- Konu Sahibi afrikalikezban
ben yaptırıyorum canım ondan sordum.
görüşürüz belki bi ara.
tabi canım olur.sen kime gidiyon lazer için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşürüz belki bi ara.
görüşürüz belki bi ara.
dermimer var ya çine yolu üzerindeki migrosun yanında oraya gidiyorum.
ınce lavasın ıcınde 5 adet cıkofte yedım bı ayranla :18::18: bol marul maydonozluydu cok mu abarttım kı canım cok cektı ama aksamı sadece sutle gecırmeyı dusunuyorum ?
offf bidaha olmasın afrikalııı![]()
dermimer var ya çine yolu üzerindeki migrosun yanında oraya gidiyorum.
offf bidaha olmasın afrikalııı![]()
tamam olmucak bıde bugun kahvaltıda yapmadım dısarı cıktım ıslerım vardı ofıse gelırken aldım yedik patronumla .. bida yapmıcam sözz verıyom![]()
tamam olmucak bıde bugun kahvaltıda yapmadım dısarı cıktım ıslerım vardı ofıse gelırken aldım yedik patronumla .. bida yapmıcam sözz verıyom![]()
tamam bidaha olmasın bak hafta sonuda kacırdım diyorsun.
hadi yeşil çay içelim![]()
tamam bidaha olmasın bak hafta sonuda kacırdım diyorsun.
hadi yeşil çay içelim![]()
yok yok gercekten kendımı dızgınlıyebılıyorum artık eskısıgıbı degılım guzel bır vucuda sahıp olmak ıstıyorum cunkı artık herkesın yuzun ne kadarrr güzellllll dıyıpppp o bosluga azda kılo verseeee dusuncelerınden sıkıldım !!!! kı ben bıle kendımı begenmıyorum boyle sısko sıskooo ıcelım benım 9lu çayım var onu demlım hadı![]()
Hayırlı sabahlaaarBen cumartesi pek abartmadım, Pazar da hafifçe kaçırdım
1 gün sonra yazıcam demiştim ama unutuyorum yazmak da zor geldi
Sabah; 1 haş. yum., 1.5 dilim e.m. ekmek, 1 fincan kahve, kekikli z.yağı, 1 kk peynir, 1 tk bal.
Bu arada ben ay halimdeyim. O yüzden kilomu 81,6 olarak bildireceğim. Çünkü fazla çıktım tartıda![]()
Kızlar işlerden anca girebildim, afrikalı akşamı sadee sütle atlatıra kahvaltıda bu seferçok acıkmış olacaksın en azından peynirli salata gibi bir şey yemeni tavsiye ederim![]()
bı kasık bırsey yerım cok mıdem kazınırsa tabıkıde ama bakalım aksam olsunda hele bır suanda su ıcıyorum bol bol bulgurlar şişti iyice ıcımde
bırsey yemesem dahı sutume yulaf kepegımı koyar yerım ıhmal ettım onuda bayadır
ben geldim öğle yemeğinde kuru fasulye pilav vardı bu sıcakta da gitmiyo.Allahtan yanında cacık ile bir dilim vardı da aç kalmadım.ama şimdi açıktım mavi yeşilin elmalı bisküvisinden yiyorum şekersiz çay ile...
4 adet kuru kayısı yedim 1 ltre suyumu halen bıtıremedım![]()
tatlım listen güzel olmuş bak azmettin başardın aynı şekilde kilo vermek konusunda da azminin devamını diliyorum
hos geldın canım afıyett olsunn![]()
benimde bugün su şişem yok getirmemişim bardak bardak içiyom o da gitmiyo fazla benimde anca 1 lt olmuştur