80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün akşam üzere sanırım üşütmeden dolayı başım ağrıyordu ( hatta buraya yazarken bile vardı baş ağrım )
Bir ara acaba tansiyonum mu yükseldi diye düşündüm mide bulantısıda başlayınca ama tansiyonum normaldi ölçtüğümde
Gece geç saate kadar uyuyamadım hatta bir ara eşim uyandı ve beni ayakta görünce başımın ağrısını geçirmek için elinden geleni yaptı en son bir ara halıya uzandım ve eşimede tembihledim olurda uyursam sakın uyandırma beni diye
Sağ olsun fönle enseme ve ayaklarıma sıcak hava tuttuda sıcağı görünce mayışmış uyumuşum
Şükür şu anda çok daha iyiyim ama sanki her an yine başım başlıyacakmış gibi

Şekersiz kahvemi kaptığım gibi kendimi buraya attım inşallah iyi gelirde başım tekrar başlamaz

Aynen canım biz hiç değişmeyelim
Evlatlarımızda hiç değişmesin ki dediğin gibi yüreğinde zerre kadar sevgi olmayan insanlardan farkları olsun
Ne kadar eskisi gibi olmasamda o tip insanlara karşı yinede yapılanlara karşı bazen onlara acıyorum.
Bu dünyanın birde öbür tarafı var ve RAbbim hiç birimize onlara yapacağı muameleyi yaşatmasın

Ben bu dünyanın iyilerle kötüler savaşı olduğunu düşünüyorum ve eninde sonunda iyiler kazancak

Sanki beni anlatmışsın
Kendim için olan birşey olduğunda üşendiğim oluyordur ama bir başkası için iki elim kanda olsa yine üşenmem, yine elimden geleni yaparım
Rabbim hepimize hep yaşamla flört etmeyi nasip etsin ( o tabire bayıldım gerçekten )
Aminnnnnnn

Anammm evide toparladım birazdan mutfağa girişeceğim ( yerini falan silmem lazım bugün )
Bir postada beyaz atarım makineye, süpürgede tutup bir kaç parça ütümüde yapınca bugünlük bukadar yeterli

Süpersin hamişim

Maşallah subhanallah ufak ufakda olsa hala gidiyor kilocuklar
Valla senin kilonda olsam ve kilo vereceğim garanti olsaydı kesin bir tane daha doğururdum

İnşallah hamileliğin sonuna kadar hiç kilo almadan devam edersin canım

sagol canımmm benım aminn ayy valla bu kadar sevıncemı dusunmuyordum hafta sonu kacamakalrından sonra tartıda baya fazla gosterıyordum ve gecen haftakı kıloma razıydım umıdım yoktu bı cıkayım dedım sonucu gorunce gozlerım fal tası gıbı acıldı kı habıre hamur ısı gıdıyor yemeklerım nerdeyse cıkolatayada hayır dıyemıyorum ah bıde onları cıkarabılsem super olucak kız dogur belkı sende verırsın valla beslenmemde babaanne ne pısırırse onu yıyorum sadece suya ve tuza dıkkat edıyorum o kadar dıgerlerını ne canım cekerse hamulu gırtlak yıyorum

kızlar tünaydın
bugün arkadaşlardan biri yok onun yerinede bakıcam pek gelemeyebilirim...
dünkü menüm
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği 2 parça peynir 6 zeytin çay bir kaşık salça
ğle fıırnda tavuk but ve az brokli salatası
akşam : 1 kıymalı pide ayran

biliyosunuz akşam müstakbel gelinimiz annemi ve beni yemeğe götürdü. bende ordan çay içmeye götürdüm onlar pastaneye
masada sufleler sıpangleler... yermiyimmm yememmmm çünkü kaç gündür çöplüğe döndü midem hele o pideden sonra hiç yemem... neyse bugün toparladım kendimi daha da iyiyim bombaaaa gibi bi karatay kahvaltısı yaptımmm...
instagramda marta hedef koymuşlar arkadaşlar benide taglemişler ama burdaki hedefi tututuramadım onu bilen yok yine de çoookk sıkmam lazım kızlar çoookkk

tebrıkler canım aksamı cok guzel atlatmıssın tuttrurursun hedefını once ınannkı basarasınn

