- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr 

Tekrar ben geldim
Akşam yemeğimi bugün 18:30da yedim şükür ( Kuzen daha gelmemişti ama baktım elim ayağım titremeye başladı onu beklemedim zaten oda daha yarım saat evvel geldi
)
Yarın için evdekilere taze fasülyemi bile ateşe koydum
Bugünki sıcak beni cidden çok bunalttı
Şükür biraz serinledi havada rahat bir nefes alabiliyorum

Maaşallah subhanallah menüne bayıldım 
Şu 5de 5 diyetim bitsin bende senin gibi besleneceğim ( karatayımsı besleniyordum genelde ama insan arada 1 dilimcikte olsa ekmek yemek istiyor yada ne bileyim aradada olsa sütlü bir tatlı
)
Bir kaç gündür cidden vucudumun şeker ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Şeker ilacımı içiyorum o konuda sıkıntı yok ama evdekilere birşeyler yapıp yemeyince insanın sinirleri bozuluyor 
Bugün eşimde aşkım ya bu 5de 5 bitince biraz kendini rahat bırak valla zayıflamak uğruna mutsuz olmandan korkuyorum dedi ki bugün bir ara bayılacak gibi oldum ( açlıktan falan kesinlikle değil ama sanırım hem sıcaklar hemde kendimi kasmam sıkıntı yarattı )
Sonuçta kilolarımızı verirkende kendimizi iyi hissedecek şekilde olmalı
yoksa ne anlamı var kilo veripte iyice depresyona girersek 
Tekrar ben geldim
Akşam yemeğimi bugün 18:30da yedim şükür ( Kuzen daha gelmemişti ama baktım elim ayağım titremeye başladı onu beklemedim zaten oda daha yarım saat evvel geldi
Yarın için evdekilere taze fasülyemi bile ateşe koydum
Bugünki sıcak beni cidden çok bunalttı
Şükür biraz serinledi havada rahat bir nefes alabiliyorum
Sabah 15 dakika size gonderdigim videoda ki antremani yaptim,simdi disarsan geliyorum 45 dakikada tempolu yuruyus yaptim.Ecel terleri doktum ama inanin o kadar iyi hissediyorum ki her damlasina degdi diyebilirim :) 2 bucuk litre suyumu ictim.Bir de sabahtan bu yana yediklerimi yazayim.
Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
2 kucuk dilim peynir
1 adet dogranmis soguk sikma yagi ve naneyle aromalanmis domates (tokluk hissi veriyor ve cok lezzetli)
7 tane zeytin (o kadar canim istedigi icin yoksa zeytine sinir koymuyorum)
Ve su
Arada 1 bucuk litre su
Öğlen
2 kucuk kepce yesil mercimek
2 yemek kasigi yogurt
Kucuk bir parca cavdar ekmegi
Arada bulgur pilavi yapmistim aksam yemegi icin.Saat 3 civari 1 tabak yogurtlu az yagli bulgur pilavi yedim.
Aksam (7 de)
1 adet tavuk baget (firinda)
1 kasik yogurtlu bulgur pilavi(bulgur pilavina zaafim var da,bir de söylemesi ayip cok guzel yaparim,gorunce dayanamiyorum)
1 litre su
Bugünü böyle gecirdim bakalim darisi diger günlerin basina :)![]()
Şu 5de 5 diyetim bitsin bende senin gibi besleneceğim ( karatayımsı besleniyordum genelde ama insan arada 1 dilimcikte olsa ekmek yemek istiyor yada ne bileyim aradada olsa sütlü bir tatlı
Bir kaç gündür cidden vucudumun şeker ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Bugün eşimde aşkım ya bu 5de 5 bitince biraz kendini rahat bırak valla zayıflamak uğruna mutsuz olmandan korkuyorum dedi ki bugün bir ara bayılacak gibi oldum ( açlıktan falan kesinlikle değil ama sanırım hem sıcaklar hemde kendimi kasmam sıkıntı yarattı )
Sonuçta kilolarımızı verirkende kendimizi iyi hissedecek şekilde olmalı