• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde bugün adetimin 2. günü acayip şiş heryerim biliyorum doğru kilo değil ama paylaşıcam yinede :KK66:
başlangıç: 87.3 geçen hafta: 79.9 bu hafta: 78.00 giden : _100 gr :KK67: toplam giden: 9.3 :KK25:

Canım bende geçen hafta 78.5 diye bildirim yapmışsın gözüküyor :KK64: acaba yanlış mı hatırlıyorsun ona göre düzelteyim ama bendeki notlara göre 500 gr vermiş görünüyorsun :KK66:

Herkese Merhaba :KK54:
Bende misafir olarak yazayımm dedim:KK48:
7'li rakamlarıma yaklaşınca en azından bir kere bu gruba yazayım,içimde kalmasın dedim...:KK51:
Başlangıç:89.2
Şuan:81.8 :nazar:
Verdiğim süreç 2.5 Ay
Yaptığım: Kalori hesabı yaparak az ama sık sık yemek...:kk77:
Motivasyonu düşük Ablalara yaşıtlarıma şunu söylemek istiyorum: Pest etmeyin,tökezleseniz de diyetiniz bozsanız da hiçbir şey olmamış gibi devam edin :KK66:
Ve mutlaka spor yapın :KK49: :KK66:
Bende spora başladım.Sonuçları da almaya başladım :KK66:
Ve en önemlisi SABIRLI OLMAK...
Bende önce sabırlı olmayı öğrendim :KK66:
Herkese bu süreçte başarılı sonuçlar almalarını diliyorum :KK52: :KK66:

Canım bence çok güzel bir sonuç 2.5 ay süre içinde ve eminim Bayrama kadar çok çok güzel kilolar vereceğine adım gibi eminim :KK60:
Misafir olarak değil kalıcı olarak burada olmanı isteriz :KK68: hem sende daha fazla motive olursun hemde bizlerede taze kan gelmiş olur :KK68:

Cecom ben pazartesi sabh erkenden bildirim.yapsam.olurmu tartilma imkanim yok ama.pazartesi sabhdan ins olucak

Olur tabi canım ne demek :KK60: Ben yarın öğleden sonra akşama doğru yaparım listeyi zaten ki herkes yetişebilsin :KK60:

eczaneden bi ilaç aldım doktorların reçeteye yazdığı tek zayıflama ilacıymış sağlık bakanlığı onaylı. obezite tedavisinde kullanılıyormuş. yağı sindirmeden dışarı atıyor. 't' ile başlıyor ilacın ismi. doktorun verdiği beslenme listesine göre günde 3 defa yağlı öğünlerde içmek gerekiyor falan falan. ama ben doktora gitmeden eczaneden aldım kız günde iki kere içeceksin dedi. yemeye devam ettiğim halde ayda 2 kilo verecekmişim dediğine göre. araştırdım pek fazla kullanıcı yorumu göremedim burda kullanan varsa sonucunu gördü mü merak ediyorrrum

Canım valla senin kast ettiğin ilaç ne bilmiyorum canım ama senin tecrübelerinden faydalanmak isteriz işe yarıyorsa dediğin gibi :KK60: Bu arada özelden bana adını atabilirsen biraz daha araştırabilirim hatta kadındoğumcum ve aile hekimime danışabilirim :KK48: sağ olsunlar aram iyidir ve kafama takılan birşey olursa ne zaman istersem arayıp sorabilirim gündüz )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:

Çok zorlu bir süreçten sonra şükür Tadilatım bitti hatta dünden beri temizlikle boğuşuyorum :KK53:
Dün netle ilgili sorun yaşadığımdan bir türlü uğrayamadım.
Bugünde eşimin doğum günü ve sabahtan beri bir yandan temizlik bir yandan eşime süpriz derken ancak fırsatım oldu uğramaya :KK66:

