80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bencede akşam üzere tartılalım :1:

Valla benim kardeş tam dayaklık ama işte anamın hatrına ses etmiyorum yoksa ben ona yapacağımı bilirdim :1: Eskiden kızkardeşimle çok sık kavga ederdik ( bekarken ) hatta ben yeni evliken kapıştığımızda bir keresinde demiştim sen anama dua et Allah geçinden versin ona birşey olursa ilk işim seni evire çevire dövmek ondan sonra ister barış benle konuş istersen hiç konuşma demiştim :60: şimdi aynı şey erkek kardeşim için geçerli :60:

Bu arada senin görümcede tam dayaklıkmış :1:
Ben yerinde olsaydım kal orada banamı güvendin derdim ama benim eşimde seninki gibi kıyamaz kesin gidip alırdı :26:

:60: :60: :60: :60:
Ay gece gece koptum yaa bir an Atakanda kimdi sapıkmıdır falan diye düşünürken aklıma geldi civcivin adı olduğu :60:
Ama okurken halimi görmen lazımdı okudukça ne oluyor lan diye gözlerim pörtledi :1:

Bu arada gece gece uyuz oldummmmmmmm :52::52::52::52::52::52:
Benim büyük görümce yine yaptı yapacağını :53:
O hiç haz etmediğim eşimin yeğeni kuzenin bize geleceğini duymuş ( meğer onları iftara almış bugün benimde haberim yoktu yoksa tembihlerdim aman bize geleceğini sakın söyleme diye :26: çocuk gayri ihtiyarı dayıma gideceğim bu gece yarın benimle işleri varmış demiş )
Hatun aradı işte benim büyük oğlanda gelecekmiş size :26: ( gelebilirmi diye sormuyor bile :27: benim sesimden anlayıncada kardeşime bir sor gelebilirmi diyor :26: sanki kardeşi uğraşacak uyuz oğluyla :52::52::52::52::52: )
Meçbur gelsin dedik tabi benim sinirler tepeme çıktı ve telefonu kapatır kapatmaz söylenmeye başladım hep emrivaki yapsın hiç haz etmiyorum diye söylendim durdum :52::52::52::52::52:
Geleceğim diyene gelme denmez sonuçta :27:
Birde bu yetmiyormuş gibi sahura sipariş veriyor beyfendi ( uyuz yeğeni ) neymiş yumurtalı patates yaparım diye düşünmüş :26: bende gece hiç öyle şeyler yapmam dedim ama kuzeni yenge ben yaparım diyince ona dönüp senin canın istediyse yaparım tabiki dedim :1: uyuz olmuştur yeğeni ama sevmiyorum işte zorla değil ya :35::35::35:
:9::9::9:topiği okuyan misafirler çoğalmıştır benim yazıyı okunca.burda değişik hanımlar var kimisi jartiyer hayal editör kimisinin paçasından atakan giriyor diye..:9::9::9:

benim kocaya kalsa o görümcemi orda bırakır ne para gönderir nede almaya giderdi..hiçç sevmez onu..zamanında benimki evlenecem dedikçe evlenmesine engel olmuşlar..hoş evlendiğimizdede huzur vermediler zaten..:47:

senin misafirde fazlalaşmış..allah sabır versin:47:..uyuz olduğun insan olunca işkence gerir insana..:ssz::ssz:

Bencede akşam üzere tartılalım :1:

Valla benim kardeş tam dayaklık ama işte anamın hatrına ses etmiyorum yoksa ben ona yapacağımı bilirdim :1: Eskiden kızkardeşimle çok sık kavga ederdik ( bekarken ) hatta ben yeni evliken kapıştığımızda bir keresinde demiştim sen anama dua et Allah geçinden versin ona birşey olursa ilk işim seni evire çevire dövmek ondan sonra ister barış benle konuş istersen hiç konuşma demiştim :60: şimdi aynı şey erkek kardeşim için geçerli :60:

