80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslar biraz gec oldu belkı ama bende bu sıteye yenı uye oldum ve tabı kıde kılolardan muzdarip bırısı olarak ılgımı ılk ceken konu dıyet grupları oldu benımde bu konuda motıve olmaya ıhtıyacım varr ve yardımlarınızı beklıyorum lutfennnnnnnnnn cevappp yazınnn

ii akşamlarrr kıslar
ben geldimm kendimee hırka aldım lcw den
pazardan bol yeşillik aldımm

geldüm
izlem gel artıkınnnnn yaaaaaaaa :84::84::84::84::84:

merhaba arkadaslar biraz gec oldu belkı ama bende bu sıteye yenı uye oldum ve tabı kıde kılolardan muzdarip bırısı olarak ılgımı ılk ceken konu dıyet grupları oldu benımde bu konuda motıve olmaya ıhtıyacım varr ve yardımlarınızı beklıyorum lutfennnnnnnnnn cevappp yazınnn

Aramıza hoşgeldin :71:
Azmin daim olsun..

selam millett:3: yine ben ya ben bi türlü tekrar adepte olamıyorum yaa :14:

napsam şaşırdım iştahım aşırı açık bi çay alsamda ne alsam şu early tea mi neyse biri bi sölese ne oldugunu o normal çay deilmi bi söleyin nooolurrr:43:

yeni gelen arkadaşlar h.g:71::71::71::71:

berra
cnm yeşil çay iç benim abur cubur yeme
istegimi öldürüyor

:27:Banu içiom canımda o benim içimi kıyıyo:27::27:

bide esmer gülçündi yanılmıyosam degişik biçay demişti wc ye çıkmak için :26:

selam kizlar.annemdeydim bugün.herkes cay icerken ben koca bir kupa yesil cay ictim :1: annem aman ben sevmiyorum o cayi diyor ne güzel siyah cay var diyor ....kendiside 70 kg cok nadir diyet yapar ozaman bana sorar ne cayi iceyim biraz almisidmde der:9:

simdide light enerji icecegi iciyorum,eve hic almam ben meyve suyu cola vs.misafir geldigi zaman sadece ozaman bile yari kalan icecekler 2-3 gün durur ben dökerim artik gazi kacti diye,cocuklara alistirmadim sevmiyorlar ,bende ne bileyim cok canim cekmez binde bir enerji icecegi iste.onunda lightini aliyorum artik:1:

selam millett:3: yine ben ya ben bi türlü tekrar adepte olamıyorum yaa :14:

napsam şaşırdım iştahım aşırı açık bi çay alsamda ne alsam şu early tea mi neyse biri bi sölese ne oldugunu o normal çay deilmi bi söleyin nooolurrr:43:

tarcinli süt,yada pasta kakaosuyla yapilmis süt .masumunda dedigi gibi yesil cay bunlar istahi kesiyor canim

kizima bugün su meshur hello kitty varya onun makarnasini gördüm onu aldim ,2 tabak yedi masallah ,istahi azdir normalde ama hello kittyli makarna olunca yedi ,hello kittyinnde artik herseyi cikti ya,akla gelmeyecek seyler cikariyolar:1::1:

kızlar iyi akşamlar menümü yazayım hafta sonları yemek alışkanlığım biraz bozuluyor

Kahvaltı- öğlen 370 cal. (geç kalktım)
light ekmek 2 dilim 96 cal.
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
Ara Öğün 100 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 587 cal.
kıymalı pide 1 por. 498 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
TOPLAM KALORİ 1057 cal.

canım içecek birşeyler istiyor ama süt mü içsem kahve mi karar veremedim. süt fazla mı gelir acaba bu saatte

zuzummm
kıs bu hello kityy canımıza yetti yaaaaa valla :9::9::9::9:anam herşeyi var
ama yediysee fıstıkk ne güselll
kızın çok güsel süreyyaacım ee ne dimişler anasına bak kızını al:27::27::27:

gazlı içecek biizmd eiçilmez arada bir canımız çekersede
kutu kola filan alıtızz okaaaa
çocuklara zaten kattiyen vermemm:20::20::20:

bizd ebugün dışardaydık
ayy tatlılar filan çok güseldi ama köfte yeidm salata ve ayran ileee
hazır vucudum vermeye başlamışken küsmesin didimmm:19::19::19:

kızlarr bamya çiçegi diye bir bitki var biliyormusunuz
çok güsle kokusu ve tadı var kuşburnuna beznziyor wc ye çıkartıyor die aldım
ama 2 gün içtim çok etkisi olmadı acaba zmanla mı etki eder ki:26::26::26:

hoşgeldin nevbahar
çok ii yaptın aramıza katılmakla...burası hepimize yardımcı oluyor kendimzi frenliyoruz birbirlerimizn menüsüne bakarak....