Eşimin Annesine sabah sabah eşimden gizli mesaj attım bir bahaneyle oğlunu çağır böyle böyle süpriz yapacağız dönüştede birlikte gelirsiniz banyoyu görme bahanesiyle diye :KK48:
Tabi sabahtan itibaren unutmuş ayağına yattık :KK70: hatta ben mesaj atarken kime mesaj atıyorsun diyince hiçççç sadece bir arkadaşa dedim :KK48: Kvye yolladığım mesajıda son anda hatırlayıp sildim Allahtan ki eşim sonradan cebimi kurçalamış bu kime mesaj attı diye :KK70::KK70::KK70::KK70: hiç huyu değildir ama ben o an hafif bir panik yaptım sanırım ki kıllanmış :KK70::KK70::KK70::KK70:

Annesi öğlende birşey için beni AVmye götür demiş :KK48: oda fırsat o fırsat kendini gezdirdi :KK48:
Eşim ya işim var dediği halde tabi bizden tembihlendiği için KV aciliyeti var işte demiş :KK48: Neyse bunlar gitti tabi ben o arada motoru popişime takıp eşime hemen bir Tiramisu yaptım pasta yerine :KK48: Salonunda temizliğini bitirdim ve onlar döndüğünde çay koyma bahanesiyle mutfağa gidince Tiramisuya 3 mum dikip iyiki doğdun diyerek odaya döndük çocuklarla tabi eşim çok şaşırdı ve sevindi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Bu arada banyom müthiş oldu gerçekten tabi salı günüde kapıların pervazları takılsın sizlerede resimlerini atarım :KK66:
Çok yoruldum ama cidden deydi :KK66: Tesisatcı dün son retuş için gelince yahu Banu ne çabuk temizliğe bile girişmişsin dedi :KK48: elin baya çabukmuş mis gibi olmuş her yer dedi :KK48:
Tabi daha işim az da olsa var ama çoğu işim bitti şükür ( çamaşır makinesinin elektriz prizinide eşim halletsin bu gecede yarın çamaşırlarımı yıkamaya başlarım)
Salonun camları bile silindi :KK48: tabi tüllerimi henüz yıkayamadım :KK66:

Esselamu aleykum tombikdaslarim
Bir zamanlar 70 ler topigine takiliyodum uc sene kadar once yanilmiyosam.Son bir yil icerisinde kilom 74 ten 91 e dayandi saglik ve gorunum acisindan kendime bir cekiduzen vermek istiyorum tabi sizlerin de destegiyle.Bu pazartesi Bismillah deyip saglikli beslenmeye basladim.
Topic kurallarindan kisaca bahsedenler olursa cok memnun kalicam simdiden tesekkurler.
Allaha emanet olun..

Aramıza hoşgeldin canım :KK3:
İNşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize sağlam adımlarla ulaşırız :KK68:
Bendeniz topiğin kaptanı Banu :KK52:
35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda yaşıyorum :KK68:
Topiğimizin tek kuralı bol bol paylaşımda bulunmak ve cumadan cumaya bildirim yapmak ( yeni gelen arkadaşlar normalde 2ci hafta listeye dahil olabilir ama eğer paylaşımın yeterliyse ve azimli olduğunu bizlere gösterirsen ( kalıcı olacaksan ) hemen bir sonraki hafta dahil edebiliriz senide listeye :KK68: hem sen motive ol hemde biraz daha canlanıp bizlerde motive olalım :KK68:

iyi pazarlar arkadaşlar.
ailecek geziyoruz.
cecom geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum.
bu hafta:80.2
:KK68:

Canım bendeki listeye göre geçen hafta 79.6 diye geçiyordu ama yanlışda yazmış olabilirim malum geçen hafta aptal gibiydim :KK48:

Slm kizlar size bisey sorcam ya kraker yemem ne derece dogru bu siralar canm cok tuzlu seyler istiyor bende dadandim krarkere size yemeliyimim hafif bi atistirmalikmi yoksa zararlimi

Slm kizlar size bisey sorcam ya kraker yemem ne derece dogru bu siralar canm cok tuzlu seyler istiyor bende dadandim krarkere size yemeliyimim hafif bi atistirmalikmi yoksa zararlimi

