bu gün lahana corbası ıçın malzemelerımı aldım salı başlıyorum allah kısmet ederse herşeyım tamam ınşallah başarırım bu hafta
selmacım hoş geldin yaa oh birileri geldiii.... Ayy ben utanıyorum ilk defa haftanın yüz karası seçildimmmm selmaamafoldumben:kedi:
yine geçmişi okuyamadım,bi silkinip kendime gelsem iyi olacak.Önceden böyle yapanlara eli sopalı arkadaşlar karşılık veriyordu nerdesiniz kızlar
günaydın kızlar a.s. handerya ellerine sağlık
günaydınnnnyerimsenibenyerimseniben
benide aranıza alabilirmisiniz
önceden 70-79luların grubundaydım ama verdigim kiloları fazlasıyla geri aldım ve 84.100oldummakannehirakannehir
motive çok önemliii
heleki listenize bayıldımmmm
hertarafım bıngıl bıngıl olduuu
mafoldumbenmafoldumben
şuanki kilom 84.100 hedefim 70 inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tartıldım bugün...
en son 78dim,adet haftası tartılmadım,2 hafta sonra 76,8 olmuşum.sanırım adet haftası verilmiyor.diyet esnasında ilk kez adet olduğumdan bunun ayrımını yapamadım,olsun artık az falan veriyoruz ya
günaydın kızlar haftasonu ugrayamadım buralara.bana mesaj yazan herkese ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim.ben bu haftasonu tüm abur cuburlarımla vedalaştım.evde ne var ne yoksa hepsini yokettim.yoketme biçimimi sormayın sakına kaydirigubbakcemile3 bugün çok şükür sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim.peynir zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek ve bir kupa şekersiz çaydan oluşuyor.kahvaltıdan öncede tartılmıştım meger 85,400 degil 86,00 mış kilom.çizelgemide düzelttim.herkese hayırlı güzel bi hafta diliyorum.
günaydiin
kizlar hastaydim, halende biraz hastayim
pek ugrayamadim özür
rejime cok yüklenmiyorum, 500-800gr versem yetio haftada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?