Selamünn aleyküm kızlarrrrrrr

Kaçak Oynakbaşı geldi

Dün sabah uyanıp kahvaltı edip duş alana kadar Akraba gününe gitme vakti geldi ve bir türlü uğrayamadım

Akşama kadar eşimin halasındaydık ve baya yoruldum

Huyumdur günde mutfağı bir devralıyorum artık eve dönene kadar

Hatta dün halamızda kız doğum gününde bile mutfaktasın çık artık diye fırça attı

ama işim bitmeden görev yerimi terk etmedim inatla

Sonuçta kadıncağız zaten hazırlıkları yaparken çok yoruldu bari millet dağıldıktan sonra işi kalmasın dedim
Gayet güzel geçti, kuran okunduktan sonrada bol bol sohbet edildi

Hiç beklemediğim halde eşimin kuzenlerinden bir tanesi bana hediye almış

hemde uzun zamandır çok isteğipte bir türlü almaya fırsatım olmayan birşeydi

İnanılmaz mutlu oldum

sonuçta gerek yoktu ama yinede hatırlamış ve şansa tamda gönlüme göre birşey

Eki Görüntüle 1436752
Oradan dönüşte eve uğrayıp kızların eşyalarını hazırlayıp onları doğru Anneme attık

Baş başa karı koca akşam yemeğimizi yedikten sonra Sinemaya gittik '' Çarşı Pazar '' filmine ( komikti aslında ama beklentim daha yüksekti

yinede çok güzel vakit geçirdik )
Bol bol sohbet ettik sonrada eve gelince yeni fincanlarıma kahve yaptım ve birlikte çok geç saatte kadar film izleyip en son koltukta uyuya kaldım
Tabi geç yatıncada geç uyandım

Kızlar Annemden geldiğinde biz kahvaltı ediyorduk sonrada direk ev temizliğine giriştim

Mutfak ve yatak odası bitti şükür

Eşim belki akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıkarız diyince az ara verip sizlere bakayım dedim
Dün tabi sporumu yapamadım ( eşimle çıktığımızda yürümeyi saymazsak ) o yüzden bugün telafisini yapacağım inşallah

Yarınada iş bırakmayacağım ki yine sabah akşam sporumu yapabileyim ( sabahta tabi yine erkenden güne başlıyacağım o zaman daha güzel organize edebiliyorum herşeyi

)