• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80'den 55'e inecek gözü kararmış çıtır ruhlar, haydi toplaşalım :)

Evet aslında yediklerime dikkat etsem hemen veririm; çünkü yürüyüş yapıyorum. Şöyle söyleyeyim kimi zaman akşama kadar bişey yemiyorum, kimi zaman kek, börek, pasta. Yani dengesiz besleniyorum sanırım. Metabolizmam da yavaşlamış olabilir uzun saatler aç kaldığım için.

Aman Tanrım! Neler duyuyorum böyle. :KK57:
Sen yine 72 kilodaysan iyisin o zaman. Tabi o kiloda sabit kalabiliyorsan. Çok çok kötü besleniyorsun. Acilen harekete geç.

Aman Tanrım! Neler duyuyorum böyle. :KK57:
Sen yine 72 kilodaysan iyisin o zaman. Tabi o kiloda sabit kalabiliyorsan. Çok çok kötü besleniyorsun. Acilen harekete geç.
:KK61::KK61::KK61: Görenler o kadar yoksun diyorlar ama tam olarak o kadarım.:KK61::KK61::KK61:
Şimdi lahana suyu kürünü okudum da onu mu uygulasam dedim. Zayıflatıyormuş. Bir de bitki çayları mı alsam eve? Aslında çaba harcasam hemen vericem biliyorum.

:KK61::KK61::KK61: Görenler o kadar yoksun diyorlar ama tam olarak o kadarım.:KK61::KK61::KK61:
Şimdi lahana suyu kürünü okudum da onu mu uygulasam dedim. Zayıflatıyormuş. Bir de bitki çayları mı alsam eve? Aslında çaba harcasam hemen vericem biliyorum.

Bal gibi de o kadar oluyoruz, sen inanma onlara. Hep öyle derler, içten içe de kendi hallerine şükrederler. Sonuçta sen bana demiyorsun ki "Ben sağlıklı yiyorum ve spor yapıyorum ama 72 kiloyum" diye... "Pasta, börek, çörek, 1 tabak kızartma yerim ve sporu sevmem." diyorsun. O yüzden mutlaka 72 gösteriyorsundur, hatta fazlasını bile gösteriyorsundur. Ben de olduğumdan fazla görünürüm mesela... Çünkü kas kilom ortalamanın altında, doğal olarak kilolarımın çoğu yağ... Seninki de böyledir.

Lahanayı, sarımsağı, limonu, keten tohumunu boş verip adam gibi rejim yapmadan gitmez o kilolar. Ben o lahanayı da denedim. Birkaç kereden sonra kokusuna dayanamıyorsun, ayrıca hiç tok tutmadı beni. Üstelik hiçbir tadı da yoktu o kadar baharat atmama rağmen. Mucize formül yok. Tek formül alınteri...

Bal gibi de o kadar oluyoruz, sen inanma onlara. Hep öyle derler, içten içe de kendi hallerine şükrederler. Sonuçta sen bana demiyorsun ki "Ben sağlıklı yiyorum ve spor yapıyorum ama 72 kiloyum" diye... "Pasta, börek, çörek, 1 tabak kızartma yerim ve sporu sevmem." diyorsun. O yüzden mutlaka 72 gösteriyorsundur, hatta fazlasını bile gösteriyorsundur. Ben de olduğumdan fazla görünürüm mesela... Çünkü kas kilom ortalamanın altında, doğal olarak kilolarımın çoğu yağ... Seninki de böyledir.

Lahanayı, sarımsağı, limonu, keten tohumunu boş verip adam gibi rejim yapmadan gitmez o kilolar. Ben o lahanayı da denedim. Birkaç kereden sonra kokusuna dayanamıyorsun, ayrıca hiç tok tutmadı beni. Üstelik hiçbir tadı da yoktu o kadar baharat atmama rağmen. Mucize formül yok. Tek formül alınteri...
Haklısın dost acı söylermiş. Çok haklısın.

Slm kızlar bende 8 ay önce doğum yaptım 89 kiloyla doğuma girdim şuanda 65 kiloyum 58 kilo ile hamile kalmıştım boyum 1.63 emzirdiğim için sürekli acıkıyorum bol su ve yeşillik tüketerek hem sütümü dengede hemde kilodu denegede tutmaya çalışıyorum günlük yarım ile bir saat arası yürüşüöde oluyor bebeği gezdirmek amaçlı başka ne yapabilirim kendimi çok kötü hissediyorum zaten doğumdan dolayı vücut bi yorgun hantal ve çökmüş gibi ya da ben öyle hissediyorum ya da bunalıma girmek üzereyim :(

