80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaer herşey gönlünce olsun canım inşallah.sıkma canını hepsi hallolurda senin canını boşuna sıkmış olman yanına kalır.

günaydın şekerlerrrr hayırlı haftalar herkeseee hayırlı işler nasılsnız kızlarr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yagmurgozlu günaydıınnnnnn canımmmmm :) Resimlerimi gördün mü :)

aaa bak hatırlattığın iyi oldu canım gördüm çok tatlısın çokta yakışıyorsunuz çok güzel gelin olacaksın canım zaten güzelsin mutluluklar diliyorum size Allah tamamına erdirsin ağzınızın tadı hiç bozulmasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıyamam....veririz canım sen moralini bozma açlıktan kaynaklı olabilir ekmeklerini tam buğday ekmeği al b12 olduğu için sinirlerin açlıkta yıpranmasını engelliyor.gelinlikte hallolur ev de..zayıflayacağı yeter ki sen bırakma

kızlar sabah saat 07:30 da kahvaltı yapmıştım.12:30 da yemege çıkacagım.arada sadece 1 fincan az kremalı şekersiz nescafe içtim.bu bile benim için büyüüük bi başarı kendimi tebrik ediyorum ben bol kremadan asla vazgeçemezdim.inşallah devamı gelir.ögle yemeginden sonrada yazarım kızlar opuyorumnanaktan

gunaydin kizlar,

Handeryacim liste icin tesekkur ederim .. bende bu haftanin yuz karasiyimm OFF ins, bu hafta aklanacam.

Bugun sabah yediklerimi yaziyim .. aksama kadar unutuyorum yoksa:kedi:
1 dilim ekmek , 2 kraker , peynir, recel, portakal suyu

tebrikler .. aynen devam et canim

ben de yazayım bugünkümenü
sabah 1 fincan kahve 1 kesme şeker
öğle 2 katı yumurta 1 domates 2 çatal haşlanmış ıspanak
akşam 1 biftek ve yeşil salata

offfffffffff offf bu gün cokkkk işım var nasıl bıtecek bu ışler yaa su molası verdımde bır bakayım dedım ne yaptınız dıye

allaha büyük olmasın ama şu suyu ıçmek benı öldürecek resmen mıdem agzıma gelıyor hıc sevmıyorum su ıçmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…