80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben de menümü paylaşayım kalkınca bi bardak sıcak su içtim sabah: karatay kahvaltısı ara öğün: bir kupa yeşil cay. Öğle: iki tane fırında köfte bi kase çorba ve salata. Ara öğün: bir kupa yeşil cay. Akşam iki kaşık patlıcan yemeği iki kaşık bulgur pilavı ve ayran. Bir buçuk litre su içtim ve birazdan spor ve bir kupa yeşil cay inşallah veririz cumaya kadar en azından moral buluruz

8 doğru soluyosn cnm bi!zim gaza gelmemiz lazimm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yılın son günü ve yine açılışı ben yaptım
Şekersiz keyif kahvemi içerken bir bakayım dedim maşallah baya bir sohbetler edilmiş
Dün nasıl burada hava kopardıysa uydu muydu hepsi gitti can sıkıntısından patladık ve erkenden yattım

Bugün eşim yarım gün çalışacak sonrada bir iki birşey alamaya markete gideriz dedi ama acıkcası daha şimdiden çıkmaya niyetim yok yazarım alınacakları kendi alsın gelirken sonuçta özel bir alışveriş yok ekik olan bir iki birşey alacak Yoğurt, Kahve falan gibi
Bu soğukta kızın üşütmesinden korkuyorum birde bizim bayır kışın jilet gibi oluyor ( büyük kıza hamileyken bayırın başından bir kaymıştım sonunda ufak bir duvar olmasaydı gecekonduların çatısına uçacaktım az daha oda bende takıntı kaldı korkumdan kar kışta çıkmamaya çalışıyorum Hatta Cumartesi gün var ona bile şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl gidiceğim diye )

Bu gece ailecek evdeyiz Zaten genelde bize gelen olmaz ve komşu ablama geçmezsek hep yanlız oturuyoruz Tv karşısında PTT yapıyoruz yani PYjama Terlik Televizyon
Komşu ablama bu sene yine bir sürü misafir gelecekmiş ama bu sene biz geçmeyi düşünmüyoruz zaten başı kalabalık birde biz kalabalık yapmayalım evde pufuduklarım ayağımda daha rahat otururum

Cidden iyi motivasyon oldu bunlar
Bizlerde başarabiliriz buna inanıyorum ve eninde sonunda bende böyle inanılmaz bir öncesi sonrası yapacağım Allahın izniyle hemde pek yakında

günaydın kızlar biz bugün tüm gün çalışıyoruz ya bize de yarım gün olsaydı keşke ama ne yapalım kısmet:)

Sana kolay gelsin canım artık mecbur idare edeceksin Gece uzun nasılsa sende keyif yapar dinlenirsin ertesi gün

Eşim yarım gün çalışacakmış artık o gelmeden az işimi yapayımda sonra o gelince bir iki eksik için dışarı çıkacakmışız hava soğuk aslına ama yinede yürümüş olurum diye düşündüğümden belki kıvırmamda çıkarım alışverişede olsa dışarı

Sağol canım benim evet yürüyüş olur sana da hem de eksiklerinizi alırsınız

Günaydın kızlar. Geçmiş olsun diyen arkadaşlar çok teşeklür ederim. Paşam çok öksürüyor yaa. İçi dışına çıkıyor öksürüken. Limonlu çorba, taze meyve suyu, ballı ıhlamur, ballı karabiberli limon hepsini içiriyorum. Şimdi de ballı turp suyu yapacağım sabaha hazır olur. Kendi adıma iki gündür yürüyemiyorum. Ama dünkü menümü yazayım. Hergün bol su ve yeşil çay içiyorum zaten sabah kıymalı yumurta peynir maydonoz zeytin ve çay üç gibi de çeyrek pide bir dilim ekmek bir kaç patça et yoğurt arada biraz kuruyemiş akşam da limonlu pul biberli yoğurt (2 kaşık kadar) ben çayı bi 20 yıldır şekersiz içiyorum o yüzden bol bol içiyorum.

canım o yoğunluk bende de var 2 haftadır Allah kolaylık versin.

hanımlar Günaydın.ben ciddi anlamda yoğunluktan gelemiyordum.çünkü ortada menüde yok.neredeyse yaşamak için arada ağzıma tıkıştırdıklarım yemek sayılırsa onlara menü diyebilirim :)
evdeki misafirlerim dün gitti.ilk kez trambolinime çıkıp egzersizimi yaptım.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım sadece.
bu arada instagramda bi tek cecomu takip edebiliyorum buraya giremediğimde.sizlerinde varsa beni ekleyebilirsiniz
adım : ymkeskin
buraya gelmeyince sorumluluğumu yerine getirmemişim gibi hissediyorum.inşallah pazartesiden itibaren düzenimle geri geleceğim hanımlar.ama bilinki elimden geleni yapıp buraya olan sorumluluğumu içimde tutuyorum.çünkü her birimizin yolu aynı ve her zaman tatlı dilinizle beni motive ettiniz Allah razı olsun..inşallah yeni yılda herşey gönlünüzce olsun hanımlar.istediğiniz hayırlı şeyleri Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek az peynir 2 salatalık sade çay
ara tarçınlı süt ve 2 yulaflı bisküvi
öğlen 5 köfte ve salata ayran
akşam 2 adet karnıbahar ve yoğurt
yeşilçay içtim aralarda ve 2 bitter çikolata yedim küçük
1,5 lt su
30 dk trambolin egzersizi