Slm kızlar bende 8 ay önce doğum yaptım 89 kiloyla doğuma girdim şuanda 65 kiloyum 58 kilo ile hamile kalmıştım boyum 1.63 emzirdiğim için sürekli acıkıyorum bol su ve yeşillik tüketerek hem sütümü dengede hemde kilodu denegede tutmaya çalışıyorum günlük yarım ile bir saat arası yürüşüöde oluyor bebeği gezdirmek amaçlı başka ne yapabilirim kendimi çok kötü hissediyorum zaten doğumdan dolayı vücut bi yorgun hantal ve çökmüş gibi ya da ben öyle hissediyorum ya da bunalıma girmek üzereyim :KK43:

Ben sana ne desem olmaz. Beslenmen konusunda bir şey diyemem emziriyorsun diye... "Spor yap, hantallığını alır." diyecek olsam, spor enerji de harcatır, yine düzgün yemen gerekir. Bence en iyisi bir diyetisyene git. Kilo vermek için falan da değil he, kendin ve bebeğin için en iyisini yemen için. :) Şahsen ben çocuk düşünüyor falan olsam hamile kaldığımı öğrendiğim gibi giderdim diyetisyenin kapısına, 50 kilo bile olsam. Emzirme bitene kadar da gitmeye devam ederdim. :)

Doğumdan önce gittim zaten ama bende hamilelik şekeri çıktı o yüzden böyle kilo aldım hala diyetisyen listesiyle besleniyorum :) hani arada emziren vardırda belki bi iyiliği dokunur dedim ihihihihih bi de süt olsun die promalt içiyorum o da kilo vermemi engelliyor ne yazıkki

Doğumdan önce gittim zaten ama bende hamilelik şekeri çıktı o yüzden böyle kilo aldım hala diyetisyen listesiyle besleniyorum :) hani arada emziren vardırda belki bi iyiliği dokunur dedim ihihihihih bi de süt olsun die promalt içiyorum o da kilo vermemi engelliyor ne yazıkki

Madem öyle, hazır fazla kilon da yok, şimdilik elindeki listeyle devam et. Emzirmeyi bitirdikten sonra da rahat rahat rejime başlarsın. Kafana takmaya değecek kadar kilon yok. :KK39:

ama gerçek şu ki istanbul dan geldiğimden beri iştahım çok açıldı yaa yiyiyorum ama doymuyorum bir turlu. istanbulun havasından mı suyundan mıdır bilemem engel olmak zor şu sıralar benim için şu an bile bunu yazarken acaba ne yesem ya da yememeliyim gibi şeyler geçiyor aklımdan hadi hayırlısı önümüzde bayram hem de kurban bayramı etler tatlılar falan tabi engel olmaya çalışıcam ama o ete karşı nasıl konulur bilemiyoruuum çoook zooor:(

ama gerçek şu ki istanbul dan geldiğimden beri iştahım çok açıldı yaa yiyiyorum ama doymuyorum bir turlu. istanbulun havasından mı suyundan mıdır bilemem engel olmak zor şu sıralar benim için şu an bile bunu yazarken acaba ne yesem ya da yememeliyim gibi şeyler geçiyor aklımdan hadi hayırlısı önümüzde bayram hem de kurban bayramı etler tatlılar falan tabi engel olmaya çalışıcam ama o ete karşı nasıl konulur bilemiyoruuum çoook zooor:KK43:

Bir şey söyleyeyim o zaman sana... Ama beni yanlış anlama. Benim düşündüğüm ve uyguladığım bir şeyi söyleyeceğim, yani sırf seni gaza getirsin diye değil. Ama tabi yine de sana kalmış, baskıcı görünmek istemem.

O ete nasıl karşı koyacağım, diyorsun ya... O et değil, bir canlının bedeninden bir parça. Bir zamanlar senin gibi düşünmüş, hayattan zevk almış/ almaya çalışmış; annesi-babası, çocukları olmuş bir canlının parçası... Onun da kendine has bir karakteri vardı, birileri yemek olsun diye onu öldürmeden önce... O sadece bir et değil. İşin bu tarafından baktığın zaman onları yemek kolay değil. Bir ineği yemenin evinde baktığın kediyi/köpeği/kuşu yemekten bir farkı yok. Her canlı kendine özgü bir karaktere sahip ve hepsi yaşamak istiyor. Ama onları yemek isteyenler olduğu sürece öldürülüyorlar.

anladım seni ama yanlış anlamadım.haklısın öyle düşünüldüğünde ama bayramın amacı o zaten etçil biriyim ailecek öyleyiz ve bir çok insan da öyle.tabi yiyeceğiz hepimiz et yiyoruz zaten vejetaryen değiliz.bu çok ince Bi düşünce eti yicez ama az yicez:) o hayvanların da aikesi falan filan var ama doğanın kanunu bu et yemek zorundayız bunları düşünürsek hiç yemememiz lazım demek bu benim için imkansız ve çoğu kişi için de öyle.

Sadece şunu söylemek istiyorum ve sonra bu konuyu kapatıyorum. :) Et yemek "zorunda" değiliz kesinlikle. Et yemediği için ölenler olmadığına göre yemek zorunda değiliz. :)

Dikkat et o zaman bayramda

Back
X