80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar. İnşallah kazasız belasız (az kalorili) atlatmışsınızdır dünü. Bir seneyi daha geride bıraktık. Dündü menüm saçma sapan birşeydi. Sabah iki dilim tam buğday ekmekle yumurta maydonoz 3-4 zeytin peynir daha sonrada toplamda 1,5 biber dolması toplasan bir dilim ekmek biraz oğluşun et suyundan ( 1 2 banmalık) birazda kuruyemiş. Ve 3 tane de bravni kurabiye (Bu hem öğlen hem de akşamın toplamı) .

SELAM herkese
Herkesin yeni yılını kutlarım.bende eski üyelerdenim.bazı sebeblerden gelemedim.şimdi uzuun seneler sonra tekrar iş hayatına başladım.bir aydır çalışıyorum.iki çocuk ev derken biraz yorucu ama halimden memnunum şimdilik.tek sorun kilolar.kıyafet sorunu çok yaşıyorum.yeni yılla beraber yeni başlangıç yaparak sağlıklı şekilde zayıflamaya karar verdim.yarın tartı günü,sabah tartılıp start vereceğim.ama gün içinde giremem kk ya.akşam ve hafta sonu girebilirim.umarım yaza kadar hedefimize ulaşırız hep beraber.

Kızlar herkesin yeni yılını kutlarım bugün fazla giremedim misafirlerim vardı bugün benim için çok güzel geçmedi menüler yüzünden inşallah yarından itibaren daha dikkatli olacagim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı
Uyanır uyanmaz ev ahalisi uyurken kahvaltımı yaptım ondan sonrada eve giriştim
Dün gündüz temizlik yapıp yeni yıla temiz gireyim diyordum ama ben başlayana kadar eşim geldi
Öğlene kadar evle uğraştım ve tam duş alıp küçük kuzuyuda yıkadıktan sonra Annemler çaya geldi Hatta tam o an kızın saçlarını örüyordum
Kızkardeşimde ikizlerle geldi hatta eşim çocuklar üşümesin diye gidip evden aldı onları

Daha yeni gittiler ve oh çekecekken eşim uzun zamandır bize gelmek isteyen bir arkadaşı ailesiyle bize gelmek istedikleri için hazır evde toplu ve temizken onları arayıp davet etti
Neyseki 8 buçuk gibi geleceklerde o arada hem buraya bakayım dedim hemde dinleneyim dedim

Sabah tartıya çıktığımda şükür Cuma buraya yaptığım bildirimden daha aşağısını görmüştüm tabi sonradan tok karnına tekrar tartıldım ( biraz evvel ) yine Cumanın rakamını gördüm Artık inşallah yarın sabahta bu sabah gördüğüm rakamın aynısını yada daha aşağısını görürüm

Anaaaammm kimler gelmişşşşş
Hoşgeldin canım
Yeni işin hayırlı olsun canım Rabbim yardımcın olsun çocukla zor ama eminim üstesinden gelirsin
inşallah bundan sonra hedeflerimize ulaşana kadar birlikte kilolara savaş acacağız
Tekrar aramıza hoşgeldin

Kızlar herkesin yeni yılını kutlarım bugün fazla giremedim misafirlerim vardı bugün benim için çok güzel geçmedi menüler yüzünden inşallah yarından itibaren daha dikkatli olacagim

Sanada iyi seneler canım
üzülme bu saatten sonrada olsa bol su içersen eminim dengelersin
Bana ikinci posta misafir gelecek ( Annemlerle ufakdan da olsa birşeyler yedim o yüzden gelen arkadaşlarla kesinlikle yemeyi düşünmüyorum sırf şekersiz çay içerim Allahın izniyle )

İnşallah canım ya sabah tartılıp söylüyoruz değil mi kilomuzu canim

evde az daha kalırsam cinnet geçirip herkese saldıracagımı dusunerek yürüyüşe çıkıyom beeen

Eki Görüntüle 1358197
Şu anki ruh halimi o kadar güzel ifade ediyor ki.Dışarı çıkamadığım için şu an çıldırıyorum oğlum bana ben ona acayip sarmış durumdayız
Sinirlerim boşaldı resmen

