80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

kan grubuna göre diyeti bende çok duydum etkili bir diyet kişiye göre diyet yani bazı doktorlar gibi herkesin eline aynı listeyi verip yollamıyor

evet ya diyetisyenler hep aynı diyeti veriyor.
bugüne kadar 3 diyetisyene gittim üçüde aynı diyeti verdi

seni cok ıyı anlıyorumm canım cok kotu bırsey ınsanın kılolarının olmasııııııııııııııııııı psıkolojık sılah resmen başa bela saglıga bela yanı hersekılde kötü aramıza sende katılabılırsın elbette... kapımız acık :51:

Ay benim kaderimi yasayanlar varmis , oh yasasin ! Ee kizlar bana en onemli tavsiyelerinizi soyleyin , zayiflamak icin ne yapmaliyiz ? Bide bir sey soracagim benim ayaklarimda sedefler cikti , 1000lerce kirmizi kabarik nokta gibi sismanliktan mi kizlar ?

Ay benim kaderimi yasayanlar varmis , oh yasasin ! Ee kizlar bana en onemli tavsiyelerinizi soyleyin , zayiflamak icin ne yapmaliyiz ? Bide bir sey soracagim benim ayaklarimda sedefler cikti , 1000lerce kirmizi kabarik nokta gibi sismanliktan mi kizlar ?

canım sen dıyorsun agzınla sedef dıye cıddı bırsey olabılır kıloya baglı olmayabılır bır hekıme gorun derım ben kanımca ... ve sende hosgeldınnn :3::1:

şişmanlıktan olduğunu sanmıyorum alerji gibi bişey olabilir bi doktora git bence

Ikı kepçe hazır corba :18:
2 kasıkda turlu yedım suyunu suzdum ( patlıcan :1: kabak bıber domates vardı içinde )
accıkda tamn bugday ekmegı yedm ckmu abartmısım ya :52:

kızlar sanırım bana nazar değdi :43::43: su ıcemıyorumm o kdr dıllendırdım kı azmimi hırsımı herkes hayret edıyordu ne su ıcebılıyorum ıkı uc gundur nede halim kaldı.... halsızım bide diş agrım var ufff :14:

Back
X