• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derya günaydın tatlım :7:

Günaydın ablam,günaydın kızlarr :16:

Nilgün abla yerin de olmak için neler vermezdim şu an ahhh :61:
Dışarıda buz gibi hava varken sıcacık evinde lap top kucağında keyif yapmak gibisi var mı,tadını çıkar :34:

Bir de acı çehreyi sormuşsun sanırım.Bu acı çehre ,kekik ve yeşil çayın karışımı bir çaymış.Bana da nehir tavsiye etti almayı düşünüyorum ama şu form çayları bitsin diye bekliyorum,belki de dayanamam alırım bilemedim.Nehir de bizim gibi tuvalet problemi var ona çok iyi gelmiş bir dene bence.

Günaydin hatunlarrr,
Amaaaaan aaamaaaaan nasil mutluyum nasssilll :62::62::62::62::62::62:

Nerdeyse 1 ay gec gelen regl'im bugün bana sürpriz yapti :60::60::60::60::60:
Sabah sabah ne kosturdum, ve oynadim evde görseniz kesin bu kizda bir aksaklik var derdiniz :62::62::62:

Kuzenimin nisanindan dolayi, basimiz o kadar kalabalik ki...
Uzakdan gelen misafirlerimiz cok fazla..
Ondan dolayi,sizden cok cook uzak kaldim.. :43:

Vauu, benim hic bi bitki cayim kalmadi bir yesil cayim var..
Onuda ic ic öööggh geldi..
Türk marketine gidebilirsem,
dogadan form ve earl grey almayi düsünüyorum..
Maglum, burada herseyi bulamiyoruz...

günaydın kızlar nasılsınız bu günde okullar tatil cocuklar evde bir sürü işim var

banu ben acı cehrenin ilacını almıştım nerdeyse ölüyordum zehirlenmişim bence içme canım

selma neden zehirlendin ki :26: ayrıca bu hapı değil çayı ve ben kullandım çok faydasını gördüm içinde kekikle yeşil çay var

Günaydin hatunlarrr,
Amaaaaan aaamaaaaan nasil mutluyum nasssilll :62::62::62::62::62::62:

Nerdeyse 1 ay gec gelen regl'im bugün bana sürpriz yapti :60::60::60::60::60:
Sabah sabah ne kosturdum, ve oynadim evde görseniz kesin bu kizda bir aksaklik var derdiniz :62::62::62:

Kuzenimin nisanindan dolayi, basimiz o kadar kalabalik ki...
Uzakdan gelen misafirlerimiz cok fazla..
Ondan dolayi,sizden cok cook uzak kaldim.. :43:

Vauu, benim hic bi bitki cayim kalmadi bir yesil cayim var..
Onuda ic ic öööggh geldi..
Türk marketine gidebilirsem,
dogadan form ve earl grey almayi düsünüyorum..
Maglum, burada herseyi bulamiyoruz...

gözün aydın gülçinn:74:

Ne güzel herkes birbirinin gerçek ismini biliyor rumusu kullanmıyor.Birde nasıl takip ediyorsunuz ben bazen atlıyorum, siz herkese sırasıyla cevap veriyorsunuz.en son kaldığım sayfayı not almam gerekiyor galiba.ben çizim yaparken sohbet baya ilerlemiş oluyor.
Dün yediklerime gelince:)
sabah
klasik sirkeli ılık su+yumurta+1 kk peynir+3 zeytin+1 dilim çavdar ekmeği
arada
1 elma+süt
öğle
ızgara köfte+2 kaşık pilav+salata
arada
1 elma+süt
akşam
tavuk haşlama+piyaz
arada
greyfurt+süt
birde annem komşumuzun kızının bugün doğum günü ona yaş pasta yaptı buda nedemek ben herzamanki gibi tencerenin dibini sıyırdım afiyetle yedim:))çok seviyorum pasta kreması,kek hamuru,çikolata sosu sıyırmasını:))
spor 2 gündür yapamıyorum malum balgat'tan dikmene yürüdüm salı günü, çarşamba hürriyet caddesinden balgata, karlı yollar eziyet gibi...Bugün araba park yerinden çıkarsa rahat gideceğim.yoksa dolmuşla gideceğim.Artık yürüyecek taakatim kalmadı...bacaklarım belim ağrıdı.
cuma tartılıp bildiriyorum değil mi?

