80 den 50 ye sağlıklı ve hızlı düşmek istiyorum önerileriniz pls :)

EbruuLy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
782
53
318
İstanbul
Selam kızlar öncelikle hepinizi üstün başarılarınızdan dolayı tebrik ederim. Ben üniversiteyi bitirene kadar 55-60 son 2 yıldırda 60-70 kilo aralarında gider gelirdim ama bu son 1 yıl içinde öyle bi kilo aldımki (hiç tartılmamıştım korkudan) tam 83 oldum bu benim için kabus tartıda o rakamı gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü :( ve o an zayıflamaya karar verdim. Bugün 6. günüm 3 kilo verdim. Çalıştığım için öğle yemeğimi seçme ve gün içinde hareket etme şansım pek yok işim masa başı. Uyguladığım taktik şu şekilde ;

hergün 2 - 2.5 litre su

sabah kahvaltım saat 7de;
2 bardak su
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek

saat 9da;
şekersiz yeşilçay

saat 11de:
sade türk kahvesi

öğle yemeğim saat 2de
yemekte ne varsa 4-5 kaşık
1 kase yoğurt
1 meyve

saat 4te ;
şekersiz yeşilçay

akşam yemeğim saat 7 de (işten anca geliyorum)
1 tabak annemin yaptığı sebze yemeği
yağsız tuzsuz salata
yemekten hemen sonra sade soda azcık limon sıkarak içiyorum

yediğim içtğim hepsi bu birde akşamları belki evde yenirse azcık meyve veya şekersiz çay

ayrıca iş çıkışlarındada her gün olmasada 3 gün erken inip yarım saat 40 dk kadar eve yürüyerek gittim. şimdi zayıflama kemeri ve pilates topu almayı düşünüyorum.

sizce bu uygulamam nasıl yanlış birşey varmı sizler daha tecrübelisiniz çünkü ben hayatımda ilk defa diyet yapmaya karar verdim ideal kilom 52 diye düşünüyorum hedefim bu yönde yaptıklarımda eksik veya fazla varsa lütfen belirtsiniz. boşuna aç kalmak istemem şimdiden çok teşekkürler
:16:

Son düzenleme:
Selam kızlar öncelikle hepinizi üstün başarılarınızdan dolayı tebrik ederim. Ben üniversiteyi bitirene kadar 55-60 son 2 yıldırda 60-70 kilo aralarında gider gelirdim ama bu son 1 yıl içinde öyle bi kilo aldımki (hiç tartılmamıştım korkudan) tam 83 oldum bu benim için kabus tartıda o rakamı gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü :( ve o an zayıflamaya karar verdim. Bugün 6. günüm 3 kilo verdim. Çalıştığım için öğle yemeğimi seçme ve gün içinde hareket etme şansım pek yok işim masa başı. Uyguladığım taktik şu şekilde ;

hergün 2 - 2.5 litre su

2 bardak su
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek

saat 9da;
şekersiz yeşilçay

saat 11de:
sade türk kahvesi

öğle yemeğim saat 2de
1 kase yoğurt
1 meyve

saat 4te ;
şekersiz yeşilçay

yağsız tuzsuz salata

yediğim içtğim hepsi bu birde akşamları belki evde yenirse azcık meyve veya şekersiz çay

ayrıca iş çıkışlarındada her gün olmasada 3 gün erken inip yarım saat 40 dk kadar eve yürüyerek gittim. şimdi zayıflama kemeri ve pilates topu almayı düşünüyorum.

sizce bu uygulamam nasıl yanlış birşey varmı sizler daha tecrübelisiniz çünkü ben hayatımda ilk defa diyet yapmaya karar verdim ideal kilom 52 diye düşünüyorum hedefim bu yönde yaptıklarımda eksik veya fazla varsa lütfen belirtsiniz. boşuna aç kalmak istemem şimdiden çok teşekkürler

çok doğru yoldasın ben 4 ayda 25 kg zayıflamış ve hala devam eden biri olarak sana 10 puan veriyorum aynen devam

çok teşekkür ederim çok sevindim buna inan motive ettin beni :16:

Sabah uyanınca 1çay kaşıgı çörek otuda ye üstüne 2 bardak su metabolizman uyanir calismaya baslar toklukta veriyo 5aydir her sbh yapiyorum faydali bence yagda eritiyo ve rahatsizlign yoksa yemeklerine acida kat