Şu anki ruh halimi o kadar güzel ifade ediyor ki.Dışarı çıkamadığım için şu an çıldırıyorum oğlum bana ben ona acayip sarmış durumdayız
Sinirlerim boşaldı resmen
bırkabılecegın bırı varsa yarım saat bıle yurusen ıyı gelıyor dısarı cıktım ya normlde yarımsaatte gıttıgım 3 km yı 18 dk da gıtmiişim düşün sınırımıı

Oül
bırkabılecegın bırı varsa yarım saat bıle yurusen ıyı gelıyor dısarı cıktım ya normlde yarımsaatte gıttıgım 3 km yı 18 dk da gıtmiişim düşün sınırımıı
Oğluş biraz rahatsızdı babam da izinli olduğu için bize geldi. Fırsat bu fırsat deyip çıkacaktım ki oğluş ambargo koydu. İzin vermedi. Tuttturdu ben de geleceğim diye. Doğal olarak çıkamadım.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Misafilerimi uğurladım ve anında buraya attım kendimi
SAğ olsunlar gelirken bana bir demet çiçek getirmişler yeni yıl hediyesi
Tabi eşim hemen bombayı patlattı; Ulen siz beni hatuna öldürtmeye mi çalışıyorsunuz diye

Çok hoş vakit geçirdik hatta bir ara benim aylardır işlemeye başlayıpda kenara attığım seccadeyi bile çıkartıp sohbet ederken işledim Anam gözümün önünde olmayınca hep ihmal ediyorum ama arkadaşım bayıldı ve bende hazır çıkarmışken tekrar dolaba tıkmadım bitireyim artık diye

Bu arada yarın Kandil diye büyük kızım Anne birlikte oruç tutalımmı dedi
Normalinde benim akıl etmem gereken şeyi kızım akıl etti
Tamam dedim ve inanılmaz sevindim kızımın böyle birşeyi akıl etmesine sonuçta şimdiki gençler Ramazanda oruçu bile zoraki tutuyor ( istisnağlar kaideyi bozmuyor tabide çoğunluk maalesef öyle )
Hatta kendi kendine karar vermiş bundan sonra her hafta sonu oruç tutacakmış Ramazandan kalan bir 6 günü var diye oda reglden dolayı yoksa hiç tutmamazlık yapmıyordu o sıcaklarda bile
Geçenlerde hatta birde Anne hani birlikte Namaza başlıyorduk dedi bu ara yine savsaklamıştım Allah biliyor ya hadi hazır Oruçumuzla başlıyacağız Namazıda dahil edelim dedik

Tembihledim zaten bak olurda ben savsaklamaya kalkışırsam beni uyar diye Allahın izniyle Ana kız birlikte kılacağız artık namazlarımızıda

Sahura kadar oturalım sonra yer namazlarımızıda kılar yatarız nasılsa okul yok dedi bende tamam dedim ( uyku düzeni biraz bozulacak ama yatarsam kalkamam sahur için ama Kandil sonuçta belki ucundanda olsa az daha sevap kazanırız nasılsa bir sonraki akşam yine düzenimize döneriz )

Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller olsun. Niyetim hafta başından beri otuç tutmaktı ama "Allh'ın takdiri kulun tekbirini bozarmış ya" ben de regl oldım o yüzden otıç tutamadım. Doğal olarak tartıda tam istediğim rakamı da göremedim. Çünkü bu hatae çok iyiyim. Kilom 80.5 insallah hepimiz bol eksili rakamlar görürüz.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün malum tartı günü pazartesi başlamıştım ben bu topikte pazartesi tartildigimda 89,7 kg idi kilom az,önce tartışa çıktım 87,6 çıktım yani 2,1 kg gitmiş çok şükür

selam kızlar
sayım, misafir o bu derken bahaneler üretip durduğumu gördüm kaç gündür hep kendini kandırmaca içerisindeyim... sanırım istemekle alakalı bide üstüne regl olunca bu haftada saldım iyice

bildirimimi yapayım
ama isterseniz izinlide sayabilirsiniz çünkü regl olsuğum için felaket ödem var çoraplarım resmen boğuyo bileklerimi4 gündür... yani 2 3 güne normale döneceğim için adil olmayacağını düşünüyorum haftaya takdir senin canım Sweetdimple

bildirim

başlangıç :86,6
geçen hafta :84,5
bu hafta :85,1
gelen : 0,600
top.giden : 1,5
hedef : 65

Maşallah kızına. Allah hepimize hayırlı evlatlar nadip etsin. Bugün dualarınızda bana da yer verin. Ben de sizin için ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…