Canım maalesef kraker zararlı bizler için ( bende çok severim aslında ) ama mümkün olduğunca yememeye çalış ( he o an başka çare yoksa en masumu o sayılır )

Canım bence çok güzel bir sonuç 2.5 ay süre içinde ve eminim Bayrama kadar çok çok güzel kilolar vereceğine adım gibi eminim :KK60:
Misafir olarak değil kalıcı olarak burada olmanı isteriz :KK68: hem sende daha fazla motive olursun hemde bizlerede taze kan gelmiş olur :KK68:
Çok teşekkür ederim Abla :KK66:
Ayy inşallah inşallah :KK66: Adınızı bilmiyorum ama ağzınızdan bal damlıyor :KK70: teşekkür ederim :KK48:
Misafir olarak yazmamın sebebi ben şunu yedim bunu yedim :KK72:yazmayı pek sevmiyorum:KK43:
Ama sizler istediğiniz sürece taze kan,can,moral gelsin diye ve hâl hatır sormak için yazarım :KK66::KK19:

Çok teşekkür ederim Abla :KK66:
Ayy inşallah inşallah :KK66: Adınızı bilmiyorum ama ağzınızdan bal damlıyor :KK70: teşekkür ederim :KK48:
Misafir olarak yazmamın sebebi ben şunu yedim bunu yedim :KK72:yazmayı pek sevmiyorum:KK43:
Ama sizler istediğiniz sürece taze kan,can,moral gelsin diye ve hâl hatır sormak için yazarım :KK66::KK19:

Tamamdır o zaman menü bildirme ama yinede bizimle ol istersen :KK60:

Bu arada adım Banu :KK54:
Geçen hafta tadilatım vardı o yüzden sık sık yazamadım ama yarından itibaren yine sahalara dönüyorum :KK48:
Buranın kaptanlığını kısa bir süre önce üstlendim ama tabi bizde öyle Alt üst derece yok hepimiz aile gibiyiz artık ve inşallah hedeflerimize ulaşsakda bu güzel ortam devam edecek :KK68:

Topiğin en ağır Assolisti benim şimdilik ama tabi değişecek inşallah oda :21:
124.5 kgla başladım ben yolculuğuma ( tabi daha önceleri verip almışlığım çok ) ama bu kez bir daha almamak üzere vereceğim inşallah :KK68:
Şu anda 110.3 kgyum ama hedefim ilk etapta Bayrama kadar 99 u görmek olacak :KK68: sonrasıda Allahın izniyle daha kolay olur diye umuyorum :KK66:

8.ci takımda da üyeyim ve yarından itibaren 5 günde 5 kg olayını deneyeceğiz bir kaç arkadaş :KK66:
Tabi 5 kg verileceğini düşünmüyorum ama en azından şu tadilat zarfında aldığım 1 kgyu biraz fazlasıyla verip motive olmak amacım :KK68: Yarından itibaren yine her gün Lesliemide yapacağım ( tadilattan yapamıyordum 1 haftadır )

Tamamdır o zaman menü bildirme ama yinede bizimle ol istersen :KK60:

Bu arada adım Banu :KK54:
Geçen hafta tadilatım vardı o yüzden sık sık yazamadım ama yarından itibaren yine sahalara dönüyorum :KK48:
Buranın kaptanlığını kısa bir süre önce üstlendim ama tabi bizde öyle Alt üst derece yok hepimiz aile gibiyiz artık ve inşallah hedeflerimize ulaşsakda bu güzel ortam devam edecek :KK68:

Topiğin en ağır Assolisti benim şimdilik ama tabi değişecek inşallah oda :21:
124.5 kgla başladım ben yolculuğuma ( tabi daha önceleri verip almışlığım çok ) ama bu kez bir daha almamak üzere vereceğim inşallah :KK68:
Şu anda 110.3 kgyum ama hedefim ilk etapta Bayrama kadar 99 u görmek olacak :KK68: sonrasıda Allahın izniyle daha kolay olur diye umuyorum :KK66:

