Bazen içimde birisinin kahkaha attığını duyuyorum ... Bende kahkaha atıyorum .. Ben mutlu olunca etrafımdakiler de mutlu oluyor.. Ben onları öyle seviyorum.. Yaşamla flört ediyorum.. Yaşamın ta kendisiyle.. Yani kendimle..
Siz de kendinize iyi bakın..

Dünden beri fotolarla menü paylaşşmayı dusunuyorum tlf bışıler oldu fotoları alamıyorum..
dün
sabah
limonlu pul biber çayı (yeni keşfettim sevıyorum pul bıberı yarım cay bardagı su 1 tatlıkasıgı pul biber ceyrek limon

-1 dilim ekmek
-1 kibrıt kutusu kadar keçi peynırı (bim- binvezır çok begendiiimmm )
-5 sıyah zeytin
-1 haslanmıs yumurta
-1 salatalık
-yeşil çay

öğlen
2 çatal makarna
yarım gevrek simit
azıcık sarımsaklı labne

akşam
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt
4-5 yk tavuklu pilav
salata

1 parça burmalı kadayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…