80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çokkkk teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

bu hafta beni tebrik eden arkadaşlara çokkk teşekkür ederim ben buhaftada elmaya devam edicem bakalım nasıl geçicek

gunaydın kızlar salladım dıyetı bukadarda beklemıyodum yarın spora baslıyorum kaydirigubbakcemile3 pztesı baslamıstım 1 kılo vermısım gıtsın kılolar kaydirigubbakcemile2

Günaydınn herkeseee....bende zayıflama girişiminde çok bulananlardan sonuç alıp sonra bırakanlardanım.şu an 80 im.haftada 3 gün stepe aerobik e gifdiyorum.fazla da kısmadan yediklerimden umarım veririmmmm....:)

serra ıyı akşamlar canım bu gün malum herkes bıryerlerde galıba bızde dışardaydık şımdıde ev almış başını gıdıyor cocuklar banyo yapıyor bır yandan bıryandan ben pazar ve market alışverışını yerleştırıyorum neysekı dün ütümü yapmıştımm işte böyle senın anlayacagın cok ışım var ya

bu gün lahana corbası ıçın malzemelerımı aldım salı başlıyorum allah kısmet ederse herşeyım tamam ınşallah başarırım bu hafta

Buyrun bayanlarrrrr... bu haftanın rötarlı 16-23 ekim tablosuuu!

Begocum tebrik ederim canım ve haftanın yüz karaları umarım bu hafta aklanacak...:)

Kızlar 2 gündür misafirden kafamı kaldıramıyorum..off ne zorr ya hem çocuk,hem temizlik,hem pasta börek ben çok yoruluyorum,yetişemiyorum bi türlü alışamadım böyle şeylere..

herneyse listeyi ancak şimdi yapabildim..

meleğim ve aşkım,melbor hoşgeldinizzz...happyyy ve ofpof aramıza katılmak isterseniz kilo bildirimlerinizi yapın o yüzden listeye alamadım

selmacım hoş geldin yaa oh birileri geldiii.... Ayy ben utanıyorum ilk defa haftanın yüz karası seçildimmmm selmaamafoldumben:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…