Selma ablacım çayla hap çok ayrı şeyler..Hapın kimyası ve içine kattıklarını bilemezsin.Ayrıca zayıflama hapları kökten zararlı zaten ben de biber hapından dolayı hayatımda ilk defa migren ne demek öğrendim.
Ama çay bitkisel ve haptan çok farklı.Aynı sonuçları vereceğini sanmıyorum.

Ne güzel herkes birbirinin gerçek ismini biliyor rumusu kullanmıyor.Birde nasıl takip ediyorsunuz ben bazen atlıyorum, siz herkese sırasıyla cevap veriyorsunuz.en son kaldığım sayfayı not almam gerekiyor galiba.ben çizim yaparken sohbet baya ilerlemiş oluyor.
sabah
arada
1 elma+süt
öğle
arada
1 elma+süt
akşam
tavuk haşlama+piyaz
arada
greyfurt+süt
birde annem komşumuzun kızının bugün doğum günü ona yaş pasta yaptı buda nedemek ben herzamanki gibi tencerenin dibini sıyırdım afiyetle yedim:))çok seviyorum pasta kreması,kek hamuru,çikolata sosu sıyırmasını:))
spor 2 gündür yapamıyorum malum balgat'tan dikmene yürüdüm salı günü, çarşamba hürriyet caddesinden balgata, karlı yollar eziyet gibi...Bugün araba park yerinden çıkarsa rahat gideceğim.yoksa dolmuşla gideceğim.Artık yürüyecek taakatim kalmadı...bacaklarım belim ağrıdı.

sağ üst köşede sayfa sayılarının yanında birinci okunmamış mesajı göster diyosun kaldığın sayfaya geliyo hemen canım:kkk:

sabah
arada
1 elma+süt
öğle
arada
1 elma+süt
akşam
tavuk haşlama+piyaz
arada
greyfurt+süt

Ay o çiğ sosları gel bana sor öyle bir severim ki kek hamurunun dibini değil hususi 1 çay bardağı ya da bazen daha fazla ayırıp keyifle yediğimi bilirim.Hamura sütü yağı biraz fazla koyarım kendime ayırmak için :27: O derece yani!!

Filizcim mesajları takip etmek için.Yukarıda forum takip var oraya tıkla sonra yazdığım mesajlar var ona tıkla,son yazdığın mesaj görünür orada ona tıkla ve git.Oradan sonrasını oku böylelikle hiçbir şey kaçırmamış olursun.Ben öyle yapıyorum
Ben de ilk geldiğim de çok yabancılık çekmiştim ne güzel herkes isim biliyor diye.Sonra sora sora ben de öğrendim.Sen de öyle olacaksın emin ol :61:

Gülçin hadi bakalım gözün aydın o kadar gecikmeden sonra horon tepsen yeridir :60:

gözün aydın gülçinn:74:

hadi hos gelmis diyelim :) earl grey bu nasil bir cay ???

Ahahahaaahaah, hepinize benden coook kilo verdirten cayyyyyyyyyyyy :60::60::60::60::60::60::60:
Karnimin, belimin agrisini unuttum vallahi bu sevincden :66::66:
Canim bana da Zeynep önermisdi, cook iyi geliyormus hergün tuvalete cikiyorum diyince evimin icine günes dogmus gibi oldu ögrenince..