Bu arada senin görümcede tam dayaklıkmış :1:
Ben yerinde olsaydım kal orada banamı güvendin derdim ama benim eşimde seninki gibi kıyamaz kesin gidip alırdı :26:

allah yardımcın olsun. şu sana laf vuran yeğen değilmiydi o. hiç sevmedim onu. ay aklıma kemal sunal filmi geldi. seni hiç sevmedim süt oğlan babanıda sevmezdim:9::9::9::9:
seni beğendim ayyüzlümm..:46::46::46::9::9::9::9::9:
Ayy emrivakiden bende hic hoslanmam ceco allah yardim etsin..bazen kimsem yok diye hayiflaniyorum..ama olanlar hep olmayisi daha iyi diyor..sanirim daha iyi:))
Izinlerde bile ters dusuyoruz kv ile..ayri memleketli..kultur farki cok..cogu seyi alttan alsamda bazen dayanamiyorum..
memleket ayrı olunca kocayla sorunda çok oluyor maalef..kültür farklııı, anlayış farklııı:27::27:
kız eşimin kuzenleri dedinde tatilde çektiğin fotolarda bir kız vardı allah nazarlardan saklasın ne kadar güzeldi o. hani erkek olsam kesin aşık olurdum ya:16::16::16: görüşürsen selam söyle:52::52::52::52::27::27::27::27:
aaaaaaa o kıza bende bayıldım..maaşallah manken gibii...allah azardan saklasın..:nazar::nazar::nazar::nazar:
şükür uzağız da bulaşmayız birbirimize. kavga ettiklerini kendi söyledi ben annesi hasta oldu da gitti zannediyordum. geçmiş olsuna aramıştım. dediğin gibi şimdi arasam bir dert aramasam başka dert.

kıııız aynı mahallenin kızlarıyız ha. istermisin komşu çıkalım:46::46::46: ben kız imamhatipte okudum 32 yaşındayım. babamı bilirsin belki seyyar satıcılık yapardı çamaşır suyu falan satardı. ferdi tayfura benzetirler:9::9::9: onu tanımayan yoktur o civarda. çarşamba pazarı civarında oturuyorduk
kızz akraba çıkaca nerdeyseee..:1:

demek baban ferdi tayfura benziyor..valla yıldız tanımadı ama seni bi tanıyan çıkacak burda duyum gibi..:26:
benim koca geldi ben kaçar herkese hayırlı geceler
:5::5::5::5::5::5:

allah yardımcın olsun. şu sana laf vuran yeğen değilmiydi o. hiç sevmedim onu. ay aklıma kemal sunal filmi geldi. seni hiç sevmedim süt oğlan babanıda sevmezdim:9::9::9::9:

Hee o :27: ama en son yaptığı terbiyesizlikten sonra ben tepkimi koyduğum için artık desturla yaklaşıyor bana :1: her fırsatta haz etmediğimi belli ediyorum sanırım :1: birde eşimin kuzenini kıskanıyor ( bana çok düşkünler tabi bende onlara :16: )
Bir keresinde eşimin xboxuyla ilgili ( oyun konsolu ) yok dayım yenisini alırsa bana vericek eskisini falan demişti çocuğa neymiş ona düşmezmiş kendisi daha yakın olduğu için onun olacakmış ( Sanki Fıstık benim olacak vuracağım kırbaçı der gibi :60: )
Bende kusura bakma ama o oyun konsolunu ben aldım ve birine vereceksemde ( ki vermeyi düşünmüyorum o ayrı :1: ) ama bu kesinlikle kuzen olur o bana senden çok daha yakın demiştim :60: uyuz olmuştu hatta resmende dedi yenge sen bana uyuz oluyorsun diye :1: dedim kim bana nasıl yaklaşırsa öylede karşılık bulur :33:

Şu anda eşim yattı onlar oyun konsolunun başında ama çocuk (18 yaşında :1: ) çok dikkatli davranıyor :27: tabi ben ona karşı daha mesafeliyim doğal olarak :34:

Ayy emrivakiden bende hic hoslanmam ceco allah yardim etsin..bazen kimsem yok diye hayiflaniyorum..ama olanlar hep olmayisi daha iyi diyor..sanirim daha iyi:))
Izinlerde bile ters dusuyoruz kv ile..ayri memleketli..kultur farki cok..cogu seyi alttan alsamda bazen dayanamiyorum..

