gecen sene çok sevdıgım bı kenara yazdıgım bır yazıydı o kışıyle ben aynı kişiyim
Kendisine iyi bakan bir insanim.. Çünkü mutlu ve enerjik olmaya inanıyorum ..
Yoldan geçerken insanların gözlerinin içine bakarım.. Hoşuma giden ne varsa gülümserim.. Arasıra içimden anlamsızca koşmak gelir.. Koşarım da.. Gün içinde akıl almayacak kadar çok işimi hallederim.. Uzun zamandır herhangi bir şey yapmaya üşendigimi hatırlamıyorum.. Bazen içimde birisinin kahkaha attığını duyuyorum ... Bende kahkaha atıyorum .. Ben mutlu olunca etrafımdakiler de mutlu oluyor.. Ben onları öyle seviyorum.. Yaşamla flört ediyorum.. Yaşamın ta kendisiyle.. Yani kendimle..
Siz de kendinize iyi bakın..
iyi geceler canımmmiyi geceler rapunzell
işallah cecom işallah bozulmazlar..
amadediğin gibi ne kadar iyi niyetliysek okadar aptal yerine konuluyoruz..
ama ben aptal yerine konulmaya devam edicem arkadaşım.biz değişmeyelim,değişirsek onlardan ne farkımız kalır..
allah büyük ve bizim aptallıpımızdanmı yoksa iyi niyetimizdenmi böyle davrandığımızı biliyor.burası gelip geçici öbür tarafda akıllı uyanık geçinenleri görücez nasılsa..
gecen sene çok sevdıgım bı kenara yazdıgım bır yazıydı o kışıyle ben aynı kişiyim
Kendisine iyi bakan bir insanim.. Çünkü mutlu ve enerjik olmaya inanıyorum ..
Yoldan geçerken insanların gözlerinin içine bakarım.. Hoşuma giden ne varsa gülümserim.. Arasıra içimden anlamsızca koşmak gelir.. Koşarım da.. Gün içinde akıl almayacak kadar çok işimi hallederim.. Uzun zamandır herhangi bir şey yapmaya üşendigimi hatırlamıyorum.. Bazen içimde birisinin kahkaha attığını duyuyorum ... Bende kahkaha atıyorum .. Ben mutlu olunca etrafımdakiler de mutlu oluyor.. Ben onları öyle seviyorum.. Yaşamla flört ediyorum.. Yaşamın ta kendisiyle.. Yani kendimle..
Siz de kendinize iyi bakın..
gunaydınnnnnnnn Eki Görüntüle 1348506 kızlarrrrrrrrrrrrrrr ay ben cokk mutlu oldummmmm
bol bol su ıcmenın nımetınden yararlanmaya basladım sanırımm
ayy sevıncten ucuyorumm
kahvaltı oncesı tartıldımve sonuc gecen hafta 78,8 yada 78,9 dım yanlıs hatırlamıyorsam
suann
sagol canımmm benım aminn ayy valla bu kadar sevıncemı dusunmuyordum hafta sonu kacamakalrından sonra tartıda baya fazla gosterıyordum ve gecen haftakı kıloma razıydım umıdım yoktu bı cıkayım dedım sonucu gorunce gozlerım fal tası gıbı acıldıAnammm evide toparladım birazdan mutfağa girişeceğim ( yerini falan silmem lazım bugün)
Bir postada beyaz atarım makineye, süpürgede tutup bir kaç parça ütümüde yapınca bugünlük bukadar yeterli
Süpersin hamişim
Maşallah subhanallah ufak ufakda olsa hala gidiyor kilocuklar
Valla senin kilonda olsam ve kilo vereceğim garanti olsaydı kesin bir tane daha doğururdum
İnşallah hamileliğin sonuna kadar hiç kilo almadan devam edersin canım
kızlar tünaydın
bugün arkadaşlardan biri yok onun yerinede bakıcam pek gelemeyebilirim...
dünkü menüm
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği 2 parça peynir 6 zeytin çay bir kaşık salça
ğle fıırnda tavuk but ve az brokli salatası
akşam : 1 kıymalı pide ayran
biliyosunuz akşam müstakbel gelinimiz annemi ve beni yemeğe götürdü. bende ordan çay içmeye götürdüm onlar pastaneye
masada sufleler sıpangleler... yermiyimmm yememmmm çünkü kaç gündür çöplüğe döndü midem hele o pideden sonra hiç yemem... neyse bugün toparladım kendimi daha da iyiyim bombaaaa gibi bi karatay kahvaltısı yaptımmm...
instagramda marta hedef koymuşlar arkadaşlar benide taglemişler ama burdaki hedefi tututuramadım onu bilen yok yine de çoookk sıkmam lazım kızlar çoookkk
aleykum selam canım valla yemegımı yedım maden suyumu ıcıyorum bıraz fazla geldı yemek sonrasında ders calısmam lazım ama atv yı ızlıyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İşlerimi bitirdim ve küçük kuzunun yoğun isteği üzerine oturup bir güzel Legolarla oynadım
Biraz sonrada mutfağa gireceğim ama önce bir size bakayım dedim
Neler yapıyorsunuz bakalım
aleykum selam canım valla yemegımı yedım maden suyumu ıcıyorum bıraz fazla geldı yemek sonrasında ders calısmam lazım ama atv yı ızlıyorum
CANAN teyzemi kessen ekmek ye demezYaaa kızlarrrrrrrrrr uzun zamandır karataya uymaya çalışıyorum ve aylardır ekmek ağzıma sürmeyen en bugün nereden aklıma geldiyse kızarmış ekmek düştü aklıma
Beyaz ekmek değil ama köy ekmeği
Aç değilim şu anda ama hani arada aklıma gelsede yemiyorum tabiyinede keşke CAnan Teyze çıkıp atıyorum haftada bir 2 dilim ekmek yiyin dese ya ama oda öleceğini bilse demez
CANAN teyzemi kessen ekmek ye demez
valla bende ekmeğin kokusuna dayamamıyorum,birde etrafımd tandır ekmeği yapıp veren bi babaanne varsa bu imkansız oluyor..
ama sen yemeeeee
çünki çok iyi gidiyorsun,bozma karatayı..
bende sabahdan beri yine ev ilanlarına bakıyorum,uygun birşeyler denk gelirmi diye..
hatta dün gece çok uygun ve güzel bi daire buldum,,annemde ben destek çıkıcam yeterki elindekinden bari olma dedi..
sonra bu gün 0 daireler gördüm bi kaç tane,ben geniş bi ev istiyordum ama zaten darına bile paramız yetmiyor.110 m2 birde 130m2 0 daireler var ilanda..105 bine.eşime dedim böyle böyle bak ben aylardır bakıyorum bu fiyata bulamayız,20 binde sen çıkar bi şekilde alalım ,borcunuda kiraya verir kirasıyla öderiz dedim,tamam gelince bakalım dedi..
normalde o yaptırmak istiyor apartmana karşı..işallah gönlü olur ve bir şekilde borç harç oda bişeyler bulurda alırız şu evi yokda elimdeki 3 kuruşda gidecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?