Canım umarım bir iki güne toparlar
Yatarken ayaklarının altına wicks sür ve çoraplarını giydirip yatır canım oda inanılmaz rahatlatıyor Benim kuzu içi dışına çıkarcasına hatta boğulurcasına öksürdüğünde yapmıştımda buradaki kızlar hatırlatınca ( hesapta yapıyordum eskiden ) inan rahat rahat uyumuştuk ikimizde ve çocuk ondan sonrada ufak ufak toparladı sonuçta uyumakta onlar için hastalıkta önemli

Menün güzel bence Eminim Pazartesi günü aramıza döndüğünde de çok daha güzel olucak ve birlikte kilo vermeye devam edeceğiz
Buraya gelmesende biliyorsun İnstagramda ensendeyim en azından oradan yediklerini görürüm
Ben bir ara savsaklamıştım paylaşımı ama şimdi şükür yine her gün paylaşıyorum yediklerimi ve kahvelerimi

canım trambolinin zayıflamanda baya bir etkisi oluyor mu

Canım kahve içmenin etkisi oluyor mu ?

Amin canım seninde herşey gölüne göre olsun inşallah yeni yılda sağlıklı bir şekilde iyi kilo vermeler inşallah..
Allah razı olsun seninde gönlünce olsun.bu arada yenisin geliba tatlumm inşallah burada motive olur istediğin sonuçlara çabuk ulaşırsın.
ensemde olduğunun farkındayım ne kaaaa güzel hep ol bence :) bende seni takipteyim o her sabah kahve içişlerin beni benden alıyor..:) vallaha o an burnuma kahve kokuyor :)
evet pazartesiden itibaren hep yazıcam burayada inşallah..sende paylaşmaya ınstagramdan devam et çok güzel motive oluyor bildiğin birinden ilham almak çok güzel canım cecomm :)
canım trambolinin zayıflamanda baya bir etkisi oluyor mu

baya baya etkisi oluyor canım.kalp ritmi hızlı arttığı için yağ yakımı ve sıkılaşma hızlı gerçekleşiyor.ben platesden sonra en iyi sıkılaştıran alet olarak değerlendiriyorum..

hayırlı günler kızlarr

aklım burda hatta okuyup gidiyorumama yazmaya fırsat bulamıyorum.kocam evde çocuklar hasta,misafir telaşı girdi birde işin içine derken gelemedim.
yeni kızlar gelmiş hepiniz hoşgeldinizz..

kilodurumunu toparlamaya çalışıyorum,nerdeyse 2 kğ almıştım şükür yeniden 80 e düştüm.o ara ne olduysa düzensiz yedim..can sıkıntısından tabii..

CECOMM nasılsın canım öpüyorum senii,bizim kaçaklar halaa yok sanırım..

evet canım yeiyim internetten falan mı aldın canım aleti

An itibariyle Akşam yemeğimizide yemiş bulunuyoruz

Artık bu saatten sonra ancak az kuruyemiş yerim

Akşam yemeğinin resmini çekemedim çok acıkınca aklıma gelmedi daha doğrusu

Sabah kahvaltıda;
2 yumurtadan baharatlı omlet
6 adet zeytin
2 kk kadar beyaz peynir
6 parça kalp şeklinde kestiğim turplar

Hemen onun resimin de koyuyorum

Akşamlık;
2 parça balık ( fırında )
3 adet salatalık turşusu
2 adet köz kırmızı biber
2 Çatal ucu kadar amerikan salatası
3 adet ciğköfte marulla

Bu saatten sonra az kuruyemiş ( karataya uygun olan badem, fındık ve kaju ) başkada yemiyeceğim inşallah

Bir değişiklik olursada bildirim zaten

Canım kahve içmenin etkisi oluyor mu ?

Valla sabah aç karnına içilen şekersiz kahve metabolizmanyı hızlandırım bağırsakları çalıştırıyor diye biliyorum ve çok severek içiyorum 2 haftadan az fazladır tavsiye ederim

günaydın kızlaaaar nasılsınız :):):) ben dee bulaşıklardan sonra performans ödevi okumaya başlıycam hemen size bi selam vermek istedim :)

Allah yardımcın olsun yılbaşı günü bile ne kadar yoğunsun

ama ama ama benim menüme yorum yapmamışsınnnnnnnn ühüüüüü

Kusura bakma canım gözden kaçırmışımdır yoksa kasten asla öyle birşey olmaz
Söz bir daha olmayacak

Canım hemen benim instagramda bir çöööö deyip söylediğin resmi beğendim bile inşallah yurtdışı seyahatinide kazanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…