- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Anammm ben pazarı alt üst ettim, tazecik sebzelerimi aldım sonrada evdekilerin karnını doyurup salatamıda bir güzel yedim hatta üzerine birde Cumartesi gideceğimiz piknik için eşimin yaptığı uçurtmaların ( 4 tane yapacak ) kuyruklarını bile yaptım ama hala ben gittiğimden beri pek kimse gelmemiş 
Nasıl bir cümle kurmuşum yaw ben bile okurken zorlandım
Roman mübarek 
Ozaman aramıza hoşgeldin
Hemen kendimi tanıtayım
Adım banu
35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim 
Topiğin kaptanlığını ben uzun bir süre önce üstlendim ( önceki kaptanımız çok yoğun olduğundan ) ve maalesef topiğin en ağır Assolisti benim
tabi şimdilik 
Evlendiğimde inanılmaz ama 52 kgdum
ama işte farklı bir şehre hatta Ülkeye evlenince ( Almanyadan ithal gelinim
) hamilelikti depresyondu derken 16 sene içinde maalesef 124.5 kg oldum bir ara 
Seneler içinde nasıl bir psikolojiye girdiysem ( Kaynanamlar sağ olsun
) kilo aldığımı fark bile etmedim ve en son rekorumu tartıda gördüğümde tamam ben artık bu şekilde ölürüm diye düşündüm ( şu TVde arada çıkan vinçle hastaneye götürülenler gibi olacağım diye günlerce ağlamıştım ) hatta Tüp mide ameliyatı bile düşünmüştüm 
Sağ olsun o zaman burada birbirimize destek olduğumuz arkadaşlar ( çoğu şu ara kayıp ama ufak ufak onlarda yuvaya döner diye UMUyorum ) ve bir kaç arkadaşım daha beni doktora gideceğim günün bir gece öncesi vazgeçirdiler ( bana inandıklarını ve böyle bir adımın çok riskli olduğunu izah ettiler )
Onlarında desteği ile ufak ufakda olsa Kilo vermeye başladım ve şükür artık tartıda 105.7 kgyu gördüm ve inanıyorum yavaş yavaş dahada aşağıları göreceğim

Yolu en uzun olan benim sanırım ama kesinlikle inanıyorum başarabilirim
Allahın izniyle sende bizlerle birlikte çok çok güzel kilolar verip hedefine ulaşacaksın
Nasıl bir cümle kurmuşum yaw ben bile okurken zorlandım
Herkese merhabalar ! :)
90 kiloyum.Şu ana kadar 5 kilo 100 gram verdim.1 kilo daha vereyim aranızdayımHep 55-60 kilo aralığında arkadaşlarım var.İnsan kendi gibi diyette olan insanlardan destek alma ihtiyacı hissediyor
![]()
Ozaman aramıza hoşgeldin
Hemen kendimi tanıtayım
Adım banu
Topiğin kaptanlığını ben uzun bir süre önce üstlendim ( önceki kaptanımız çok yoğun olduğundan ) ve maalesef topiğin en ağır Assolisti benim
Evlendiğimde inanılmaz ama 52 kgdum
Seneler içinde nasıl bir psikolojiye girdiysem ( Kaynanamlar sağ olsun
Sağ olsun o zaman burada birbirimize destek olduğumuz arkadaşlar ( çoğu şu ara kayıp ama ufak ufak onlarda yuvaya döner diye UMUyorum ) ve bir kaç arkadaşım daha beni doktora gideceğim günün bir gece öncesi vazgeçirdiler ( bana inandıklarını ve böyle bir adımın çok riskli olduğunu izah ettiler )
Onlarında desteği ile ufak ufakda olsa Kilo vermeye başladım ve şükür artık tartıda 105.7 kgyu gördüm ve inanıyorum yavaş yavaş dahada aşağıları göreceğim
Yolu en uzun olan benim sanırım ama kesinlikle inanıyorum başarabilirim
Allahın izniyle sende bizlerle birlikte çok çok güzel kilolar verip hedefine ulaşacaksın