Selam kızlar öncelikle hepinizi üstün başarılarınızdan dolayı tebrik ederim. Ben üniversiteyi bitirene kadar 55-60 son 2 yıldırda 60-70 kilo aralarında gider gelirdim ama bu son 1 yıl içinde öyle bi kilo aldımki (hiç tartılmamıştım korkudan) tam 83 oldum bu benim için kabus tartıda o rakamı gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü
ve o an zayıflamaya karar verdim. Bugün 6. günüm 3 kilo verdim. Çalıştığım için öğle yemeğimi seçme ve gün içinde hareket etme şansım pek yok işim masa başı. Uyguladığım taktik şu şekilde ;
hergün 2 - 2.5 litre su
sabah kahvaltım saat 7de;
2 bardak su
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
saat 9da;
şekersiz yeşilçay
saat 11de:
sade türk kahvesi
öğle yemeğim saat 2de
yemekte ne varsa 4-5 kaşık
1 kase yoğurt
1 meyve
saat 4te ;
şekersiz yeşilçay
akşam yemeğim saat 7 de (işten anca geliyorum)
1 tabak annemin yaptığı sebze yemeği
yağsız tuzsuz salata
yemekten hemen sonra sade soda azcık limon sıkarak içiyorum
yediğim içtğim hepsi bu birde akşamları belki evde yenirse azcık meyve veya şekersiz çay
ayrıca iş çıkışlarındada her gün olmasada 3 gün erken inip yarım saat 40 dk kadar eve yürüyerek gittim. şimdi zayıflama kemeri ve pilates topu almayı düşünüyorum.
sizce bu uygulamam nasıl yanlış birşey varmı sizler daha tecrübelisiniz çünkü ben hayatımda ilk defa diyet yapmaya karar verdim ideal kilom 52 diye düşünüyorum hedefim bu yönde yaptıklarımda eksik veya fazla varsa lütfen belirtsiniz. boşuna aç kalmak istemem şimdiden çok teşekkürler

hergün 2 - 2.5 litre su
sabah kahvaltım saat 7de;
2 bardak su
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
saat 9da;
şekersiz yeşilçay
saat 11de:
sade türk kahvesi
öğle yemeğim saat 2de
yemekte ne varsa 4-5 kaşık
1 kase yoğurt
1 meyve
saat 4te ;
şekersiz yeşilçay
akşam yemeğim saat 7 de (işten anca geliyorum)
1 tabak annemin yaptığı sebze yemeği
yağsız tuzsuz salata
yemekten hemen sonra sade soda azcık limon sıkarak içiyorum
yediğim içtğim hepsi bu birde akşamları belki evde yenirse azcık meyve veya şekersiz çay
ayrıca iş çıkışlarındada her gün olmasada 3 gün erken inip yarım saat 40 dk kadar eve yürüyerek gittim. şimdi zayıflama kemeri ve pilates topu almayı düşünüyorum.
sizce bu uygulamam nasıl yanlış birşey varmı sizler daha tecrübelisiniz çünkü ben hayatımda ilk defa diyet yapmaya karar verdim ideal kilom 52 diye düşünüyorum hedefim bu yönde yaptıklarımda eksik veya fazla varsa lütfen belirtsiniz. boşuna aç kalmak istemem şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme: