Saol cnmhosgeldın canım aramıza canım benım ınsallah hep bırlıkte kurtuluruz kılolarımızdan bende suan 25 haftalık hamıleyım doguma az kaldı rabbım saglıkla ınsallah kucagıma almayı nasıp eder
tebrıkler canım benım supersın
SELAM herkese
Herkesin yeni yılını kutlarım.bende eski üyelerdenim.bazı sebeblerden gelemedim.şimdi uzuun seneler sonra tekrar iş hayatına başladım.bir aydır çalışıyorum.iki çocuk ev derken biraz yorucu ama halimden memnunum şimdilik.tek sorun kilolar.kıyafet sorunu çok yaşıyorum.yeni yılla beraber yeni başlangıç yaparak sağlıklı şekilde zayıflamaya karar verdim.yarın tartı günü,sabah tartılıp start vereceğim.ama gün içinde giremem kk ya.akşam ve hafta sonu girebilirim.umarım yaza kadar hedefimize ulaşırız hep beraber.
Kızlar herkesin yeni yılını kutlarım bugün fazla giremedim misafirlerim vardı bugün benim için çok güzel geçmedi menüler yüzünden inşallah yarından itibaren daha dikkatli olacagim
İnşallah canım ya sabah tartılıp söylüyoruz değil mi kilomuzu canimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı
Uyanır uyanmaz ev ahalisi uyurken kahvaltımı yaptım ondan sonrada eve giriştim
Dün gündüz temizlik yapıp yeni yıla temiz gireyim diyordum ama ben başlayana kadar eşim geldi
Öğlene kadar evle uğraştım ve tam duş alıp küçük kuzuyuda yıkadıktan sonra Annemler çaya geldiHatta tam o an kızın saçlarını örüyordum
Kızkardeşimde ikizlerle geldi hatta eşim çocuklar üşümesin diye gidip evden aldı onları
Daha yeni gittiler ve oh çekecekken eşim uzun zamandır bize gelmek isteyen bir arkadaşı ailesiyle bize gelmek istedikleri için hazır evde toplu ve temizken onları arayıp davet etti
Neyseki 8 buçuk gibi geleceklerde o arada hem buraya bakayım dedim hemde dinleneyim dedim
Sabah tartıya çıktığımda şükür Cuma buraya yaptığım bildirimden daha aşağısını görmüştümtabi sonradan tok karnına tekrar tartıldım ( biraz evvel ) yine Cumanın rakamını gördüm Artık inşallah yarın sabahta bu sabah gördüğüm rakamın aynısını yada daha aşağısını görürüm
Anaaaammm kimler gelmişşşşş
Hoşgeldin canım
Yeni işin hayırlı olsun canımRabbim yardımcın olsun çocukla zor ama eminim üstesinden gelirsin
inşallah bundan sonra hedeflerimize ulaşana kadar birlikte kilolara savaş acacağız
Tekrar aramıza hoşgeldin
Sanada iyi seneler canım
üzülme bu saatten sonrada olsa bol su içersen eminim dengelersin
Bana ikinci posta misafir gelecek ( Annemlerle ufakdan da olsa birşeyler yedim o yüzden gelen arkadaşlarla kesinlikle yemeyi düşünmüyorumsırf şekersiz çay içerim Allahın izniyle )
İnşallah canım ya sabah tartılıp söylüyoruz değil mi kilomuzu canim
Tamam canım çok sagolEvet canım yarın sabahtan tartılıp bildiriyoruz kilomuzu
Şu anki ruh halimi o kadar güzel ifade ediyor ki.Dışarı çıkamadığım için şu an çıldırıyorum oğlum bana ben ona acayip sarmış durumdayızevde az daha kalırsam cinnet geçirip herkese saldıracagımı dusunerek yürüyüşe çıkıyom beeen
Eki Görüntüle 1358197
bırkabılecegın bırı varsa yarım saat bıle yurusen ıyı gelıyor dısarı cıktım ya normlde yarımsaatte gıttıgım 3 km yı 18 dk da gıtmiişim düşün sınırımııŞu anki ruh halimi o kadar güzel ifade ediyor ki.Dışarı çıkamadığım için şu an çıldırıyorum oğlum bana ben ona acayip sarmış durumdayız
Sinirlerim boşaldı resmen
Oğluş biraz rahatsızdı babam da izinli olduğu için bize geldi. Fırsat bu fırsat deyip çıkacaktım ki oğluş ambargo koydu. İzin vermedi. Tuttturdu ben de geleceğim diye. Doğal olarak çıkamadım.bırkabılecegın bırı varsa yarım saat bıle yurusen ıyı gelıyor dısarı cıktım ya normlde yarımsaatte gıttıgım 3 km yı 18 dk da gıtmiişim düşün sınırımıı
Maşallah kızına. Allah hepimize hayırlı evlatlar nadip etsin. Bugün dualarınızda bana da yer verin. Ben de sizin için ederimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Misafilerimi uğurladım ve anında buraya attım kendimi
SAğ olsunlar gelirken bana bir demet çiçek getirmişler yeni yıl hediyesi
Tabi eşim hemen bombayı patlattı; Ulen siz beni hatuna öldürtmeye mi çalışıyorsunuz diye
Çok hoş vakit geçirdik hatta bir ara benim aylardır işlemeye başlayıpda kenara attığım seccadeyi bile çıkartıp sohbet ederken işledimAnam gözümün önünde olmayınca hep ihmal ediyorum ama arkadaşım bayıldı ve bende hazır çıkarmışken tekrar dolaba tıkmadım bitireyim artık diye
Bu arada yarın Kandil diye büyük kızım Anne birlikte oruç tutalımmı dedi
Normalinde benim akıl etmem gereken şeyi kızım akıl etti
Tamam dedim ve inanılmaz sevindim kızımın böyle birşeyi akıl etmesine sonuçta şimdiki gençler Ramazanda oruçu bile zoraki tutuyor ( istisnağlar kaideyi bozmuyor tabide çoğunluk maalesef öyle )
Hatta kendi kendine karar vermiş bundan sonra her hafta sonu oruç tutacakmış Ramazandan kalan bir 6 günü var diye oda reglden dolayı yoksa hiç tutmamazlık yapmıyordu o sıcaklarda bile
Geçenlerde hatta birde Anne hani birlikte Namaza başlıyorduk dedibu ara yine savsaklamıştım Allah biliyor ya hadi hazır Oruçumuzla başlıyacağız Namazıda dahil edelim dedik
Tembihledim zaten bak olurda ben savsaklamaya kalkışırsam beni uyar diyeAllahın izniyle Ana kız birlikte kılacağız artık namazlarımızıda
Sahura kadar oturalım sonra yer namazlarımızıda kılar yatarız nasılsa okul yok dedi bende tamam dedim ( uyku düzeni biraz bozulacak ama yatarsam kalkamam sahur için ama Kandil sonuçta belki ucundanda olsa az daha sevap kazanırıznasılsa bir sonraki akşam yine düzenimize döneriz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?