8.ci takımda da üyeyim ve yarından itibaren 5 günde 5 kg olayını deneyeceğiz bir kaç arkadaş :KK66:
Tabi 5 kg verileceğini düşünmüyorum ama en azından şu tadilat zarfında aldığım 1 kgyu biraz fazlasıyla verip motive olmak amacım :KK68: Yarından itibaren yine her gün Lesliemide yapacağım ( tadilattan yapamıyordum 1 haftadır )
Çok tatlısınız:KK68:
O kadar içten yazmışsınız ki bildirim yapmasam bile varlığımı sizlere hissettirerek motive etmeye çalışacağım Banu Kaptanım ;)
Anladım. :) Kaç kilo olursanız olun siz vermek isteyin azmedin o yeter ;) Hadi bakalım inşallah bayrama kadar çok kilolar vermek dileğiyle... ;)

Canım bende geçen hafta 78.5 diye bildirim yapmışsın gözüküyor :KK64: acaba yanlış mı hatırlıyorsun ona göre düzelteyim ama bendeki notlara göre 500 gr vermiş görünüyorsun :KK66:

Olur tabi canım ne demek :KK60: Ben yarın öğleden sonra akşama doğru yaparım listeyi zaten ki herkes yetişebilsin :KK60:

Canım valla senin kast ettiğin ilaç ne bilmiyorum canım ama senin tecrübelerinden faydalanmak isteriz işe yarıyorsa dediğin gibi :KK60: Bu arada özelden bana adını atabilirsen biraz daha araştırabilirim hatta kadındoğumcum ve aile hekimime danışabilirim :KK48: sağ olsunlar aram iyidir ve kafama takılan birşey olursa ne zaman istersem arayıp sorabilirim gündüz )
Evet cnm yanlış yazmışım ben kendi telefonuma da gün gün yazıyorum ordan başka bi güne bakarak yazmışım geçen hafta 78. 5 sen doğrusun 500 gr gitmiş :KK60: zaten 79.9 olsa bile gideni yanlış yazmışım 900 gr yerine 100 gr :KK48: kafam nerelerdeydi acaba bildirim yaparken :oops:

Gunaydin mutlu bir hafta dilerim herkese..
Yuruyusten geldim 1 saat tempolu yurudum..
:21::21::21:
Hadi kizlar canlanalim bahar geldi..hava cok guzel..evimi toparlayip gittim simdi bir supurge ve yemek yapicam..
Gitmeden 2 incir 1 kahve 2 bardak su icmistim hic aclik yok simdilik..acikinca yerim..

11102643_1100748196607920_7508247773519028876_n[1].webp

uzuuun bi aradan sonra seamün aleyküm arkadaşlar
bende bi iki hafata bi düzensizlikti aldı başını gitti bu yüzden size katılamadım
ve en son 77.7 yi görmüşken 78.5 de çakılı kaldım
biraz araştırdım vs derken 5 te 5 yapayım bari dedim
tevafuk a bakın ki burda da yapacaklar varmış:KK3:
o zaman hadi bakalım kimler 5 te 5 yapıyor

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım :KK53:
Şükür şimdi geldide damlayabildim :KK48:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK66:

Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))

banyo4.webp

Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resim :KK48: klozetin arkası duvardı :KK53:

banyo.webp
banyo1.webp
banyo2.webp
banyo3.webp

Buda evimize takılan kapı :KK68:

index.php

Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için :KK66:

Eklentiler

• kapı.webp
    kapı.webp
    7 KB · Görüntüleme: 76
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım :KK53:
Şükür şimdi geldide damlayabildim :KK48:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum :KK66:

Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))

Eki Görüntüle 1491524

Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resim :KK48: klozetin arkası duvardı :KK53:

Eki Görüntüle 1491527 Eki Görüntüle 1491528 Eki Görüntüle 1491529 Eki Görüntüle 1491530

Buda evimize takılan kapı :KK68:

index.php

Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için :KK66:
Canım çok-çok beyendim güzel olmuş inşallah her şey hep gönlünce olsun inşallah.

Back
X