• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

QUOTE ="emine8934, post: 41914520, member: 693310"]Ayy kızlar çok azim geldi Bi de kilo verme yarışmasına da katıldım çok mutluyum ben 5 günde 5 kilo diyetine başladım sabah tartildim 87.5 kilo olmuşum patates imi yedim küçük bebeğim olduğu için çok yürüyemiyorum ama spor olarak dans etmeyi düşünüyorum öyle cuma gününe kadar da tartilmiycam dayanirsam[ QUOTE ]

Harika inşallah takım yarışmasıylada daha istikrarlı birşekilde kilo verirsin :KK9:
Bende yarın başlıyorum 5de 5 diyetine :21:
Gerçekten çok güzel kilo verdiriyor hemde motive oluyor insan kilo verdiğini gördükçe :KK66:
Tabi sadece 1 hafta yapıp sonra tekrar sağlıklı beslenmeye geçeceğim çünkü daha evvel peş peşe 3 kere yaptığımda her defasında bir öncekinden az vermiştim oda spor yapmadığım halde ama bu kez spor eşliğinde yapacağım :KK66:
Bugün çıktığımda patateslerimide alayım da geceden haşlarım ( soğuk patatesin Glisemik indeksi daha düşük olduğundan öyle yapıyorum yoksa çabuk acıktırıyor )

banucum inşallh hersey gönlünce olur.bnde memnun oldum senı tanıgıma herhangı bır diyet programım yok yardımcı olabılecek arkadslar varsa cok sevınırım.

Canım bence 5d 5i yaptıktan sonra normal sağlıklı beslenmeye geç :KK66: Büyük ihtimalle emziriyorsundur ve sütünü etkilememesi için bol su bile içsek zayıflamana yardımcı olacaktır :KK66:
Ben normalde karatayımsı besleniyorum ( karatayımsı diyorum çünkü acıkcası herşeyin organiğini bulamayabiliyorum yada fiyatlarından dolayı almıyorum :KK53: )
Günde iki öğün besleniyorum çoğu zaman ( misafirliğe gidipte yersem akşam çok az ve hafif birşeyler tercih ediyorum yoksa hep iki öğün :KK66: )

Spor olarak birden yüklenme derim ( kendimden biliyorum ne zaman çok yüklensem bıkkınlık geliyor ve bırakıyorum :KK22: ) yavaş yavaş artırırsın spor süreni ki zaten kuzudan tahminimce pek fırsatın olmayabilir :KK48:
İnşallah çok güzel kilolar verirsin canım :KK66: Emzirme süresinin tadını çıkar nasılsa gider kilocuklar :KK66:

Merhaba arkadaşlar :KK25: 1.62 boy / 84.3 kilo. 1 haftadır diyet yapıyorum 2 kilo vermişim.Şu an 82'yim. Bu kiloları azimle vermek için ben de aranızdayım :21:

Sende aramıza hoşgeldin o zaman canım :KK25:
Ne güzel başlangıçı yapmışsın ve eminim devamıda gelecektir :KK66:

Ohhh ne güzel topiğimiz şenlenmeye başladı devamı gelir inşallah :KK66:

Slm kizlar 85 kiloyum zayiflamak istiyorum ya:KK43:

Sende aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz :21:

Hepimiz her gün menülerimizi elimizden geldiğince paylaşalım ve birbirimizi yanlışlar konusunda uyaralaım eminim daha eğlenceli ve kolay gidecektir kilolarımız :21:

Canım bence 5d 5i yaptıktan sonra normal sağlıklı beslenmeye geç :KK66: Büyük ihtimalle emziriyorsundur ve sütünü etkilememesi için bol su bile içsek zayıflamana yardımcı olacaktır :KK66:
Ben normalde karatayımsı besleniyorum ( karatayımsı diyorum çünkü acıkcası herşeyin organiğini bulamayabiliyorum yada fiyatlarından dolayı almıyorum :KK53: )
Günde iki öğün besleniyorum çoğu zaman ( misafirliğe gidipte yersem akşam çok az ve hafif birşeyler tercih ediyorum yoksa hep iki öğün :KK66: )

Spor olarak birden yüklenme derim ( kendimden biliyorum ne zaman çok yüklensem bıkkınlık geliyor ve bırakıyorum :KK22: ) yavaş yavaş artırırsın spor süreni ki zaten kuzudan tahminimce pek fırsatın olmayabilir :KK48:
İnşallah çok güzel kilolar verirsin canım :KK66: Emzirme süresinin tadını çıkar nasılsa gider kilocuklar :KK66:

Ohhh ne güzel topiğimiz şenlenmeye başladı devamı gelir inşallah :KK66:

Ohhh ne güzel topiğimiz şenlenmeye başladı devamı gelir inşallah :KK66:[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım :KK16: inşallah devamı da gelir. Beraberce zayıflayalım

Hoşgeldiniz arkadaşlar öncelikle:KK25:

Hep beraber paylaşım yaptıkça motive olup zayıflayacağız :KK49:

Bugün yediklerime gelirsek;

Sabah:

Tam buğdaylı tost ekmeğinden domatesli kaşarlı tost
4 zeytin
3-4 dilim domates
2 bardak şekersiz çay

Ara: 1 sade Türk kahvesi

Öğlen:

Bademli tavuklu salata
Ardından limonlu form çayı içtim

Şuana kadar 1 litre su içtim yatana kadar 2,5 yapmayı düşünüyorum, ayrıca yatmadan once limonlu pulbiberli yogurt kürüne başlayacağım bugün:KK66:

dün bayağı yorulduğum için bugün çok halsizim normalde her akşam spor salonuna gidiyorum ama bugün gidemeyeceğim:KK17:

Son düzenleme:
allahım sonunda halimden anlayacak kişi buldum.. Guide ben de gecen sene 15 kılo civarı verdm ve bu sene 4 ayda 10 kılonun hepsini geri aldım ve müthiş derecede moralim bozuldu. hantallaştım ve yürürken bile nefes alma zorlugu cekıyorum. 2 hafta once tekrar dıyete girdim hala devam edıyorum inşallah veririz. bnımle aynı durumda olan brını gorunce içime umut dogdu.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben geldimmm :21:

Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye :KK68:
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar :KK66:
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğu :KK66: tabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu :21: yani yediklerimi kesinlikle yaktım :KK48: )

Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan :KK66: )
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah :KK66:

allahım sonunda halimden anlayacak kişi buldum.. Guide ben de gecen sene 15 kılo civarı verdm ve bu sene 4 ayda 10 kılonun hepsini geri aldım ve müthiş derecede moralim bozuldu. hantallaştım ve yürürken bile nefes alma zorlugu cekıyorum. 2 hafta once tekrar dıyete girdim hala devam edıyorum inşallah veririz. bnımle aynı durumda olan brını gorunce içime umut dogdu.

170 boy 88 kilo ile bende aranızdayım. hedef 60 :))

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verir hedefimize ulaşırız :KK66:
Bu arada Özlem sen İstanbul GOPdamısın :KK48::KK48:

Hoşgeldiniz arkadaşlar öncelikle:KK25:

Hep beraber paylaşım yaptıkça motive olup zayıflayacağız :KK49:

Bugün yediklerime gelirsek;

Sabah:

Tam buğdaylı tost ekmeğinden domatesli kaşarlı tost
4 zeytin
3-4 dilim domates
2 bardak şekersiz çay

Ara: 1 sade Türk kahvesi

Öğlen:

Bademli tavuklu salata
Ardından limonlu form çayı içtim

Şuana kadar 1 litre su içtim yatana kadar 2,5 yapmayı düşünüyorum, ayrıca yatmadan once limonlu pulbiberli yogurt kürüne başlayacağım bugün:KK66:

dün bayağı yorulduğum için bugün çok halsizim normalde her akşam spor salonuna gidiyorum ama bugün gidemeyeceğim:KK17:

Akşam da 1 tabak yoğurtu mercimekli erişteli çorba 3 kaşık fırında sebze ve 3 kaşık yoğurt yedim. Birazdan uyumayı düşündüğüm için de az önce yoğurt kürümü yedim kızlar :KK52:

Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz :KK31:

Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda bana :KK48: bir yandanda pattislerim haşlanıyor :21::21::21:
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş :KK53:
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınır :KK48: gerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu :KK48:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben geldimmm :21:

Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye :KK68:
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar :KK66:
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğu :KK66: tabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu :21: yani yediklerimi kesinlikle yaktım :KK48: )

Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan :KK66: )
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah :KK66:

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verir hedefimize ulaşırız :KK66:
Bu arada Özlem sen İstanbul GOPdamısın :KK48::KK48:
hayır adana da yaşıyorum :) okudugum üniversite gaziosmanpaşa. bircok ad denedm ama sistem kkabul etmedı o yuzden adm ozlemgop ::)

bu gün o kadar mutluyum ki günlerdir yapııcam yapıcam dıyıp yapamadgm seyyi yaptm :KK49: evet sabah yürüyüsü heemde 6 da:nazar:.. 1 saatlik bir yürüyüş insanı bu kadar mı mutlu eder yaleppiiimm :cool: devamı gelir inşallahh :KK9:

bu gün o kadar mutluyum ki günlerdir yapııcam yapıcam dıyıp yapamadgm seyyi yaptm :KK49: evet sabah yürüyüsü heemde 6 da:nazar:.. 1 saatlik bir yürüyüş insanı bu kadar mı mutlu eder yaleppiiimm :cool: devamı gelir inşallahh :KK9:

Günaydıın:KK76:

Vall tebrik ediyorum ben hayatta kalkamam :KK17: Zaten bugün de geç kaldım işe 11 saat uyumuşumo_O:KK48:

Back
X