- Konu Sahibi afrikalikezban
hoş geldın canımm 6 kişi olduk secereyi ben tutuyorum =)
hoşbuldum canım hep birlikte sağlıklı bi şekilde veririz inş. kilolarımızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldın canımm 6 kişi olduk secereyi ben tutuyorum =)
afiyet olsun rüzgar hafif bir menü
ben dün 4 kare çikolata yemiştim yazmayı unutmuşum :26:
bn de kepek ekmek+ice tea+ kabak yemeğimi yiyorum![]()
anladımm canım en ıyısını yapıyorsun o zaman yerken mıde bulanması yedıgınden emın olmamak vs ne kdr sen temız yapsanda etraftakılerden bıle tıksıntı olabılıyor
sağol canım Allahtan çikolatayla aram yok. yoksa daha cok kilo alırdım eşim cok seviyor çünkü.
senin menünde güzelmiş. bidaha ki gittiğimde diyetisyene sorucam bende ice tea falan içebilirmiyim diye.
sıcakta insan serin bişeyler istiyor.
ben cok umutluyum ve kızlar sehır olarak neredensınız bırsey onerıcemde ama bırtek benım aktarda satılıyor![]()
Valla diyete uygun mu bilmiyorum da ben içtim:44:
Ben aydın dayım
Valla diyete uygun mu bilmiyorum da ben içtim:44:
BÖLGELES İNCELME için bir kür kızlar aktarcıda bırıne hazırlatıyor fabrıka urunu degıl yanı ıcınde kil,kakao yagı,portakal kabugu yağı bırde saydıgı bıkac yag var gunde bır kez suruluyor ıkı gundur duzenlı suruorum bgn uc olacak aksama ıncelme gozle goruluyor
bu kürü vucuduna sürdükten sonra yürüyüşe felan mı çıkıyosun peki yada yaptığın bişey var mı
bende ıse yarayacagını dusunuyorum canım inşallah guzel olur senıde kattım aramıza artık 5 kişiyiz bu yolda ıstersen tabı![]()
offf ya başım ağrımaya başladı aklıma kötü kötü şeyler geliyor :18::18:![]()
canım ya bende limonata hastasıyım ama evlendikten sonra ice tea ye eşim sayesinde çok alıştım
ice tea her çeşidini severek içiyorum ama özellikle limonlusu süper...
BÖLGELES İNCELME için bir kür kızlar aktarcıda bırıne hazırlatıyor fabrıka urunu degıl yanı ıcınde kil,kakao yagı,portakal kabugu yağı bırde saydıgı bıkac yag var gunde bır kez suruluyor ıkı gundur duzenlı suruorum bgn uc olacak aksama ıncelme gozle goruluyor
peki bu aldıklarını fiyatları nasıl ?