merhabalar herkeseee
siziii çookk özledim
cuma gidip pazar dönücem demiştim, hadi salıya kadar kalayım sporum var kaçıramam demiştim
bir soğuk bir kar bir tipi aman allahımmm
yurt geneli çok soğuk zaten hepiniz bilirsiniz yerimden kıpırdayamadım yanii :5::5::5:
çok da iyi oldu, biz evde klimayla ısınıyoruz bu soğukta bizi klima filan ısıtmazdı
eşimi arıyorum donuyorum klimanın altındayım diyor :27::27:

biz burda sıcacık sobanın başında çayımız üstünde tıkır tıkırkaynıyorr, harika yaa keyif yapıyorum
sporum kaldı tabii, diyet miyette hak getire
dikkat ettiğim kada ediyorum, pilates lastiğimi yanıma almıştım
arada bir onunla spor yapıyorum
bugün ebru şallıyla yaptım lastik ve topla hergün yapıcam burda yarıştan kopamam yaneee :63::63::63::63:

nee alemdesiniz kızlar yaa hastalık kötü bişiy yoktur umarım
kavgaa döğüşte yoktur :68::68::68:

pazar dönerim artık eşim gelecek almaya o zamana kadar biraz daha tadını çıkarayım
ama kesin artılarla dönerim eksilerlede dönebilirimmm :23::23::23::23:

sevgili rakibem süreyyyaaaa :63::63::63: sevinme hiç :60::60::60:

geçmişi okuyamadım pc soğuk odada annem habire çağırıyor dondun diye
şu anda içim zıplıyor soğuktan ellerim uyuştu o derece yanii :50::50::50::2::2::2:

eve gidince geçmişi tek tek okucamm veee kim sormuş beni kim merak etmiş bakıcamm
veeeeeeeeeeeeee
bunu aleyhinizde delil olarak kullanıcam :63::63::63::63::63::63:

öpüyorum canlarrr

şimdi bana herşey yakışır var onu izlemeye gidiyorum dondummmmm :2::2::2::2:

yarın herkesin yüzü güler inşallahh

nehir, ilkay ve banuu aradığınız için teşekkür ederiimm :29::29::29::29:

kız süreyya unutmadan yazayım da gideyim

bugün müge anlıya bakıyordum bu semayı merak ettiğim için
avusturyadan biri bağlandı ve biz tehtit aldığını duyduk dedi

dediler, hemen aklıma sen geldin sen mi aradın kız :26::26:

sesini duymadım ama müge anlı söylüyordu :68:

kız süreyya unutmadan yazayım da gideyim

bugün müge anlıya bakıyordum bu semayı merak ettiğim için
avusturyadan biri bağlandı ve biz tehtit aldığını duyduk dedi

dediler, hemen aklıma sen geldin sen mi aradın kız :26::26:

sesini duymadım ama müge anlı söylüyordu :68:

yok canim....ben canli yayina baglansam cok heycanlanirim:27: burdan kuzeni baglandi,tehtid aldigi dogruymus ama tv demek istemiyormus ailesi,zaten cok dedikodu cikmis köylerinde felan,yok efendim kizini gönderdin okutmaya madem eee yanina tasinsaydin vs.:47:,simdi sapigi vardi ne diye iyice cikmasin diye demiyolar kuzenide pat diye canli yayinda demis ...buarada hosgeldin canim

merhabalar herkeseee
siziii çookk özledim
cuma gidip pazar dönücem demiştim, hadi salıya kadar kalayım sporum var kaçıramam demiştim
yurt geneli çok soğuk zaten hepiniz bilirsiniz yerimden kıpırdayamadım yanii :5::5::5:
çok da iyi oldu, biz evde klimayla ısınıyoruz bu soğukta bizi klima filan ısıtmazdı

biz burda sıcacık sobanın başında çayımız üstünde tıkır tıkırkaynıyorr, harika yaa keyif yapıyorum
bugün ebru şallıyla yaptım lastik ve topla hergün yapıcam burda yarıştan kopamam yaneee :63::63::63::63:

pazar dönerim artık eşim gelecek almaya o zamana kadar biraz daha tadını çıkarayım

:9::9: canim bende regl deyim 1.5 kg artidayim malesef:9::9:

24 mart esimin dogum günü güya diyordum bende 58-59 olurum,güzel bir elbise giyerim diyordum bu gidisle zor ,bu ne ayda 1-2 kg anca gidiyor,bogazima dügüm aticam ha tatliya iyi alisdim delimiyim neyim yahu:47::47:

Son düzenleme:
25 martta benim doğum günüm 25 yaşına giriyorum :59: tatlı yemiyorum kendimi o güne saklıyorum 1 dilim pasta yerim efkardan :37:
darkolive meşhur izlem senmisin yoksa :69: ben senin başarı öykünü okuyup sana yazdıktan sonra burda başladım tanıdık birini görmüş gibi sevindim yahu :69:
Öğle yemeğimi yedim doymadım ama patrona pahalıya patladı boşuna hergün eve göndermiyo beni :37:

geçmişi okuyamadım pc soğuk odada annem habire çağırıyor dondun diye
şu anda içim zıplıyor soğuktan ellerim uyuştu o derece yanii :50::50::50::2::2::2:

eve gidince geçmişi tek tek okucamm veee kim sormuş beni kim merak etmiş bakıcamm
veeeeeeeeeeeeee
bunu aleyhinizde delil olarak kullanıcam :63::63::63::63::63::63:

öpüyorum canlarrr

şimdi bana herşey yakışır var onu izlemeye gidiyorum dondummmmm :2::2::2::2:

yarın herkesin yüzü güler inşallahh

nehir, ilkay ve banuu aradığınız için teşekkür ederiimm :29::29::29::29:

hoşgeldin internete gireceğim diye soğuk oda da. hasta olma dikkat et...nerdeyse 1 haftadır yoksun.sobalı evin en güzel yönü kestane ve kızarmış ekmek kayın validemlerin evi sobalı gittiğimizde kestane alıp gideriz çok severim.pilates bandı işe yarıyor mu?benim baldırlarım çok kalın şişko incelsin tayt giymek istiyorum...diz kapaklarımın iç kısımları yağlandı iğrenç görüntü....nerede oturuyorsunuz...evde klima var dediğin için merak ettim genelde egeve akdenizde çoğu evde klima ile ısınıyorlar....unutmadan kesin kilo vermişsindir:)

günaydın arkadaşlarrr :16::16: sabah 5.5ta kalkıp poça yaptım eşimde yiyebilsin diye kahvaltıya yetiştirdim 1 tanede ben yedim öqlen kursta hiçbişey yemicem ya yanıma pırasa alıp onu yerim yada dışarda ızgara türü bişeyler yerim bu hafta kilo almamış bile olmak bnm için yeterli çünkü haftanın 4 günü full kaçamak yapıp diyetin dışına çıktım dün dikkat ettim bugün yine açılışı poça ile yaptım :58: ay bide akşam eşim iş dönüşü tel açıyor olıvıumda buluşup bişeyler yiyelim diye:53: ay yok dedim kalsın :19: zor kurtuldum elinden :9: geçen gün tutmuş bana azcık kilo al sarıldıqımda kemiklerin geliyo elime diyo :60::60: e okadarda deqil artık yanii 57 olunca napıcak koçiş :76: çok sıkı sarılırsa kemiklerimi deqil böbreklerimi bile hissederr :52: neyse canlar birazda öbür topiqe bakayım sonrasında kursa gidicem akşama kadar yokum hepinize güzel ve hayırlı birgün diliyorum :79:

sena abla eşinle kaç senelik evlisiniz siz ben hep okuyorumda demekki aşk ölmüyormuş çok hoş yani benim hep korkum ilerde evlenceğim kişiyle bigün aşkım biterse olur ama sizinki çok güzel kızın vardı 15 yaşında sanırım yani baya senelik evlisiniz çok güzel allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:

merhaba bende 87 kiloyum acil zayıflamalıyım,daha fazlaydım geçe sene bu zamanları elmakrom içmiştim öyle 4 kilo vermiştim bi kutuda,ama bi daha alamadım,hiç bi yan etkisini görmedim aksine çok zinde oluyordum,sadece çok susuyordum,imkansızlıktan bi daha alamadım,şimdi acil zayıflamalıyım bebiş için ama olmuyo işte :((( gitmiyo çok seviyo beni bırakmıyo minimum %5 vermeliyim en kısa zamanda ooofff off :14::14:

hoşgeldin canım ama hap çok zararlı sonra çıkar acısı burdaki kimse tavsiye etmiyor...