Benim KVde eskiden çok yapardı emrivaki ve en sonunda dayanamadım ve söyledim bana emrivaki bir daha yaparsan gıçıklığına tam tersini yaparım dedim :60: sonuçta benimde kendime göre bir düzenim var ve sırf o istediği zaman zıplayacak biri değilim :19:
Artık alıştığı için birşey olduğunda eşimi arayıp emrivaki yapacağına direk beni arıyor yada eşime önce banuya uyuyormu bir sor ona göre der :1: oda desturla yaklaşıyor artık :1: ama tabi o duruma gelene kadar senelerce çok sıkıntı yaşadım ( KP den ayrı KVden ayrı ama sonra KP yatalak olunca benden ve eşimden başkası yanında olmayınca anladı neyin ne olduğunu ) İki kızı olmasına rağmen en zor gününde bir tek ben koşturdum ve baştan umursamada herkes helal olsun gelinine dedikçe uyuz oluyordu ( kızlarının neden gelmediğini soruyordu millet tabi :1: )

Şimdide ne o beni günahı kadar sever ne ben onu ama ben Allah rızası için, eşimin hatrı için herşeye sünger çektim ve saygılı davranmaya devam ediyorum ama tabi bana yine bir laf söylerse artık anında ağzının payını kibarcada olsa alacağını biliyor :60:

kız eşimin kuzenleri dedinde tatilde çektiğin fotolarda bir kız vardı allah nazarlardan saklasın ne kadar güzeldi o. hani erkek olsam kesin aşık olurdum ya:16::16::16: görüşürsen selam söyle:52::52::52::52::27::27::27::27:

Hee işte o benim en sevdiğim kuzenlerden biri :1: diğeride bizim havuç kafalı erkek olan :1:
Afetsin diyorumda yok ya yenge senin yüreğin güzel o yüzden sana öyle geliyor diyor :1: Benim küçük cimcime doğduğundan beri hep diyorum inşallah sana benzer güzelliği ve ahlakı diyorum :16::16::16::16::16:
Elinden her iş gelir, çokda terbiyeli ve saygılıdır :34: Benim küçük cimcimede kesinlikle onun ufaklığına benziyormuş tavır olarak :1: çeneside düşük Gözde ablası gibi :60:

O bile hep diyor Yengeciğim bu cimcime benim gibi çok çeneli diye :1:
Rabbim inşallah bahtınıda yüzü kadar güzel eder....Aminnnnn

Şu anda Sakarya Üniversitesine gidiyor ve bir yandanda yeni yeni Menejerlik yapmaya başladı harçlık çıkarmak için :34:

Allah bagislasin evlatlarini..
ben hessende kaliyorum..franfurta yakin bi koy..
ayy o kuzenlerine soyle hiccc merak etmesinler..gidip tr yi gezsinler..gez gez bitmez valla:))

Aminnn canım Rabbim hepimizin evladını bağışlasın :34:
Bakalım en son ben onları yazlığında 15 gün tatil yaptım :1: birlikte ne zaman vakit geçirsek çok eğleniyoruz ve eminim Almanyayada gitsek çok eğleniriz :34: Nasip olursa inşallah gezmek nasip our :34:
İmkanım olsa inan her ikisinide ( biri kız biri erkek 20 yaşlarında ) her gittiğim tatile götürürdüm :16::16::16: Ben evlendiğimde ikiside 4 - 5 yaşlarındaydılar ve inan evlatlarımı ne kadar seviyorsam onlarıda okadar çok seviyorum :16::16::16::16:

Neyse herkes sanırım sahur hazırlığına başladı :1:

Bende ufaktan başlıyayım :34:
Sağ olsun kuzen yengeciğim sen patatesli yumurtayla uğraşma bir omlet kafi dedi :16:
Hazırlıyayımda birlikte üzerine birde türk kahvesi içeceğiz kuzenle :1: sonrada tumba yatak :34: şimdi çocuklar varken kuran okuyamam ( gündüz onu düşünerek okumuştum şükür :1: )

kızlar günaydın menumu yazayımda şöyle bi geçmiş yapayım. dün akşam dayımlar geldi uğrayamadım 1 hafta bizdeler.köyde kendi bostanından neler getirmiş neler.salatalık kokusunu özlemişim. dünki menumu yazayım
sabah:
çörek otu , kefir ve 2 brd su
kahvaltıda yumurta,peynir,zeytin,yeşillik,2 çavdar ekmek
ara badem 2hurma
öğle kıymalı bulgur pilav yoğurt
ara badem 2hurma
akşam 1,5 kıymalı bakliyatlı kabak dolması , 3 kaşık taze fasulye,4 kaşık pirinç pilav cacık+omega 3 takviye
gece 3 e kadar oturduk çayla 1 avuç badem yedim
spor 4 saat ev temizliğine kurban gitti :)) üstelik belimide ağrıttım

bildirim

başlangıç.86.

geçen hafta..79.5

bu hafta .78.5

giden.1 kğ

toplam giden.7.500

hedef.75

:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :3:

Anamları uğurlayıp hemen kendimi buraya attım :1:
Anam bizim ikizler yine tam formlarındaydılar :1: evi resmen ters düz ettiler :1: hatta bide büyük kızımın babasına aldığı babalar günü hediyesini ( geçen sene yaşlı porselen bir dede figürü almıştı sallanan sandalye içinde :1: ) onu bile kırdılar :1: tabi bizimki sinirden kudurdu ama yinede zor sakinleştirdim laf söylemesin diye :1:

Yemeklerin hepsini çok beğendiler :34:
Çay faslından sonrada oturup balkonda az keyif yaptık :34:
Bir ara anneme dedim şu Çarşamba günü olan iftar davetinide atlatayım malak gibi yatacağım bayrama kadar diye :60: hatta bayram temizliğide yapmayacağım dedim :1: Aaaa olmaz öyle bak ütülerin var üstelik ev işi her zaman olur öyle yatmakla olmaz diye anında itiraz etti :1: bende ufak çocuk gibi banane banane diye omuzları silkince nasıl gülüyor kız alemsim diye :1:

Ayyyyy şu an yorgunum diyemidir bilmiyorum ama 16 kişi olacağız :52::52::52::52: düşüncesi bile beni şu anda imdat diye bağrıtacak hale getirdi ama kaçınılmaz son :1: mecbur o günüde atlatacağım sonra rahatım inşallah :34:

Bu arada yine tartılmayı unuttum :1: ama yarın söz kesin tartılacağım :34: telaştan aklımdan çıktı yemekten sonrada çocuklar baskülle oynamaya başlayınca jeton düştü :1:

Son düzenleme:
Slm kizlar..bende muhabbete gelmistim kimse gelmemis...
iftara davetliydim 11 bucuga dogru geldim direk cocuklari yataga koydum..gunduzden zorlada olsa bizimkileri uyutmustum yoksa bu saate dayanamazlardi..erken yatiririm ben genelde cocuklari..bende yatmistim onlarla sanirim ondan uykum yok..bisiklete bindim sizi okurken nasil vakit gectigini bilmem diye ama kimse gelmemis...hayirlisi..
Belki gelen olur ben burdayim simdilik...
ceco misafir agirlamak guzelde yorgunlugu olmasa..carsamba icin menun hazirmi..
bereketli seyler yap baya kalabalik olacakmis..kolay gelsin simdiden canim..

