- Konu Sahibi afrikalikezban
sen hangi ildesin canım
istanbul canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen hangi ildesin canım
ben bu karısımı hazır bulamac halınde alıyorum belkıde kazıklanıyorum 10 tl5-6 kullanımlıkk sadece sımıt bolgeme suruom bıdee
süpermişşş istanbulun nersinde acaba görümcem orda buraya gelicek gelirken getitireyim :)
kız al kendın yapsana kil para degıl yaglara toplam 30 tl versen bıle o yaglarla benım aldıgım kürü kac kez yaparsınnn yaaa ama kocasınanda satılıyor derman hayat aktar gorumcen neresınde
valla neler koyuyolarsa söyle alır yaparım tabi bende karışım alıyorum dedin die sordumsuadiyede onlar
suadıye cok uzak zatıde ben lınk vermıstım canımm gozunden kactı sanrm Bölgesel Zayıflama İçin Kil Lapası | Sağlık Üzerine Net
anaaaa hemşerim naber bende aydındayımm
bölgeles incelme için bir kür kızlar aktarcıda bırıne hazırlatıyor fabrıka urunu degıl yanı ıcınde kil,kakao yagı,portakal kabugu yağı bırde saydıgı bıkac yag var gunde bır kez suruluyor ıkı gundur duzenlı suruorum bgn uc olacak aksama ıncelme gozle goruluyor
:18: Nassı yani yaaa
aydın merkezdeyim ben ya sen tatlım
yaaaaa bu çizelgeyııı eklıyemıommm cildırıcannnnn![]()
ben söke deyim canım. Aman nasıl sevindim
Sen diyetisyene gidiyormusun
yok be gülüm ben pek iradesizim sayenizde başarmak istiyorum sen gidiyormusun ya da uyguladığın bir yöntem var mı
off canım bi yapana sorsan bende bilmiyorum kii
hahahahaahahaÖğlen o 4 bisküviyi yemeyecektimm, hala acıkmadım :) yani acıkmak için diil de hani fazla gelmiş demek ki![]()