- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller olsun. Niyetim hafta başından beri otuç tutmaktı ama "Allh'ın takdiri kulun tekbirini bozarmış ya" ben de regl oldım o yüzden otıç tutamadım. Doğal olarak tartıda tam istediğim rakamı da göremedim. Çünkü bu hatae çok iyiyim. Kilom 80.5 insallah hepimiz bol eksili rakamlar görürüz.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün malum tartı günü pazartesi başlamıştım ben bu topikte pazartesi tartildigimda 89,7 kg idi kilom az,önce tartışa çıktım 87,6 çıktım yani 2,1 kg gitmiş çok şükür
Maşallah kızına. Allah hepimize hayırlı evlatlar nadip etsin. Bugün dualarınızda bana da yer verin. Ben de sizin için ederim
amiinnnSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize Tünaydın ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere fazlasıyla nasip etsin....Aminnnnn
Sabaha kadar oturunca doğal olarak daha yeni uyandımhatta eşim arayıp beni uyandırmasaydı kesin bir saat daha uyurdum en azından
Bugün Kandil münasebetiyle Akşam yemeğinde Annemdeyiz hatta bir iki saat sonra kendime gelince Anneme geçmeyi düşünüyorum azda olsa yarımcı olayım hatuna yemek yaparken
Yemekten sonrada artık KVye ordanda eşimin Amcasına geçeceğiz
Büyük kızım sabah kardeşine niye geç kalktığımızı sordu diye Oruçlu olduğumuzu izah ettiAnam cadı anladım ama beni niye memek yemeye uyandırmadınız, Annemde oruçluysa o zaman bende memek yemem diye tutturdu yok yok oruçlu değilim biraz evvel kahvaltımı yaptım yattım ayağına yattımda çocuk birşeyler yemeyi kabul etti sende yermisin diye sorduğunda da ay çok yemişim bak karnım taş gibi diyip yırtıyorum
Olsun canım niyetlenmişsin ama nasip olmamış yinede niyetinden dolayı sevabın olmuştur diye düşünüyorum
Haftayada senden çok güzel bir sonuç bekliyorum bak 7li hanelerde göz kırpmak üzerebir dahada asla 8li haneleri görmezsin inşallah....Aminnnnnnnnnn
Vaaayyyy süpersin canım yaaa
İnşallah hep eksi bildirimler görürsün
Aminnnnn canım
İnşallah herkes için gece oturup kuran okuyup dualarımı edeceğim
Kızım çok şükür valla benim bazen kıvıracak pozisyona girdiğim konularda bile benden çok daha bilinçli
Geçenlerde hatta kendi kendine arkadaşının ailesi kapanması konusunda baskı yaptığıyla ilgili konuşurken bence yanlış sonuçta bunu yapacaksa insan içinden gelmeli falan dedikten sonra ben peki sen düşünürmüsün dediğimde Üniversite bitince kapanmayı düşünüyorum aslında dedi
İnşallah fikirleri aynı olgunlukta devam ederde Rabbim ona ve diğer tüm gençlere gerektiği gibi yaşamayı nasip etsin....Aminnnn
( Ulen anası kapanmadan kızı kapanacakneyse belki birlikte aynı anda bir daha hiç açılmamak üzere kapanırım o zaman RAbbim hepimize Allah rızasını kazanmak için elimizden geleni yapmayı nasip etsin....Aminnnnnnn
baslangıç:84.5
gecen hafta :84.5
bu hafta :84.3
hedef: 75
hayırlı cumalar kızlarr
hepimizin kandili mubarek olsun..
bende ceco gibi öğlen uyanımgece çok geç yatınca,şu günlerde uyu sorunu yaşıyorum hep.sabaha karşı uyuyup öğlen ancak uyanıyorum.
benim koca evde olduğu içinde buraya gelemiyoum haliyle.şimdide camiden bir yere geçmiş sanırım evde yokken bi bakıyım dedim.
hepinizi öptüm kızlar.
kızlar ben uzun bir aradan sonra geldim ama artık yüzüm yok..düzenli giremiyorum..herkes iyidir inşallah..
kandiliniz mübarek olsun...
