80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam hanımlar
Kabul ederseniz bende bu gruba katilmak istiyorum.

Ben bu yeni yilda eat fast eat diyetine basladim. 3 hafta oluyor. Başlangıç kilom 88,3.
Tartılma günü olarak tabiki pazartesini seçmiştim.
Bu hafta kilom 85,9 gösterdi.

38 yaşında 2 çoçuk annesiyim.
İlk hedapda amacım 70 kiloya düsmek. 38 bedene düşeyim, giydiklerim yakışsın yeter.

merhabalar....2011 yılında 114 ten 83 e düştüm..90 kilo ve üzeri gruptaydım...şimdi 88 kiloyum ve yeniden başladım diyete..çalıştığım için spor zor.

Merhabalar ben de araniza girebilir miyim diyabetliyim ve 87 kiloyum kilo vermeyi kafama tamamen soktum ve kesin kararliyim daha saglikli bir bedene sahip olmak istiyorum ben eski bene kavusmak istiyorum yenilenmek yeniden dunyaya yeni benle daha guclu ve kendine guvenli bir sekilde merhaba demek istiyorum bana da moral verecek sabrim azaldiginda hadi diyecek yol arkadaslari ariyorum kendime bu yolda vazgecmek yok ...

2 subat yediklerim

Sabah
2 haslanmis yumurta
9 zeytin
1 kucuk dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 elma
1 cay bardagi yogurt
Aksam
1 kase lahana corbasi
5 kofte
Havuc salatasi
1/2 dilim ekmek
Ara
Patlamis misir
Sekersiz cay
Ara
2 dilim ayva
1 elma

Fena gribim o yuzden erken kalkamadim ve kahvaltiyi gec yaptim o yuzden ogle yemegi yok menumde
Rahatsiz oldugum ve diyete yeni basladigim icin spor yapamadim

Sanirim bu grup aktif degil grup degistiriyorum arkadaslar benimle yola devametmek isterseniz 1 subat 2017 de kilo vermeye baslayalim grubundayim beklerim

Son düzenleme:
Sanirim bu grup aktif degil grup degistiriyorum arkadaslar benimle yola devametmek isterseniz 1 subat 2017 de kilo vermeye baslayalim grubundayim beklerim
Bende senin pesinden geliyorummm bende 84 kiloyum ve fazla motivasyona ihtiyacim var su an nerdesin hangi gruptasin?

Sabah :yulaf kepeğiyle süt karışımı yedim. Domates zeytin denge ekmeği ve yeşil çay

Öğle: domates çorbası Köfte ve cacık

Merhabalar bende şuan 88 kg ve 65 kg olmak istiyorum umarım birbirimize destek olur ve kilolardan kurtuluruz bir çok kez kilo verdim aldım 110 kg lara kadar çıktım dukan yaptım 85 oldum sonra geri aldım 99 oldum sonra verdim 79 oldum tekrar aldım 88 oldum artık bu kabus bitsin hiç 6 li rakamları görmedim benya ciddi bir diyet düzenine ihtiyacım var zayıflayan arkadaşlarda paylaşırsa bizimle hikayelerini dahada motuve oluruz

günaydın arkadaşlar çok tahıllı galeta ve 2 dilim peynirle güne başladım bol eksili hafatalar olsun hepimiz için :)

Sabah. 2 dilim denge ekmeği 5 zeytin ve beyaz peynir. Yeşil çah içtim. 6 tane kızarmış patates yedim dayanamadım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…