Kızlar bu diyete 21 nisanda 83 Kiloyla başlamıştım 26 gün oldu şuan 76 kiloyum ama 1 haftadır aynı tartı yerinden oynamıyor :( neden böyle oldu acaba ya ara sıra küçük kaçamaklarım oluyo ama bu kadar etkilermi bilemiyorum ne yapabilirim birde her sabah yumurta yemekten tiksindim haftada 1 falan anca yiyorum başka ne yapabilirim ya ayrıca hergün jullian yapıyorum damla damla ter döküyorum resmen :52:

Kızlar bu diyete 21 nisanda 83 Kiloyla başlamıştım 26 gün oldu şuan 76 kiloyum ama 1 haftadır aynı tartı yerinden oynamıyor :( neden böyle oldu acaba ya ara sıra küçük kaçamaklarım oluyo ama bu kadar etkilermi bilemiyorum ne yapabilirim birde her sabah yumurta yemekten tiksindim haftada 1 falan anca yiyorum başka ne yapabilirim ya ayrıca hergün jullian yapıyorum damla damla ter döküyorum resmen :52:

Kaçamak yapınca o günki diyeti çöpe atıyo

O kadar acımasız olmasın ama azcık :) metabolimamda çok yavaşladı 3 4 günde bir anca çalışıyo:37: kuru kayısı yiyorum ama 6 tanesi 216 kalori napsam bilemedim :53:

selam kızlar öncelikle hepinizi üstün başarılarınızdan dolayı tebrik ederim. Ben üniversiteyi bitirene kadar 55-60 son 2 yıldırda 60-70 kilo aralarında gider gelirdim ama bu son 1 yıl içinde öyle bi kilo aldımki (hiç tartılmamıştım korkudan) tam 83 oldum bu benim için kabus tartıda o rakamı gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü :( ve o an zayıflamaya karar verdim. Bugün 6. Günüm 3 kilo verdim. çalıştığım için öğle yemeğimi seçme ve gün içinde hareket etme şansım pek yok işim masa başı. Uyguladığım taktik şu şekilde ;

hergün 2 - 2.5 litre su

2 bardak su
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek

saat 9da;
şekersiz yeşilçay

saat 11de:
sade türk kahvesi

öğle yemeğim saat 2de
1 kase yoğurt
1 meyve

saat 4te ;
şekersiz yeşilçay

yağsız tuzsuz salata

Sizce bu uygulamam nasıl yanlış birşey varmı sizler daha tecrübelisiniz çünkü ben hayatımda ilk defa diyet yapmaya karar verdim ideal kilom 52 diye düşünüyorum hedefim bu yönde yaptıklarımda eksik veya fazla varsa lütfen belirtsiniz. Boşuna aç kalmak istemem şimdiden çok teşekkürler
ben çok doğru buldum canım yalnız zayıflama kemeri gerksiz inan çünkü bir yağ dıştan yakılmaz bu seni yırar ve vücudunu deforme eder yağlar içten yakılır bunu anca kas yoluyla veya hareket yoluyla yapabilirsin boşuna para verme derim ama plates topu mutlaka almalısssnnnnn :46: :54:

Yumurtadan tiksindiysen onun yerine bir adet ceviz veya 10 gram cikolata yiyebilirsin. Bende diyetisyene gidiyorum ve senin gibi yumurtadan cok skıldım doktor yumurta yerine onlardan birini yiyebilirsin dedi. Bnde 94 kilo ile basladim bir bucuk ay oldu 85 e dustum. Smdi ayin 27 snde kontrolum var bakalim yine verebilmis miyim :) seni de tebrik ederim ins istedigin ideal kilona ulasirsin :) birbirimize destek olalim guzelce verelim şu kilolari :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar diyete 23 Nisanda 83 kiloyla başladım 1 Temmuz itibariyle 70 kiloyum daha hedefime çok var ama verdiğim 13 kilo bile bana ve hayatıma çok şey kattı zayıflamışsın lafı insanı ne kadar çok mutlu ediyo öyle :9: şimdi araya Ramazan girdi veremesemde almadan devam etsem yeter bana

Back
X