80 Kilodan 70 kiloya haydi bakalım ;)

Günaydın hanımlar. Dünkü menum;
Sabah (7.00) bir bardak ılık limonlu su
7:15 bir kaşık pekmez ve bir mandalina
7:30-9:00 arası yürüyüş
9:45 bir yumurta, yeşillik,3 ceviz
11:00 bir bardak süt
12:30 3 kofte, bol salata ve bir ufak kase ezogelin çorbası
14:30 bir muz
16:30 bir kase yoğurt ve ebegumec yemegi bir buyuk tabak
17 den sonra yenmedi. 3 lt su, 1 fincan nescafe (55 cal) ve 1 fincan yeşil çay
400 er mekik dambil
40 squat ve 100 ip atlama

Merhaba kızlar
Güncel kilom 80 ve 70 olmak istiyorum.Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Bende günlük açmak istedim. Başarıp buraya "başardım " yazmak istiyorum hadi bakalım. :KK66:

Üye20Aralık27Aralık
4Elegance 79.3:nazar:79.8:KK35:
Gulicikkk 81.5:nazar:79.9:nazar:
ipek zeynep 79.4:nazar:?
Duygu7735 81.3:nazar:?
ekimus82.5:nazar:?

:KK49::KK49::KK49:
[tr][/tr]
Inisler çıkışlar olur canım öyle. Ben dün sabah dayanamadım tartiya çıktım 81.9 geldi. Şok oldum. Yeni pil aldım tartiya. Bir de ayagim incinmisti ya, kas gevşetici kullanıyordum. Vücut su mu topladı ne, bıraktım 24 saat sonra bu sabah 79.9 geldim. Persembe 80.3 tu mesela.Haftalık iniş çıkışlar aldatmasin seni. Bir ayın toplaminda dört kilo ve üstü verdiysen endiselenme

Kızlar günaydın biz misafirlikte olduğumuz için biraz diyet bozuldu malesef :( sabah tartıldım 81.2 geldi üzgünüm ama yarın evindeyim kararlı bi şekilde devam edicem :oops:

Inisler çıkışlar olur canım öyle. Ben dün sabah dayanamadım tartiya çıktım 81.9 geldi. Şok oldum. Yeni pil aldım tartiya. Bir de ayagim incinmisti ya, kas gevşetici kullanıyordum. Vücut su mu topladı ne, bıraktım 24 saat sonra bu sabah 79.9 geldim. Persembe 80.3 tu mesela.Haftalık iniş çıkışlar aldatmasin seni. Bir ayın toplaminda dört kilo ve üstü verdiysen endiselenme
Aynen öyle canım hafta arası daha fazla vermiştim. Ama elimden geleni yapacam. Yeni yöntemler bulacam. Başka yolum yok

Hazır baslamisken menüyü de yazim;
Sabah 7 de ılık limonlu su içildi.
Ardından bir kaşık pekmez ve bir kivi
7.30-9 arası 90 dk yürüyüş. 200 mekik ve 30 squat
9:30 bir yumurta, yeşillik, zeytin peynir iki ceviz
Ara bir bardak süt
Öğlen
13.00 1 tabak Buharda pişmiş brokoli-karnibahar bir kucik kase tarhana çorbası ve 100 gr tavuk göğsü (firinda)
Akşam da
16.30
Yoğurt ve salata

Screenshot_2015-10-03-13-02-22.webp Screenshot_2015-10-03-13-02-15.webp squatprogrami.webp 7mjMda.webp
Kızlar bunları buldum Hangisini yapalım. Yada hepsini mi yapalım?

Ben diyorum ki tüm hareketleri yapalım. Sıkı bir diyetle 10kiloyu bu 1aylık hareketlerle birlikte vermiş kurtulmuş olalım. Nasıl fikir?
Ben uzun dönem diyet yapamıyorum. Hem sporla verince 12 13 kilo vermiş gibi de görünürüz. Sımsıkı :)

Ben diyorum ki tüm hareketleri yapalım. Sıkı bir diyetle 10kiloyu bu 1aylık hareketlerle birlikte vermiş kurtulmuş olalım. Nasıl fikir?
Ben uzun dönem diyet yapamıyorum. Hem sporla verince 12 13 kilo vermiş gibi de görünürüz. Sımsıkı :)
Ama canım 1 ayda 10 kilo çok fazla değil mi ben sağlık için vermek istiyorum ama 10 kilo verirsem başka şekilde acısı çıkar yine sen bilirsin karar senin ama ben ayda 3-4 kilo versem yeter bana ☺️☺️☺️☺️

4elegance 4elegance canım ben o hareketlerin cogunu çalışıyorum zaten canım. Bir de 90 dk yuruyorum (10-12 km)
Simdiden sımsıkı gorunuyorum. Spor diyorum başka da bilmiyorum tatlım.
fittanne fittanne canım bizim kilomuz yüksek. Ne zaman 70-65 arası olduk o zaman ideal aylık 3-4 kilo olur. Şişman insanlar daha cok ve hızlı zayiflar ilk aylar
Diyetisyenim bile ben bir ay bes günde on kilo verdim cok acayip dedim. Bana dedi ki 90 dan 80 e indigin ve spor programin yoğun olduğu için çok acayip değil. Sonuçta 90 dan 80 e indin; 60 tan 50 ye değil. Sonra sonra yavaşlar kilo vermen dedi.

4elegance 4elegance canım ben o hareketlerin cogunu çalışıyorum zaten canım. Bir de 90 dk yuruyorum (10-12 km)
fittanne fittanne canım bizim kilomuz yüksek. Ne zaman 70-65 arası olduk o zaman ideal aylık 3-4 kilo olur. Şişman insanlar daha cok ve hızlı zayiflar ilk aylar
Diyetisyenim bile ben bir ay bes günde on kilo verdim cok acayip dedim. Bana dedi ki 90 dan 80 e indigin ve spor programin yoğun olduğu için çok acayip değil. Sonuçta 90 dan 80 e indin; 60 tan 50 ye değil. Sonra sonra yavaşlar kilo vermen dedi.
Aynen bencede. 80den 70e düşme normal sayılır. Belki 8 versek oda iyi.
Bende bunları yapacam.
Fakat cenazemiz çıktı. Akşam eve geçecem. Görüşürüz kızlar..

Bende bunları yapacam.
Başınız sağolsun canım. Allah gani gani Rahmet eylesin. Çok mu yakındı size? Ilk ay için ödem vs sayarsak sekiz kilo iyi

Bende bunları yapacam.
başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin sabırlar versin..
canım bilmiyordum öyle olduğunu bana haftada 1 kilo vermek sağlıklı dediler o yüzden sankii 10 kilo versem sağlıksız olcakmıs gibi geliyordu ama haklısın tombik olanlarda daha hızlı kilo kaybı oluyor vucut bi yerden sonra durduruyor haklı olarak..

canım bu shout mudur nedir otur kalk hareketi mi sadece yoksa baska hareketlerde mi var eger otur kalksa bende yaparım tabi :D:KK49::KK76:

Back
X