Kızlar nerdesiniz yaaa. Kimseler yok
Merhabalar kızlar ya benim de misafirlerim yeni gitti anca gelebildim buraya
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Hele şükür eve gelebildim
Öğlende Anneme bir gittim iftardan sonrada yok eşimin Annesi, Amcası falan derken daha yeni eve geldik
Aslında eşimin Halalarınada gidecektik ama onlara Amcasında deng gelince, sohbet arasında da bu gece bir akrabanın daha geleceğini söyleyince hiç ses etmedikartık ya yarın Akşam yada başka akşam gideriz nasılsa oturmaya
Canım valla bir yandan eniştenin yanınızda olması güzelde bu seferde biz özlüyoruz seni
Bu arada seninde kandilin mübarek olsun canım
Normalde şükür uyku düzenim iyi ama dün sahura ya uyanamazsam diye oturdum hatta bir yandan iyi oldu kızların ceyizi için yapıp bir kenara attığım Seccadeyi yarıdan fazlasını yaptımbiri bitmişti zaten diğerinide başlayıp temizlikti misafirdi derken kenara atmıştım
Artık onuda gözümün önünde tutuyorum her gün azda olsa yapayım diye ki büyük ihtimalle 4 güne en geç biter her gün bir saatcik oturup işlesem
Sonra ilk fırsatta yorgancıya verip astarını yaptırırımAslında kendim yapmayı düşünüyordum ama eşimin halaları ille ver profesyonel biri yapsın sonuçta ceyiz dediler banada mantıklı geldi
İlk ceyizlikleri bitsinde sonra ufak ufak birşeyler yaparım
Dün gelen arkadaş kendi Adetlerini anlatınca Anam Çorumluya kız vermiyeyim o zaman dedim nasıl gülüyoronlarda meğer kız tarafı en az 150 Tülbent işlemeleri gerekiyormuş ki onlar düğün zamanı dağıtılıyormuş bir 50 tanede kızın ceyizinde olması gerekiyormuş onun haricinde de Kaynanaya ufak bir ceyiz kadar iş yapılıyorumuş ( salon takımından tut, havlu kenarlarına kadar ) Ulen ben kızların çeyizini zor yapıcağım birde dünüremi yapacağım dedim nasıl gülüyor
Hatta kendi babası ulen 4 kızım olacağına sırf şu ceyiz adetleri yüzünden 4 oğlum olsaydı demişBizim orada kız erkekten çok daha fazla masraf yapar diyor
Şükür bizde öyle adet falan yok ama tabi adam gibi birşeyler yapmak istiyorum hem hatıra kalsın hemde Anası birşey yapmamış demesinlerGerçi şimdikiler pek kullanmıyor ama olmadanda olmuyor
Ne demek canım yüzüm yok aşk olsunbiz her zaman seve seve seni kabul ederiz
mutlaka fırsat buldukca sende gel sohbet edelim birlikte kilo verelim
Bu arada seninde kandilin mübarek olsun canım
Yettimmmmm
Gelir gelmez attım kendimi yine buraya
canım valla böyle arada gelip görünüp tekrar fırsat bulamayınca kendimi size haksızlık ediyormuş gibi hissediyorum..
kabul ederseniz gece eve gelince girip yazarım...bazen okusam da yazamıyorum çünkü siz bir muhabbetin üzerine bir sürü konuşmuş oluyorsunuz:) damdan düşer gibi giremiyorum konuya..öyle olunca da kalıyor:))
valla hayranım sana...nasıl uğraşıyorsun çeyizlerle falan...
Selam arkadaşlar ben baya yogunduum giremedim maalesef ama çok mutluyum eksileri görünce şükürler olsun Rabbim hepimizin gönlune göre versn aminnn
Baslangic kg81
Şimdiki kg79.3 çok mutluyummm. Bu arada ben diyete pazartesi basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?