:) cok tesekkur ederım cnm yorumun ıcın.ben böle bır heyecan ile yazmısım valla kusurumuma bakma ayrıntılı ayrıntılı yazmısım.ınsallah gırdıgım surece yazacağım.::)cuma kontrolum var bakalım sonucu paylasırım hepinizle.suruden ayrılmadım canım :)sadece yogunluktan gıremedım dıyelım ben hep burdayım yanı hedefe devam...::)

selam kızlar bugunumu yemek olarak kapadım umarım acıkma gıbı bısey yasamam bu saatten sonra sadece su ıcmeyı dusunuyorum

SABAH
2 dılım salcalı tereyaglı ekmek
2 sıyah zeytın
1 cay bardagı adacayı
ÖĞLE
5 kasık yogurt(baharatlı)
AKSAM
1 tabak etlı nohut
1 patates(yarı kızartma yarı buglama)
turp
2-3 yaprak sogan
4 catal bal kabagı tatlısı
maden suyu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

İşlerimi bitirdim ve küçük kuzunun yoğun isteği üzerine oturup bir güzel Legolarla oynadım
Biraz sonrada mutfağa gireceğim ama önce bir size bakayım dedim

Neler yapıyorsunuz bakalım

aleykum selam canım valla yemegımı yedım maden suyumu ıcıyorum bıraz fazla geldı yemek sonrasında ders calısmam lazım ama atv yı ızlıyorum

aleykum selam canım valla yemegımı yedım maden suyumu ıcıyorum bıraz fazla geldı yemek sonrasında ders calısmam lazım ama atv yı ızlıyorum

Bende bir yandan Evim Şahaneyi izliyorum oda kızkardeşim aradı kız banyo yapıyorlar banyoda sizinkinden az ufak bir bak fikir olsun dedi
Merakla sonuçu bekliyorum ondan sonra atacağım kendimi mutfağa

Ohhh ne güzel yemek faslıda bitmiş az fazlada kaçsa
İnşallah derslerinide çalışır bir sonraki sınavında çok başarılı olursun

Yaaa kızlarrrrrrrrrr uzun zamandır karataya uymaya çalışıyorum ve aylardır ekmek ağzıma sürmeyen en bugün nereden aklıma geldiyse kızarmış ekmek düştü aklıma
Beyaz ekmek değil ama köy ekmeği
Aç değilim şu anda ama hani arada aklıma gelsede yemiyorum tabi yinede keşke CAnan Teyze çıkıp atıyorum haftada bir 2 dilim ekmek yiyin dese ya ama oda öleceğini bilse demez

CANAN teyzemi kessen ekmek ye demez

valla bende ekmeğin kokusuna dayamamıyorum,birde etrafımd tandır ekmeği yapıp veren bi babaanne varsa bu imkansız oluyor..
ama sen yemeeeee

çünki çok iyi gidiyorsun,bozma karatayı..

bende sabahdan beri yine ev ilanlarına bakıyorum,uygun birşeyler denk gelirmi diye..
hatta dün gece çok uygun ve güzel bi daire buldum,,annemde ben destek çıkıcam yeterki elindekinden bari olma dedi..

sonra bu gün 0 daireler gördüm bi kaç tane,ben geniş bi ev istiyordum ama zaten darına bile paramız yetmiyor.110 m2 birde 130m2 0 daireler var ilanda..105 bine.eşime dedim böyle böyle bak ben aylardır bakıyorum bu fiyata bulamayız,20 binde sen çıkar bi şekilde alalım ,borcunuda kiraya verir kirasıyla öderiz dedim,tamam gelince bakalım dedi..
normalde o yaptırmak istiyor apartmana karşı..işallah gönlü olur ve bir şekilde borç harç oda bişeyler bulurda alırız şu evi yokda elimdeki 3 kuruşda gidecek..

Dimi yemiyeyim sonuçta dediğin gibi her hafta gidiyor ve bozarsam belki yine geriye dönüş olur beyinde hazır aklımdan ekmeği silmişken tekrar eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayayım

Canım çok sevindim gerçekten
Rabbim inşallah gönlüne göre verir eşin geldiğinde de en güzel şekilde karşılayıp adamcağızın biraz aklını çel belki o zaman daha çabuk ikna olur
Allah razı olsun Annende bak destek olacak elinden geldiğince
Borç olmadan zaten birşey olmuyor üstelik arsa alıpta ev yapana kadar yine seneler geçer olmadı eşine bunun yatırım amaçlı olduğunu söyle borcumuz bitincede satar gönlümüzce bir yer alır evimizi yaparız de sonuçta o ev senin ve çocuklarının güvencesi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…