Hee o

ama en son yaptığı terbiyesizlikten sonra ben tepkimi koyduğum için artık desturla yaklaşıyor bana

her fırsatta haz etmediğimi belli ediyorum sanırım

birde eşimin kuzenini kıskanıyor ( bana çok düşkünler tabi bende onlara

)
Bir keresinde eşimin xboxuyla ilgili ( oyun konsolu ) yok dayım yenisini alırsa bana vericek eskisini falan demişti çocuğa neymiş ona düşmezmiş kendisi daha yakın olduğu için onun olacakmış ( Sanki Fıstık benim olacak vuracağım kırbaçı der gibi

)
Bende kusura bakma ama o oyun konsolunu ben aldım ve birine vereceksemde ( ki vermeyi düşünmüyorum o ayrı

) ama bu kesinlikle kuzen olur o bana senden çok daha yakın demiştim

uyuz olmuştu hatta resmende dedi yenge sen bana uyuz oluyorsun diye

dedim kim bana nasıl yaklaşırsa öylede karşılık bulur
Şu anda eşim yattı onlar oyun konsolunun başında ama çocuk (18 yaşında

) çok dikkatli davranıyor

tabi ben ona karşı daha mesafeliyim doğal olarak
Ayy emrivakiden bende hic hoslanmam ceco allah yardim etsin..bazen kimsem yok diye hayiflaniyorum..ama olanlar hep olmayisi daha iyi diyor..sanirim daha iyi:))
Izinlerde bile ters dusuyoruz kv ile..ayri memleketli..kultur farki cok..cogu seyi alttan alsamda bazen dayanamiyorum..
Benim KVde eskiden çok yapardı emrivaki ve en sonunda dayanamadım ve söyledim bana emrivaki bir daha yaparsan gıçıklığına tam tersini yaparım dedim

sonuçta benimde kendime göre bir düzenim var ve sırf o istediği zaman zıplayacak biri değilim

Artık alıştığı için birşey olduğunda eşimi arayıp emrivaki yapacağına direk beni arıyor yada eşime önce banuya uyuyormu bir sor ona göre der

oda desturla yaklaşıyor artık

ama tabi o duruma gelene kadar senelerce çok sıkıntı yaşadım ( KP den ayrı KVden ayrı ama sonra KP yatalak olunca benden ve eşimden başkası yanında olmayınca anladı neyin ne olduğunu ) İki kızı olmasına rağmen en zor gününde bir tek ben koşturdum ve baştan umursamada herkes helal olsun gelinine dedikçe uyuz oluyordu ( kızlarının neden gelmediğini soruyordu millet tabi

)
Şimdide ne o beni günahı kadar sever ne ben onu ama ben Allah rızası için, eşimin hatrı için herşeye sünger çektim ve saygılı davranmaya devam ediyorum ama tabi bana yine bir laf söylerse artık anında ağzının payını kibarcada olsa alacağını biliyor
Hee işte o benim en sevdiğim kuzenlerden biri

diğeride bizim havuç kafalı erkek olan

Afetsin diyorumda yok ya yenge senin yüreğin güzel o yüzden sana öyle geliyor diyor

Benim küçük cimcime doğduğundan beri hep diyorum inşallah sana benzer güzelliği ve ahlakı diyorum

Elinden her iş gelir, çokda terbiyeli ve saygılıdır

Benim küçük cimcimede kesinlikle onun ufaklığına benziyormuş tavır olarak

çeneside düşük Gözde ablası gibi
O bile hep diyor Yengeciğim bu cimcime benim gibi çok çeneli diye

Rabbim inşallah bahtınıda yüzü kadar güzel eder....Aminnnnn
Şu anda Sakarya Üniversitesine gidiyor ve bir yandanda yeni yeni Menejerlik yapmaya başladı harçlık çıkarmak için
Allah bagislasin evlatlarini..
ben hessende kaliyorum..franfurta yakin bi koy..
ayy o kuzenlerine soyle hiccc merak etmesinler..gidip tr yi gezsinler..gez gez bitmez valla:))
Aminnn canım Rabbim hepimizin evladını bağışlasın

Bakalım en son ben onları yazlığında 15 gün tatil yaptım

birlikte ne zaman vakit geçirsek çok eğleniyoruz ve eminim Almanyayada gitsek çok eğleniriz

Nasip olursa inşallah gezmek nasip our

İmkanım olsa inan her ikisinide ( biri kız biri erkek 20 yaşlarında ) her gittiğim tatile götürürdüm

Ben evlendiğimde ikiside 4 - 5 yaşlarındaydılar ve inan evlatlarımı ne kadar seviyorsam onlarıda okadar çok seviyorum