zuzummm
kıs bu hello kityy canımıza yetti yaaaaa valla :9::9::9::9:anam herşeyi var
ama yediysee fıstıkk ne güselll
kızın çok güsel süreyyaacım ee ne dimişler anasına bak kızını al:27::27::27:

gazlı içecek biizmd eiçilmez arada bir canımız çekersede
kutu kola filan alıtızz okaaaa
çocuklara zaten kattiyen vermemm:20::20::20:

bizd ebugün dışardaydık
ayy tatlılar filan çok güseldi ama köfte yeidm salata ve ayran ileee
hazır vucudum vermeye başlamışken küsmesin didimmm:19::19::19:

sagol canim...seninkilerde cok tatli masallah ya ,ikiz oldumu böyle uyumlu olmali bence :9: cok sekerler:nazar:

bende ya binde bir canim cekecekte alicam colayi,kiz dogdug dogali icmedigi icin bir yere gittimi ikram edildinde bu cok igrenc diye icmiyor:1::1:
iyi yapmisin canim ,insan tatlida kendini kaybettimi amann nasilsa bugün yedim deyip birtane daha birtane daha derken geliyor yaglar,göbekler simitler :9:

Banu içimiz aktara döndü :60::60:
ay sorma kuzum yaaa bak evde inanki
beşibiryerde malzemelrim
zencefil
tarçın
karnfil
bamya çiçegi
yeşil çay
keten tohumu
çiçek tozu
form çaylar
birki çayları bulunmaktaaa

ya iç iç bitmiyor ama şu bir gerçekki bitkile olmasa bu kadar sabırlı olamayız benim iştahımı çok keisyor:24::24::24:

sagol canim...seninkilerde cok tatli masallah ya ,ikiz oldumu böyle uyumlu olmali bence :9: cok sekerler:nazar:

bende ya binde bir canim cekecekte alicam colayi,kiz dogdug dogali icmedigi icin bir yere gittimi ikram edildinde bu cok igrenc diye icmiyor:1::1:
iyi yapmisin canim ,insan tatlida kendini kaybettimi amann nasilsa bugün yedim deyip birtane daha birtane daha derken geliyor yaglar,göbekler simitler :9:

ya üreyya sorma kız benim simit ve göbekte bi toparlanma varki sorma
ablasıı :9::9: gitti simitler neredeyse ve göbekte az kaldı benim alt karnım sarkık o bile toplandı ablası:9::9: leisle 4 milli yapmay başladıgımdan beir ve düzenli mekik çektigi için oldu
ama artıkın 65 in altını görmek istiyorum

ikiz lere gelince evet cnm çok uyumlular aynı cinsiyetten olsa gerek
bid ebirbirleirne düşkünler kavgada etseler
geçn annem birinin pandifini giydirmiş denizdi sanırım
diyormuş ki annannecim kayyayada giydik üşümesin:9::9::9:

ay sorma kuzum yaaa bak evde inanki
beşibiryerde malzemelrim
zencefil
tarçın
karnfil
bamya çiçegi
yeşil çay
keten tohumu
çiçek tozu
form çaylar
birki çayları bulunmaktaaa

ya iç iç bitmiyor ama şu bir gerçekki bitkile olmasa bu kadar sabırlı olamayız benim iştahımı çok keisyor:24::24::24:

ya üreyya sorma kız benim simit ve göbekte bi toparlanma varki sorma
ablasıı :9::9: gitti simitler neredeyse ve göbekte az kaldı benim alt karnım sarkık o bile toplandı ablası:9::9: leisle 4 milli yapmay başladıgımdan beir ve düzenli mekik çektigi için oldu
ama artıkın 65 in altını görmek istiyorum

ikiz lere gelince evet cnm çok uyumlular aynı cinsiyetten olsa gerek
bid ebirbirleirne düşkünler kavgada etseler
geçn annem birinin pandifini giydirmiş denizdi sanırım
diyormuş ki annannecim kayyayada giydik üşümesin:9::9::9:

sevindim kiz simitciklerinin gitmesini,en son vedalasan göbek ve simitler oluyor zaten

evet ya belli düskün olduklari kiz birbirilein fotolardan belli,bizimkilerde öyle selin ne alirsa ne yerse mutlaka tadimlikda olsa mutlaka kardesine verir.heryerde bisey aldimi veya gördümü keyyimede gösterelim,keyyimede alalim der ...hala r leri diyemedigi icin yyy kullaniyoruz :1:

ay insallah bu cuma görürsün 64 sayisin canim:34:

Back
X