- Konu Sahibi Meraklimercimek
-
Tatlim ben 86 kilo ile hamile kaldim duzenli ve dengeli beslen me ile 26. Haftama kadar 6kilo verdim.86 kilo ile dogum yaptim.saglikli bir bebeğim var.sağlıkla kucağina almani dilerim.Hanimlar tam 80 kiloyum ve 7 haftalik hamileyim. Benim gibi kilolu hamileler var mi? Yada daha once kiloluyken hamilelik gecirenler. Lutfen akil verin bana zaten kilolarimla cok mutsuzum geri donusu olmayan kilolar almak istemiyorum
Canim cok tesekkur ederim. Senin icin dua edecegim. Insallah en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina alirsinOncelikle hayirli olsun boyle dusunme onemli olan saglikla sihhatle bir gebelik gecirmen oyle dusun bak 3 yildir gebe kalmak icin dr dr geziyorum.. Bence bir diyetisyene git ve onun tavsiyeleriyle gebelik gecir. Dunyaca unlu starlar bile nasil kilolar aldilar gebeliklerinde bosveeerrr.. Bol bol yurus yapar ve iyi beslenirsen cok kilo almazsin guzel dusun tekrar hayorli olsun :)
Nasil moral verdin bana anlatamam:) tam gaz yuruyuslerime devam ediyorum o zaman ve tabi abur cubura hayir:)Tatlim ben 86 kilo ile hamile kaldim duzenli ve dengeli beslen me ile 26. Haftama kadar 6kilo verdim.86 kilo ile dogum yaptim.saglikli bir bebeğim var.sağlıkla kucağina almani dilerim.
Masallah sana 30 kilo vermek muazzamBende ilk hamileliğimde 78 kiloydum doğuna giderken 102 ydim bende bide tiroit problemi var ama çok şükür sağlıklı doğdu oğlum hiçbi sorun yaşamadım doğumdan 2 yıl sonra diyetle 30 kilo verdim tabi yıllar içinde yine bi 10 kilosunu falan aldım bu kez 73.5la hamile kaldım daha 9 haftalık hamileyim ve 76 kilo olmuşum düşün yani bünye işte ne yapalım önemli olan sağlıklı bebekler dünyaya getirmek hayırlı olsun bebeğiniz
Hanimlar tam 80 kiloyum ve 7 haftalik hamileyim. Benim gibi kilolu hamileler var mi? Yada daha once kiloluyken hamilelik gecirenler. Lutfen akil verin bana zaten kilolarimla cok mutsuzum geri donusu olmayan kilolar almak istemiyorum
Cok tesekkur ederim moral depoladimm:)Senden çok daha kilolu hamile kaldım geçen yıl ve tüm hamileliğim boyunca yalnızca 4 kilo aldım yani bu bünyeyle alakalı kiloyla değil
Diyet yapmadım ve hiç kusmadım sadece işimden dolayı sürekli hareket halindeydim
O yüzden hiç üzme kendini bence hamileliğinin tadını çıkar
Cok tesekkur ederim moral depoladimm:)
Canim bebegin hayırlı olsun öncelikle ben hamile olduğumu öğrendiğimde 67 kiloydum, 24. Haftamdayim düzenli beslenme ve düzenli yürüyüşle şimdiye kadar 70e çıktım. Eski beslenme aliskanliklarima devam etseydim 90i bulurdum:)) Bunyem kilo almaya elverişli diye doktorum abur cuburdan uzak durman ve haftada 3-4 kez 45 dakika duzenli yuruyus yeterli dedi. Bebegimin de sagligi ve gelisimi cok sukur cok iyi. Sana ve bebegine faydasi olmayan besinlerden uzak durman ve bol hareket yeterli. Bol bol su ve süt iç canim, kendini de uzme, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın insallah :)Hanimlar tam 80 kiloyum ve 7 haftalik hamileyim. Benim gibi kilolu hamileler var mi? Yada daha once kiloluyken hamilelik gecirenler. Lutfen akil verin bana zaten kilolarimla cok mutsuzum geri donusu olmayan kilolar almak istemiyorum
Hanimlar tam 80 kiloyum ve 7 haftalik hamileyim. Benim gibi kilolu hamileler var mi? Yada daha once kiloluyken hamilelik gecirenler. Lutfen akil verin bana zaten kilolarimla cok mutsuzum geri donusu olmayan kilolar almak istemiyorum
Canım ben de 72 ile hamile kaldım 77yim şu an 5 kilo aldım ilk 3 ayda. zaten doğumda ve emzirirken gidecek o kiloların çoğu. sonrasında da spor salonu + diyet yaptık mı tamamdır :)Hanimlar sizinle mutlulugumu paylasmak istedim:) doktorda 5 haftalikken tartilmistim 80'dim. Diger kontrollerde tartilmak istemedim. Gecen gun doktora gittim hic tartilmak istemiyordum cunku kocaman gobegim ciktii ve surekli siskinlik var dedim kesin 4-5 kilo aldimm. Amaa 1,5 kilo azz ciktimm. Gobeginde tamamen siskinlik ilk aylarda olur dedi doktor cok mutluyumm. Insallah bundan sonrada boyle devam eder:))
üzülme sakın 81 kiloyla hamile kalmıştım. Doğum yaptığımda 87.5 kiloydum sadeceHanimlar tam 80 kiloyum ve 7 haftalik hamileyim. Benim gibi kilolu hamileler var mi? Yada daha once kiloluyken hamilelik gecirenler. Lutfen akil verin bana zaten kilolarimla cok mutsuzum geri donusu olmayan kilolar almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?