Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize Günaydınlarrrrrrr

İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili ve az kalorili olur
Bu sabah yine şükür 06:45de uyandım ( ki gece çok geç yattım ) ve keyif kahvemi bile içtim
Akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıktık uzun bir aradan sonra

Birlikte yemeğimizi yiyip bol bol gezdip sohbet ettik hatta akşam 20:30da ( 3 saat gezdiktan sonra ) hadi birde kahve içelim diye ısrar ettiler ve evlerine geçip sohbete devam ettik

nasıl daldıysak sohbete bir baktık saat 23:30

eve geldikten sonrada dur şurayı toplayayım dur ufaklığın üzerini değiştireyim derken bir baktım saat 00:30

tabi normalde daha erken yatınca sabahta biraz geçikmeli uyandım
Geceden çoğu işimide bitirince sabaha iş kalmadı şükür

Hazır kuzuda uyurken sizlere bir bakayım dedim ve Allahın izniyle 1 saat sonrada sporumu yapıp kalan işlerime girişeceğim ( çamaşır yıkanıp asılacak, ütüm var birazda mutfakla uğraştıktan sonra yemeğimi yaparsam tamamdır

)
canım şu instagramda da baya yaygın ya ünlülerde içiyo kemal doğulu fln da kullanıyo adını yazabiliomuyum buraya bilmiyorum ama instagramdan kemal doğuluyu bul orda var içerken fln reimleri çay sabah aç karnına akşam yatmadan içiyosun bide alkali su var ödem attırıyo beğenmiyenlerde var ama ben memnunum önceden sabahları heryerim şiş uyanırdım şimdi öyle bi sorunum yok memnunum yani
Bende bir internette aratayım şu çayı
Valla bu ara bir şişlikdir gidiyor bende de

inan sabahları bile yataktan kalkarken kendimi daha ağır hissediyorum

dün çok dikkat ettiğim halde bugün yine tartıda baya bir artı gördüm

sünger Bob gibi hatunum valla nerde bir sıvı sanki emiyor vucudum

hani su dolu leğene otursam kazayla iyice şişeceğim

Merhaba arkadaşlar, ben de katılmak istiyorum aranıza. 88.5 kilo filan olmam lazım.Yarın sabah tartılıp başlamayı düşünüyorum. Grubun kuralları vs nasıl işliyor. Biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem? Günlük bildirim mi oluyo? Saat kaç gibi filan olması lazım?
Merhaba arkadaslar bende sizinle devam etmek istiyorum yola:)inş kabul edersiiz.Evliyim bir çocuğum var 29 yaş kilo 81.5 boy 1.63.Zaten tombiş olan ben kış ve çocuk evde olunca bir baktım ipin ucu fena kaçmış.Bu sefer bırakmak istemiyorum.Motivasyonumuz eksik olmasın inşallah
Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrr

İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Bu arada bende kendimi tanıtayım

Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ( doğum günlerine az kaldı diye şeettim

buçuklu ) istanbulda yaşayan Evhanımıyım

maalesef topiğin en ağır Assolisti benim

Bülent ersoy geliyor nedense öyle diyince aklıma

Yolum hepinizden uzun ama Allahın izniyle bende hedeflerime ufak ufak ulaşacağıma eminim

124.5 kgla başladım bu yolculuğuma ve 7 ay içinde 112.3 kgyu gördüm ( pko ve insülin direnci haricinde biraz tembel bir metabolizmaya sahibim ama inanıyorum artık daha çabuk gideceğine çünkü şükür sporumada başlayabildim ufaktanda olsa

)

hayırlı sabalar arkadaşlar...
yoğun bir hafta sonu geçirdik ve hiç buraya gelemedim ama içim içimi yedi bildirim yapmadım diye veeee
geçen hafta 82 0
bu haftaaaa 80 4

çok şükür kocama karşı iddamı kazanamadım ama yinede iyi

harikasın canım inşallahhhhhhhhh çok daha güzel kilolar verirsin

7li hanelerede gıdım kalmış ve eminim haftayada çok güzel bir sonuçlar 7lere merhaba dersin