canım günaydın çok dengeli yemişsin ne güzel ama tahin helvası nereden çıktı?çok mu canın çekti :34:

günaydın canım ellerine sağlık sabah sabah döktürmüşsün yine.ben de olsam sıcak sıcak yerdim mis gibi poğaçayı.aslında biz etraftan çekiniyoruz ya -yani ben- hata yapıyoruz aslında.millet en başta ye yine devam edersin falan diyor ama sonra bakıyor karşıdaki kararlı o da uyum sağlıyıor sana.ısrar etmiyor sana göre bir şeyler hazırlamaya çalışıyor.aksi olursa sadece yediğinle kalıyorsun emeklerini heba ediyorsun.

bugün yine tatilim ben de yatak keyfi yapıyorum.tv açtım laptopu kucağıma aldım ohh değmeyin keyfime.bi de kahve mi yapsaydım :68::68::68:

neden bilmem bu smile bana izlemi hatırlatıyor.bi de bu :92::92:(sabah sabah kafayı yedim :60::60:)

ay ne güzel nilgün abla öğretmen olunca hafta içi bigün tatil oluyormu ya

wc ye çıkamıyorum yine ya fom çaylaır etki etmiyor artık
acı çehre çayını aldırayım eşime bugün nehircim
alabilirse yada akşama bekunis içeyim çünkü
wc ye çıkmazsam yrın alıcaım sonuçç
ii olmaya bilir 2 gün oldu bugün:5::5:

banu abla senin ayda bir kere falan böyle oluyo dimi arada benimde oluyo ya ama hep değil allahtan

herkese günaydın..
kaç gündür giremedim hastalıktan..
evde de değildim zaten iki gün annemde kaldım.
saolsun bana da çocuklara da baktı annem
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
biraz daha iyiyim gece geldim eve..
bu arada önüme ne geldiyse yedim..çok değil ama yedim işte..
ama sabah bi tartıldım 83.6...
hayret içindeyim nasıl almadım..inşallah yarın da böyle çıkarım..
biraz geçmişe de bakayım neler kaynatmışsınız....

geçmiş olsun valla anneler baştacı ya

Çoook teşekkür ederim ablacım :61:
Ablam inşallah,senin gibi olsam daha ne isterim :16:
Ama sen baya vermişsin ben 75 i çok merak ediyorum acaba yetecek mi bana :44:

bence süper olcaksın derya abla sana çok yakışır 75 bu halinle bile süpersin sadece sıkılaşman yeterli bile olur

Günaydın ablam,günaydın kızlarr :16:

Nilgün abla yerin de olmak için neler vermezdim şu an ahhh :61:
Dışarıda buz gibi hava varken sıcacık evinde lap top kucağında keyif yapmak gibisi var mı,tadını çıkar :34:

Bir de acı çehreyi sormuşsun sanırım.Bu acı çehre ,kekik ve yeşil çayın karışımı bir çaymış.Bana da nehir tavsiye etti almayı düşünüyorum ama şu form çayları bitsin diye bekliyorum,belki de dayanamam alırım bilemedim.Nehir de bizim gibi tuvalet problemi var ona çok iyi gelmiş bir dene bence.

ne güzel işte öğretmen olmuş şimdi rahat ya allahım banada gösterir öğretmen olduğumu inşallah

merhabalar herkeseee
siziii çookk özledim

aaa izlem abla nerlerdesin sen ya çok özlettin kendini bekletme bizi gel pazar günü

Back
X