80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

abla demiyim bari yaa:) ya ben çizelgemi nasıl koycam buraya bilmiyorum sabahtan beri bişey yemedim akşam bi sürü yemek yedim nolcak benim halim

merhaba kızlar bi kaç gündür giremiyorum doğru düzgün,misafirler yatılı olunca mümkün olmuyor.Sanırım dündü açtım pc yi hemen geri kalktım akşama kadar açık kalmış,dolayısıyla ben yine kilo bildirimi yapamadım,valla atacaksanız atın beni boynum kıldan ince,giremiyorum napiiim.Zaten kilo da veremedim.Bego tebrik ediyorum süpersin ya 2500 nasıl verdin ya.Ooof burdan uzak kalınca bi de diyet modundan çıkıyorum.Tabi kilolarda beraberinde geliyor.

yine geçmişi okuyamadım,bi silkinip kendime gelsem iyi olacak.Önceden böyle yapanlara eli sopalı arkadaşlar karşılık veriyordu nerdesiniz kızlar

selmacım hoş geldin yaa oh birileri geldiii.... Ayy ben utanıyorum ilk defa haftanın yüz karası seçildimmmm selmaamafoldumben:kedi:

AY INANMIYORUM GERCEKTEN HAFTANIN YÜZ KARASISIN OLSUN CANIM HAFTAYA BEYAZLAR ICINE GIRERSIN HAFTANIN BEYAZI SECILIRSINN :hulya::hulya:

yine geçmişi okuyamadım,bi silkinip kendime gelsem iyi olacak.Önceden böyle yapanlara eli sopalı arkadaşlar karşılık veriyordu nerdesiniz kızlar

EVET SEVDEMER BIRAN ÖNCE TOPARLAN VE ARAMIZA DÖN BAK SANA NE GELIYOR klava:klava: OLMAZ BÖYLE TABIKI :mymeka::mymeka: kötükedihüso

günaydınnnnyerimsenibenyerimseniben
benide aranıza alabilirmisiniz
önceden 70-79luların grubundaydım ama verdigim kiloları fazlasıyla geri aldım ve 84.100oldummakannehirakannehir
motive çok önemliii
heleki listenize bayıldımmmm
hertarafım bıngıl bıngıl olduuu
mafoldumbenmafoldumben
şuanki kilom 84.100 hedefim 70 inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tartıldım bugün...
en son 78dim,adet haftası tartılmadım,2 hafta sonra 76,8 olmuşum.sanırım adet haftası verilmiyor.diyet esnasında ilk kez adet olduğumdan bunun ayrımını yapamadım,olsun artık az falan veriyoruz ya

günaydınlarrr
handeryacım ellerine sağlık canım :1hug:
kilo verenblerti tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis
haftanın yüz karaları bu da size klava: klava: kötükedihüso

vee bugün isveç diyetinde 1 haftamı tamamladım ve sabah tartıldım 81,0 kilo olmuşum :sm_cool:
daha 6 günüm var aynen devam

günaydın kızlar haftasonu ugrayamadım buralara.bana mesaj yazan herkese ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim.ben bu haftasonu tüm abur cuburlarımla vedalaştım.evde ne var ne yoksa hepsini yokettim.yoketme biçimimi sormayın sakına kaydirigubbakcemile3 bugün çok şükür sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim.peynir zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek ve bir kupa şekersiz çaydan oluşuyor.kahvaltıdan öncede tartılmıştım meger 85,400 degil 86,00 mış kilom.çizelgemide düzelttim.herkese hayırlı güzel bi hafta diliyorum.

günaydın kızlar a.s. handerya ellerine sağlık

Günaydınlarr asucum opuyorumnanaktan

Hoşgeldin aramıza canım a.s. inşallah hedefine tez zamanda ulaşırsın

Melocum bence güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni canım alkisalkisalkis

kilo veren herkesi tebrik ediyorum.veremeyen herkesede kilo verebilme azmi şevki diliyorum.bende dahil.gerçekten azmetmek çok önemli moral çok önemli.çünkü çogumuzunki tabiki benimkide duygusal açlık.inşallah gidecek bu kilocuklar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Günaydınlar canım beni de mahveden abur cuburlar zaten abur cuburu hayatımızdan çıkarmamız gerekiyo canım zor ama yapmamız gerekiyor

canım ben zaten öyle yemekmiş pilavmış yada makarnaymış yiyerek kilo alan biri değilim.benim tek problemim sabah 8 akşam 4 oturarak çalışmak ve abur cubur.bu ikisini bi halledebilsem verecegim zaten biliyorum.inşallah oda olacak yürüyüş yapmayı düşünüyorum akşamları.birde naneli sakız çigniyorum işe yarıyor gibi atıştırma istegimi şimdilik bastırdı sayılır.olacak yaa ben hepimize inanıyorum .yeterki moralimizi yüksek tutup kendimize olan inancımızı kuvvetlendirelim :lepi:

günaydın güzellikler opuyorumnanaktan mutlu,bol hareketli ( her ne kadar ben yapamasam da ) ve az yemeli ama en önemlisi sağlıklı ve kocaman kocamannnnnnnnn gülücüklü bir hafta diliyorum.
Bu aralar sanki veremiyeceğim gibi geliyor biraz duygusal çöküntü yaşıyorum sanırım.
Uygun bir gelinlik arıyorum,ev arıyorum offfffff bulamıyorum.Sanırım bu sebeplerle kendimi kötü hissediyorum.Geçecek ama değil mi vereceğim ben bu kiloları :)

günaydiin
kizlar hastaydim, halende biraz hastayim
pek ugrayamadim özür
rejime cok yüklenmiyorum, 500-800gr versem yetio haftada...

geçmiş olsun aylin.saglıgın hepsinden önemli.umarım ciddi bişiy yoktur.acil şifalar diliyorum canım.

günaydiin
kizlar hastaydim, halende biraz hastayim
pek ugrayamadim özür
rejime cok yüklenmiyorum, 500-800gr versem yetio haftada...

canım çok geçmiş olsun,az ver ama kalıcı ver olsun önemli olanda bu.Kendine dikkat et sağlıklı olmak zayıf olmaktan daha önemli.Sağlıklı bir zayıf olmak ta en iyisi,ulaşacağız hedeflerimize yavaşta olsa.
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…