Teşekkür ederim canım benim âmin inşallah inanki hiç zor değil sadece dişimizi sıkmamız lazım biraz inşallah daha da zayıflarız atmışı görmek için sabırsızlanıyorumsüpersin canım inşallah bizde yazıcaz yakın zamanda yedili rakamları
inşallah moral verici sonuçla başlarız sen kaç kg sın boy kaç ?
Benim 88 di en son boyda 170 daha fazla bak senden nasıl bu kadar oldum kendim bile inanamıyorum neyse olan oldu dişimizi sıkıp vericez insallahValla 84 tü pazar günü. 168
Haklısın aslında çok kolayda gözümüzde büyütüyoruz sanki yemek yemeyince dünyanın sonu yada bir eksiklik var aslında yediğimizde daha mutsuz huzursuz oluyoruz inşallah canım bizde görürüz en kısa süredeTeşekkür ederim canım benim âmin inşallah inanki hiç zor değil sadece dişimizi sıkmamız lazım biraz inşallah daha da zayıflarız atmışı görmek için sabırsızlanıyorum
Aynen canım vücudumuza zarrbvwriyoruz resmen 6 san sonra 1 tane elma ya da 1 kase yoğurt hariç hiçbirşeyi yemeHaklısın aslında çok kolayda gözümüzde büyütüyoruz sanki yemek yemeyince dünyanın sonu yada bir eksiklik var aslında yediğimizde daha mutsuz huzursuz oluyoruz inşallah canım bizde görürüz en kısa sürede
Aynen canım vücudumuza zarrbvwriyoruz resmen 6 san sonra 1 tane elma ya da 1 kase yoğurt hariç hiçbirşeyi yeme
Yoğurt kürü de baya verdiriyor canım onu biliyor Muş'un göbek eritiyorAynen öyle
Limonlu suda içelim tamamdır
Yoğurt kürü de baya verdiriyor canım onu biliyor Muş'un göbek eritiyor
Yok kuzum ya Leyla desen yeter :)) bir rahatsızlığın yoksa hamile değil işen emzirmiyorsan bi kase yoğurda 1 çay kaşığı toz tarçın zencefil zerdeçal karıştırıp yatmadan önce yiyorsun haftada 2 kere ama bağımlılık yapıyor :)O nasıl bişey acaba ? Leyla abla mı demeliyim ? Yaşım 19
Yok kuzum ya Leyla desen yeter :)) bir rahatsızlığın yoksa hamile değil işen emzirmiyorsan bi kase yoğurda 1 çay kaşığı toz tarçın zencefil zerdeçal karıştırıp yatmadan önce yiyorsun haftada 2 kere ama bağımlılık yapıyor :)
Faydasını gördün müAy ben onu yapmıştım. Tadı çok kötü
İşte bana kilo aldıran şey zaten geç yemem yemek saat 7 de eve geliyorum hazırla ye 8 sonra erir mi onlar yemesem çok acıkıyorum yoğurt kurunu ben hiç yapmadım ama denemek lagzim bu hafta limonlu şu haftayada yoğurt kuru yapayım bari herşey mubah bu yoldaAynen canım vücudumuza zarrbvwriyoruz resmen 6 san sonra 1 tane elma ya da 1 kase yoğurt hariç hiçbirşeyi yeme
Faydasını gördün mü
Tatlım 8 de yiyorsan bile ekmek yeme ve az Yağlı şeyler ye ve porsiyonlarını küçült emin ol ki faydası olurİşte bana kilo aldıran şey zaten geç yemem yemek saat 7 de eve geliyorum hazırla ye 8 sonra erir mi onlar yemesem çok acıkıyorum yoğurt kurunu ben hiç yapmadım ama denemek lagzim bu hafta limonlu şu haftayada yoğurt kuru yapayım bari herşey mubah bu yolda
Anladım canımKilo olarak tartılmafım ama dinç hissediyodum kendimi
Sıfır ekmek neredeyse pazar günleri dışında pek yemiyorum mutlaka faydası olucak ama sanki bir haftada almış gibi bu kilolari hemen vermek istiyorum sabır az sanırım biraz bendeTatlım 8 de yiyorsan bile ekmek yeme ve az Yağlı şeyler ye ve porsiyonlarını küçült emin ol ki faydası olur
Tebrik ederim canım :)Evet kızlar. Tartıldım ve 83,5
Haklısın :)) illaki ekmek istiyorsan tam buğday ekmeği yeSıfır ekmek neredeyse pazar günleri dışında pek yemiyorum mutlaka faydası olucak ama sanki bir haftada almış gibi bu kilolari hemen vermek istiyorum sabır az sanırım biraz bende
harikasın canım ben 88 de takılmış durumdayım sinir oldum sabah sabah neyse bugunden itibaren dahada bir sıkıyorumEvet kızlar. Tartıldım ve 83,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?