80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

canım lıste derken dıyet lıstesınımı kastedıyorsun ? eger o ıse oyle bırseyı suanlık dusunmedım ramazana az kaldı yarım kalır vs kendımıze ıyı yada kotu gelen seylerı bılıyoruz alıstırma asamamız bu ...

ramazana gırmeden yanı 08/07/2013 kilo bildirimi yapalım dilerseniz .....
sonrasında 22/07/2013 yanı 15 gun sonra bırdaha bıldırım...
sonrasında 12/08/2013 bayram dönüşü pazartesı ne yaptık ne ettilk hersey ortaya cıkar nasıl ?

süper olur bende diyecektim kilo bildirimlerini nasıl yapıcaz diye.
ben bu öğlen bi tartılcam bakalım ne gelcem:31:

slm canım oncelıkle hos geldın bu karısımı bende duymustum ama tarcın :52: iğrenç ......... genede pazartesı bı denıcem bunu sendede baya gıtmıs kısa suredekılolar

tadı pek ii değil ama ilaç gibi düşün ben hatta tam bi çay kaşığıda koymuyorum yarım yada yarımdan biraz fazla okuduğum yazıda 1 haftada 3 kilo dio belki benden daha fazla gitmiştir ama dediğim gibi adetim şuan tartılmak istemiorum.biliosunuz insan vücudu su topluyo. kiloyu çabuk verdiriyo ve yağları erittiği için yoğurdu bırakıncada hemen kilo aldırmıyomuş

Listeyi ben yapabilirim kızlar. Ama burada herkes yazarsa kim yazdı kim yazmadı karışabilir aynı başlık altında. Haftalık ya da 15 günlük bildirim karar verelim, sonra herkes ö.m. atsın hem de sürpris olur :)

listeyi ben yapabilirim kızlar. Ama burada herkes yazarsa kim yazdı kim yazmadı karışabilir aynı başlık altında. Haftalık ya da 15 günlük bildirim karar verelim, sonra herkes ö.m. Atsın hem de sürpris olur :)

güzel olur aslında cunkı onla ugrasacak kdr vaktım yk ancak takıp edebılıyorum kızlar

O zaman kutsal gün pazartesı baslama gunumuz olsun bu 3-4 gunde sızın ısınma evrenız olur kızlar ....

pazartesı hepımız msj atarz sana canım yazarsın haftaya pazar yenılersın ?

gittim eve hemen 1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber küçük 1 soğan salata yaptım. ekşili miss gibiydi yanında taze fasulyemi ve yoğurdumu yedim geldim.

gittim eve hemen 1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber küçük 1 soğan salata yaptım. ekşili miss gibiydi yanında taze fasulyemi ve yoğurdumu yedim geldim.

NE GUZEL işin evıne yakın o kadar demekkı benımde ev ortamı ofısım o yuzden cok sanslıyım ıstedıgımı dıledıgımı yapabılıyorumm :16:

tadı pek ii değil ama ilaç gibi düşün ben hatta tam bi çay kaşığıda koymuyorum yarım yada yarımdan biraz fazla okuduğum yazıda 1 haftada 3 kilo dio belki benden daha fazla gitmiştir ama dediğim gibi adetim şuan tartılmak istemiorum.biliosunuz insan vücudu su topluyo. kiloyu çabuk verdiriyo ve yağları erittiği için yoğurdu bırakıncada hemen kilo aldırmıyomuş

bende ıse yarayacagını dusunuyorum canım inşallah guzel olur senıde kattım aramıza artık 5 kişiyiz bu yolda ıstersen tabı :21:

afiyet olsun rüzgar hafif bir menü
ben dün 4 kare çikolata yemiştim yazmayı unutmuşum :26:

bn de kepek ekmek+ice tea+ kabak yemeğimi yiyorum:51:

NE GUZEL işin evıne yakın o kadar demekkı benımde ev ortamı ofısım o yuzden cok sanslıyım ıstedıgımı dıledıgımı yapabılıyorumm :16:

aslında uzak işle evimin arası ama ben arabamla gidip geldiğim için 10 dk evde oluyorum.
bizim işyerinde de mutfak falan var ama ben tek bayanım ve erkekler cok pis oluyor tiksiniyorum bazen mutfağa girmeye

aslında uzak işle evimin arası ama ben arabamla gidip geldiğim için 10 dk evde oluyorum.
bizim işyerinde de mutfak falan var ama ben tek bayanım ve erkekler cok pis oluyor tiksiniyorum bazen mutfağa girmeye

anladımm canım en ıyısını yapıyorsun o zaman yerken mıde bulanması yedıgınden emın olmamak vs ne kdr sen temız yapsanda etraftakılerden bıle tıksıntı olabılıyor

evet kızlar ikinizde çok şanslısınız ben yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorum
tavuk sote az pilav ekmek yok bi kepçe de çorba içtim
ha bide tatlı olarak sütlaç vardı yemedim :)

Bu sabah;
1 dilim e.m. ekmek
1 haşlanmış yumurta
tahinli pekmez ( 2 gündür fena dadandım )
1 fincan nanelimonlu yeşilçay

Öğlen;
2 dilim kepek ekmek
kabak yemeği + ice tea
4 bisküvi (dayanamadım :37:)

Back
X