• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

merhaba kızlar

dünkü akşam yemeğim

5 yk mantar yemeği
6 tane nugget tavuk küçük parça
2 yk yoğut

1 avuç kuruyemiş ve çay

spor olarak ta

220 defa ip atladım
ve diğer hareketlerden yaptım 20 dk spor yaptım toplamda

sabah menüm

1 su bardağı yarım yağlı süt
1 adet açma

öğlen menüm

yarım bazlama ekmeğine tost
1 salatalık
yarım domates ve çay

şimdide yeşil çayımı yudumluyorum :)

az önce bı butıge gırdım 38 beden kot gomlek kalcaya kadar ınenlerden ama arkadan pılelıydı olduda sıktı ben dökümlü severım alamadımmmm :47::47: ama morel bozmak yok 87 kıloyken dugmelerı kapanmazdıı cunkı emınım :21::21: ankara ıcın alacaktım yaaa gunduz ve gecesı kuzenlerle dısarıda olucazz napsam bılemedım bı elbısem var ama fotosunu bulursam atim gunluk gıyılırmı bı bakınnn

ayrıca b.ime gırdımm ona baktım buna baktımm tatlılara baktmmmm bıttter cıkolat aldmm ıkı uc parca yıcem kahveynen :18:

az önce bı butıge gırdım 38 beden kot gomlek kalcaya kadar ınenlerden ama arkadan pılelıydı olduda sıktı ben dökümlü severım alamadımmmm :47::47: ama morel bozmak yok 87 kıloyken dugmelerı kapanmazdıı cunkı emınım :21::21: ankara ıcın alacaktım yaaa gunduz ve gecesı kuzenlerle dısarıda olucazz napsam bılemedım bı elbısem var ama fotosunu bulursam atim gunluk gıyılırmı bı bakınnn

ayrıca b.ime gırdımm ona baktım buna baktımm tatlılara baktmmmm bıttter cıkolat aldmm ıkı uc parca yıcem kahveynen :18:

he he bitter çikolata türk kahvesi yanında çok güzel giderrr ders çalışırken alışkanlık yapmıştı bu ikili bana öylede kaldı

canım toparlayıcı korsede giyebilirsin ben giyiniyorum en azından kilolar sarkık durmuyo :)

canım toparlayıcı korsede giyebilirsin ben giyiniyorum en azından kilolar sarkık durmuyo :)

canım bıryerım sarkık degıl benım etım sert ve sıkıı o yuzden zor verıyorum kılolarıı zaten altına tayt gıycektım kısa gomlek degıll uzundu gotumu ortuyo kukomu ortuyo ama ısteee L olaydı daha ıyı olabılırdı kısmet degılmıs elbısemı gıyıcım bende ama nasıl olur bılemıyorumm hıc straplez gogus bolgesınden lastıklı oraya kemer takılıyor ınceee krem renı sarıya calak gogus bolgesı ve bılek bolgesı bır karıs kadar cıceklı ortası duz renk cok hos aslındada ben karar veremedım :44:

Günaydın kızlaar :16: afirkalı forumdan uzaklaştırılmış gördüğüme göre :5: topiği açan oydu topiği kim üstlenecek şimdi, ben gün içinde sadece menü yazabiliyorum :53:

sabah uyanınca 1 bardak su
kahvaltı:
3 dilim çavdar ekmeği
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir (siz 1 yumurta, bir peynir yapabilirsiniz. ben safra kesesi amliyatı olduğum için yasak şu anda)
3 ceviz
bol domates, salatalık, maydanoz, dereotu...

yaaa ben hasta olmadım 1 aydan fazla oldu

kendimi hafif hissedeceğime şiştikçe şişiyorum

bu kiloyla bide hamile kalırsam

artık beni yerimden kaldırmaya vinç çağırırlar

aaaaaaaaaaaaa

slm kızlar dün hem yoğunluk vardı hem de pc de sorun yazamadım
bugün ise sabah dünden beri yazılanları anca okudum ve üzüldüm
ben kadınlar kulubüne sadece diyet arkadaşlarım olsun birbirimize destek verelim diye üye oldum.
bu ikinci topiğim o da böyle oldu keyfim kaçtı
ben de mi sorun var nereye gitsem dağılıyor...

yaaa ben hasta olmadım 1 aydan fazla oldu

kendimi hafif hissedeceğime şiştikçe şişiyorum

bu kiloyla bide hamile kalırsam

artık beni yerimden kaldırmaya vinç çağırırlar

aaaaaaaaaaaaa
ben kiloyu filan geçtim keşke hamile kalabilsem :((( her şeyin hayırlısı olsun..

ben kiloyu filan geçtim keşke hamile kalabilsem :((( her şeyin hayırlısı olsun..

gerçekten herşeyin hayırlısı bende evlendikten yaklaşık 8 sene sonra bebek sahibi oldum

hamile kalıyor hep düşük yaşadım

son hamileliğimde doğal yoldan ikiz hamile kaldım

çift yumurta ikizi idi biri gene düştü biri kaldı

Allah ona ömür verdi şimdi kızım 3 yaşında

Back
X