Slm kizlar..bende muhabbete gelmistim kimse gelmemis...
iftara davetliydim 11 bucuga dogru geldim direk cocuklari yataga koydum..gunduzden zorlada olsa bizimkileri uyutmustum yoksa bu saate dayanamazlardi..erken yatiririm ben genelde cocuklari..bende yatmistim onlarla sanirim ondan uykum yok..bisiklete bindim sizi okurken nasil vakit gectigini bilmem diye ama kimse gelmemis...hayirlisi..
Belki gelen olur ben burdayim simdilik...
ceco misafir agirlamak guzelde yorgunlugu olmasa..carsamba icin menun hazirmi..
bereketli seyler yap baya kalabalik olacakmis..kolay gelsin simdiden canim..

Çok sağ ol canım :34:
Evet menüm belli sayılır :34:

Kırmızı Mercimek çorbası ( iftarlarda tercihimdir genelde pek severim :1: )
Mantarlı, kırmızı ve yeşil biberli Tavuk Yahni gibi birşey
( Görümcemlere uydurmuştum :1: bayıldılar bu seferde eşim tutturdu ben yapacağım ondan diye :1: )
Beşamel soslu kaşarlı Patates Gratin
Pirinç pilavı ( tabi ben hayatta yemem :1: )
Zeytinyağlı gibi bir çeşit daha olsun diye de koca bir borcam Şakşuka yapıp masanın ortasına koyacağım :1:
Sarımsaklı yoğurtlu biber kavurması ( yağsız öldürüyorum daha doğrusu )
Karışık salata
Tatlı olarakta Güllaç :34: Ramazan geldimi herkes eşimden Güllaç ister :1: bende o bahaneyle tatlı yapmaktan kurtulmuş oluyorum :1: kendimde hiç sevmediğimden ağzıma sürmem :1:

Sanırım bu kadar yeter sonuçta miktarını fazla yapacağız :34:

Sizce nasıl ? Biraz karışık gibime geldi ama ben renkli masayı severim :1: hem çorbadan sonra Servis tabağına bir posta hazırlayıp ( tavuk, pilav ve patatesi ) keyfime bakabiliyorum diğerleri sofrada olduğundan :34:
İlave yada değiştirsem daha iyi olucak dediğiniz birşey varsa fikirlere açığım :1:

slm kızlar. bu pc deli etti beni. inatla o kapanıyor ben açıp yazmaya çalışıyorum. on beş dk ya sahuru hazırlayacam o arada size bir bakayım dedim.

Anam bizim ikizler yine tam formlarındaydılar :1: evi resmen ters düz ettiler :1: hatta bide büyük kızımın babasına aldığı babalar günü hediyesini ( geçen sene yaşlı porselen bir dede figürü almıştı sallanan sandalye içinde :1: ) onu bile kırdılar :1: tabi bizimki sinirden kudurdu ama yinede zor sakinleştirdim laf söylemesin diye :1:

Bir ara anneme dedim şu Çarşamba günü olan iftar davetinide atlatayım malak gibi yatacağım bayrama kadar diye :60: hatta bayram temizliğide yapmayacağım dedim :1: Aaaa olmaz öyle bak ütülerin var üstelik ev işi her zaman olur öyle yatmakla olmaz diye anında itiraz etti :1: bende ufak çocuk gibi banane banane diye omuzları silkince nasıl gülüyor kız alemsim diye :1:

Ayyyyy şu an yorgunum diyemidir bilmiyorum ama 16 kişi olacağız :52::52::52::52: düşüncesi bile beni şu anda imdat diye bağrıtacak hale getirdi ama kaçınılmaz son :1: mecbur o günüde atlatacağım sonra rahatım inşallah :34:

