Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Anam deminden beri geçmiş okumaktan bir hal oldum

Maşallah sohbet baya bir koyuymuş
Sabahtan beri fırsat bulupta gelemedim

daha doğrusu sabah eşimle bir çıktık pir çıktık

önce bir Eminönüne gittik oradanda Annemlere uğradık 3 gündür görmemiştik diye

çaydı sohbetti derken 2yi geçiyordu eve geldim sonrada direk işlere giriştim eşimin kuzeni gelecek diye
Geçenlerde bulaşık makinem su sızdırdı ( sanırım kapaktan dolayı ) tabi meçbur o günden beri elde yıkıyorum yine bulaşık ve sağ olsun eşim sabah yine belim ağrıyor diye kahvaltı tabağını kendi hazırladı ama mutfağıda maf etti

onları toparla, akşamlık birşeyler hazırlabirde büyük kızım malum Londradan dönecek yarın ( bana reçelli kek siparişi verdi onu yaptım birde ) derken tam işim bitti eşimin kuzeni geldi ( saat 17:00 gibiydi sanırım ) ondan sonrada oturduk yemek yedik
Şimdi çaylarını koydum tam yazacakken bu seferde büyük kızım görüşelim diye tutturdu ve ancak geldim
Sselamlar nasilsiniz hatunlar ben bir haftadir saldim herseyi yaa offf offf bu haftaya siki baslamam lazim kalori cetvelime baktim gunluk 2070 kalori almam lazimmmis neee dedimm yalan bu galiba bunun yarisinimi alicam bi fikri olan varmi cozemedim
Canım 2070 senin günlük ihtiyacın olsada ne kadar azını alırsan kalanını depolardan kullanmak zorunda kalıyor bünye ( umarım doğru izah etmişimdir

)
Tabi çabuk zayıflayacağım diye de 1000 kalorinin altına düşmeki metabolizman etkilenmesin
88.8 le başladım 9 gün oldu 86.3 bugün

çok mutlu oldum. Az önce kaçamak azcık nar yedim. Sabah da ödül kendime kocaman bir portakal. Sanırım hayatımda ilk kez böyle kararlı diyet yapıyorum. Ödüllerim bile sağlıklı

Balık yağı tabletiyle ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar. Karatay öneriyor kararsızım balık sevmiyorum çok yemiyorum. Tabletin de kilo yapmasından korkuyorum
Harikasın canım hep böyle devam ederse ayda rahat 6 - 7 kg gider ( hani bir haftada reglden dolayı gitmediğini farz edersek )
VAlla karatay yapanların hepsi Omega kapsülü kullanıyorlar hatta benimde var ( ama unutuyorum arada

)
Şimdi birde B12 ve D vitamini takviyesi alacağım kendime

Kilo veremiyorsan bunların eksikliğinden de olabilirmiş

o yüzden bütün karataycılar kullanır genelde
Çook tesekkur ederiiim :) yanliz benim bir sorunum war bende sekersiz seker war yani cok su iciyorum ilac kullaniyorum icmemek icin

su icmeden nasil zayiflicam bilmiyorum
Canım RAbbim yardımcın olsun inşallah şifasınıda verir Rabbimde sende rahat rahat suyunu içersin

kilo konusuna takılma eminim verirsin ( benimde bünye çok fazla su içince ödem yapar o yüzden bende çok çok fazla içemiyorum 2.5 litreyi geçersem anında artı görüyorum nedense

)
slm kizlar..
bugun spor yapmadim..dinlenme gunumuz olsun bari..kendimi cok iyi hissetmedigim icin yormak istemedim..
aksam yemegim..
ispanak kavurma sarimsakli yogurtlu
salata
az dunden kalan tavuk
vee ev halkina ispanakli borek yaptim ve yemedim..
az once 2 bardak su 1 kahve 1 bitki cayi ictim..
herkese iyi geceler..
Canım menün çok güzel ( börek yapıpta yememek valla helal

)
Eminim bol eksi olarak döner sana bugünki menün
Ben kilo bildirimimi yapiyim çarşamba günü araniz katildigimda 81.3 tum su anda 79.4 um yaş:15 boy :169 hedefim nisan ayina kadar 70 kg olmak hergun 30 dk yürüyüş yapiyorum 1.5-2lt arasi su içiyorum ablalarim
Harikasın çıtır

3 günde iyi sonuç bence ve eminim yakında 6lı haneleri bile görürsün sen bu gazla