80 kiloyum ve hamileyim:(

Meraklimercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
226
196
53
35
Kadikoy
Hanimlar tam 80 kiloyum ve 7 haftalik hamileyim. Benim gibi kilolu hamileler var mi? Yada daha once kiloluyken hamilelik gecirenler. Lutfen akil verin bana zaten kilolarimla cok mutsuzum geri donusu olmayan kilolar almak istemiyorum

Doktorunla görüş ve bir diyetisyenden destek al hamilelik demek herşeyden bol bol yemek değil illaki kilo alacaksın ama dikkatli olursan eğer çok fazla kilo almadan geçirebilirsin hamileliğini.

Oncelikle hayirli olsun boyle dusunme onemli olan saglikla sihhatle bir gebelik gecirmen oyle dusun bak 3 yildir gebe kalmak icin dr dr geziyorum.. Bence bir diyetisyene git ve onun tavsiyeleriyle gebelik gecir. Dunyaca unlu starlar bile nasil kilolar aldilar gebeliklerinde bosveeerrr.. Bol bol yurus yapar ve iyi beslenirsen cok kilo almazsin guzel dusun tekrar hayorli olsun :)

Hanimlar tam 80 kiloyum ve 7 haftalik hamileyim. Benim gibi kilolu hamileler var mi? Yada daha once kiloluyken hamilelik gecirenler. Lutfen akil verin bana zaten kilolarimla cok mutsuzum geri donusu olmayan kilolar almak istemiyorum
Tatlim ben 86 kilo ile hamile kaldim duzenli ve dengeli beslen me ile 26. Haftama kadar 6kilo verdim.86 kilo ile dogum yaptim.saglikli bir bebeğim var.sağlıkla kucağina almani dilerim.

Canim cok tesekkur ederim. Senin icin dua edecegim. Insallah en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina alirsin

Bende ilk hamileliğimde 78 kiloydum doğuna giderken 102 ydim bende bide tiroit problemi var ama çok şükür sağlıklı doğdu oğlum hiçbi sorun yaşamadım doğumdan 2 yıl sonra diyetle 30 kilo verdim tabi yıllar içinde yine bi 10 kilosunu falan aldım bu kez 73.5la hamile kaldım daha 9 haftalık hamileyim ve 76 kilo olmuşum düşün yani bünye işte ne yapalım önemli olan sağlıklı bebekler dünyaya getirmek hayırlı olsun bebeğiniz

Masallah sana 30 kilo vermek muazzam
bi basari:) cok iyi adare etmissin bence kilo isini. Genelde biz turk kadinlari dogum kilolarinin ustune bi 10 kilo daha aliriz

Senden çok daha kilolu hamile kaldım geçen yıl ve tüm hamileliğim boyunca yalnızca 4 kilo aldım yani bu bünyeyle alakalı kiloyla değil
Diyet yapmadım ve hiç kusmadım sadece işimden dolayı sürekli hareket halindeydim
O yüzden hiç üzme kendini bence hamileliğinin tadını çıkar

Cok tesekkur ederim moral depoladimm:)

Canim bebegin hayırlı olsun öncelikle ben hamile olduğumu öğrendiğimde 67 kiloydum, 24. Haftamdayim düzenli beslenme ve düzenli yürüyüşle şimdiye kadar 70e çıktım. Eski beslenme aliskanliklarima devam etseydim 90i bulurdum:)) Bunyem kilo almaya elverişli diye doktorum abur cuburdan uzak durman ve haftada 3-4 kez 45 dakika duzenli yuruyus yeterli dedi. Bebegimin de sagligi ve gelisimi cok sukur cok iyi. Sana ve bebegine faydasi olmayan besinlerden uzak durman ve bol hareket yeterli. Bol bol su ve süt iç canim, kendini de uzme, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın insallah :)

Son düzenleme:

Hayırlı olsun bebişiniz.... benim ablamda oldu olası az kilolodur 2 tane çocugu var kızkardeşim ve ben hep zayıf olduk ablam hamileliklerinde toplam 7şer kg aldı ben ilk hamileliğimde 16 kız kardeşim 22 kg aldı. sık sık meyve sebze kırmızı et badem ceviz ağırlıklı beslenin ekmek pilav makarna yemeyin bende öyle yaomak istiyorum bakalım uygulayabilirsem. inşAllah evlatlarımız ve bizler sağlıklaa atlatırız evlatlarımıza kavusuruz. kilo olmasa iyi ama can sağlıgı olsun yavas yavas veririz.

Hanimlar sizinle mutlulugumu paylasmak istedim:) doktorda 5 haftalikken tartilmistim 80'dim. Diger kontrollerde tartilmak istemedim. Gecen gun doktora gittim hic tartilmak istemiyordum cunku kocaman gobegim ciktii ve surekli siskinlik var dedim kesin 4-5 kilo aldimm. Amaa 1,5 kilo azz ciktimm. Gobeginde tamamen siskinlik ilk aylarda olur dedi doktor cok mutluyumm. Insallah bundan sonrada boyle devam eder:))

Canım ben de 72 ile hamile kaldım 77yim şu an 5 kilo aldım ilk 3 ayda. zaten doğumda ve emzirirken gidecek o kiloların çoğu. sonrasında da spor salonu + diyet yaptık mı tamamdır :)

Doktor ölçümüne göre 72 kilo ile hamile kaldım, ilk 5 ay hiç kilo almadım.
Şuan 81 kiloyum, herhalde 4 kilo alırım diye düşünüyorum.
Çok aşırı aşerme yaşamaz ve yediklerinizi arttırmazsanız sadece bebek için kilo alımını gerçekleştirirsiniz.

En son kontrolümde toplamda 9 kilo aldığımı görünce çok canım sıkıldı ve doktorum aynen şöyle açıkladı ' 2 kilosu bebek, 1-1,5 kilo suyun içinde, plesenta 1 kilo, rahmin kayısı kadarken şuan basket topu oldu, 1 kilo da o, göğüslerin süt ve vücudun ödem topluyor, yani aldığın tüm kilo bebeğine gidiyor, kendine maksimum almış olsan 2 kilo, onu da çok görme' dedi.

Zaten sağlıklı bir gebelik için en az 7-8 kilo alım istiyor doktorlar, siz de kilo ve vücut oranınıza göre normal aralıkta ilerlerseniz doğumla beraber hepsi gider.

üzülme sakın 81 kiloyla hamile kalmıştım. Doğum yaptığımda 87.5 kiloydum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…