Bu arada yine tartılmayı unuttum :1: ama yarın söz kesin tartılacağım :34: telaştan aklımdan çıktı yemekten sonrada çocuklar baskülle oynamaya başlayınca jeton düştü :1:
ev işi ev işi:36::36::36::36::36: nefret ediyorum. ramazanın son haftası adet olacağım. ve bayram temizliğini o zaman yaparım diye düşünüyordum ki eşim pencerelere bu gün sineklik aldı. diloşu acayip yediler dayanamadı. akşam geldi hemen takacam diyor. dur camları sileyim öyle tak dedim. illa ısrar ediyor yok geresiz cam silme diye. zor durdurdum. o zıkkımları takınca cam silmek hak getire olmuyor. yarın mecbur cam silecem ve ben takarım artık tülleri. güya bu sene özel pvc yaptıracaktı sineklikleri eli değmedi bir türlü. ben iki gün önce tartılmıştım onun bildirimini yapayım bari:1::1::1:

bildirim

başlangıç.86.

geçen hafta..79.5

bu hafta .78.5

giden.1 kğ

toplam giden.7.500

hedef.75

:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

maşallah beyazcanım kilo vermişsin. kız o kadar duraklamadan sonra ilaç gibi gelmiştir bu gaz sana:9::9::9: haftaya daha iyilerini bekliyoruz. şaka maka 80 in altına indin. darısı başıma inşallah amiiiiiiiin.

ohh çok şükürr birileri gelmişş..

yaa be hala uyuşuğum bi türlü açılamadım..tüm gün uyudum ama hala çok uykum var..baktım burda kimse yok.biraz kuran okuyum dedim..
birz zorlanıyorum okurken..diyanetin sitesinde mukabele okuma şansı varmış..bilmiyordum ben..takip ede ede ilerletirim okumayı işallah..oysaki 8 aylık kuran kursuna gitmiştim çocukken..çokda güzel okurdum..okumaya okumaya insan unutuyor,buda benim ayıbım..

h
hadi geçmiş olsun cecoo..
bir fasılı atlatmışın .asıl zorluk 16 kişilik davet..hoş yemeği yaptıktan sonra 3 kişide bir 20 kişide..sonuçta hepsine aynı hazırlanıyor insan..ama tabi kalabalık olunca ona göre bulaşık ve hizmet çok oluyor..allah bir avazda kurtarsın..
Cok guzel vermissin tebrik ederim...
sağol canımm

aylardırr gr la veriyor yada alıyordum işallah devamı gelir..

başlangıç: 93,5
geçen hafta: 82,7
bu hafta: 81,5
giden: 1200
toplam giden: 12
hedef: 80
spor: yürüyüş

banu beni öldürecek. diğer topikte bildirim yaptığımda 81,9 du:1::1::1: buraya dünkü gördüğüm rakamı yazdım. napim dün iftar öncesi yine tartılmıştım. :52::52::52: bu arada çok mutluyum kilo veriyorum. haftaya adet dönemine girecem umarım artıya geçmem çok üzülürüm yoksa:18::18::18:

Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodum :( dua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben :(

Iphone dan gönderildi

başlangıç: 93,5
geçen hafta: 82,7
bu hafta: 81,5
giden: 1200
toplam giden: 12
hedef: 80
spor: yürüyüş

banu beni öldürecek. diğer topikte bildirim yaptığımda 81,9 du:1::1::1: buraya dünkü gördüğüm rakamı yazdım. napim dün iftar öncesi yine tartılmıştım. :52::52::52: bu arada çok mutluyum kilo veriyorum. haftaya adet dönemine girecem umarım artıya geçmem çok üzülürüm yoksa:18::18::18:

Süpersin cnm maşallah

Iphone dan gönderildi

Bildirim
Başlangıç : 90
Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 81.2
Giden : 500 gr
Şimdilik hedef: 75

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X