80'den 60'a çetin yol....

Insallah canm bi kase cacik ve bi kase corba iciyorum cok mu abarttim haha

Ekmek yok pilav yok makarna yokkk

iyi yapmışsın canım ama diyet yapma bence diyet yapıyorum cümlesi bile insanın canını sıkıyo
ve bırakmak istiyosun 1-2 hafta sonra
bizler yemek yiyoruz hemde herşeyden ama az yiyoruz
inşallah kiloların gidecek sakın işi işkenceye dönderme herşeyden ye ama kararında
takipteyim canım

Hayır gayet iyi bence ama saat geç olmuş biraz

Farkindayimm Isten eve yuruyunce ve gelip dus alinca biraz rotarli oldu .. ilk elin gunahi yoktur derler alisacagim zamanla oturacak ins .. sem ne yedin bu arafa ogun olarak ? Ve adin nedir ? Ben nihal

Cok tesekkur ederim ilginizden dolayi onerilerinizi dikkate alicam ... benimkisi biraz saglikli beslenmeye giriyor sanirim seker un ve tuzdan uzak + yagdan uzak ...
Bakalim neler olacak bir ayda

Benim de gizem memnun oldum :) ben bugun sabah iki küçük dilim ekmeğin arasına incecik süzme peynir ve domates koydum üstüne de Salça ve nane sürüp bir tost yaptım yaklaşık 200 kcal öğlen yogurda pulbiber ektim ve limon sıktım yedim küçük bir kaseydi 80 kcal. Akşam 6.30da iki yemek kaşığı Kurufasulye yedim o da 150kcal saat 7.30da da carte dor iki kişilik dondurmayı paylaştık arkadaşımla onu yemezdim de kalori açığım çok bugün ve metabolizmam hızlanır diye yedim

Cok guzel masallah sana .. yogurda biber katma olayi nedir yag yakiminami yardimci oluyor ?

Cok guzel masallah sana .. yogurda biber katma olayi nedir yag yakiminami yardimci oluyor ?

Teşekkür ediyorum biber metabolizmayi hızlandırır fakat yogurda katmamin sebebi ben acı duskunuyum ve baharat baharatsiz ve acısız hiçbir şey yiyemem fakat bugün burda öğrendim limon yoğurt ve pulbiberi karıştırıp yemek göbek eritiyormus

Hummmmm bunu ogrenmem iyi oldu limon yogurdu siyah noktalar icin yuzume surerdim aslinda aksam yogurt olayini boyle tatlandirabilirim ...
Aciya bende bayilirimm heleki kışın kaynar corbaya bol aci mukemmel oluyor ...

Spor yapiyor musun duzenli olarak yuruyus veya egzersiz ??

Yoğurt hep yemelisin bence hem tok tutuyor Hem de lezzeti gerçi acı katılan her şey mükemmel oluyor.
Ben yürüyüş yapıyordum ve egzersiz aletlerinden şu dışardakiler var ya sonra bir teyze geldi bana işte gencsin bilmem ne dedi tavsiyelerde bulundu kendi çapında o günden beri çıkmak istemiyorum evde dans videoları yapıyorum 1 saat ve mutlaka her gün 15 dakika iki kez video var strenching yapıyorum vücudum esnesin diye

Son düzenleme:

O teyzelerden her yerde var dillerinin ayari yok motive edeyim derken moreli sifira indirirler ... takilma...
Yasin daha genc hos bende yasli sayilmam azmine bayildim ... henuz vucudun catlamadan kurtul kilolardan benim heryanim harita gibi utanc verici ve uzucu bir durum ...
Yogurdu bende cok severim sutude ayni sekilde .... ikiside tok ve zinde tutuyor insani ...
birbirimize yardimci oluruz insallah canim yas dahada ilerlemeden kalici kurtulalim kilolardan ...

Spor yapman guzel vucudun sarkmaz catlamaz bu evrede ;-)

Strenching öneririm sana da günde 15 dakika da olsa yapmani youtubeda bol bol var inanır misin dans ederken atmadigim teri onunla atıyorum artık kadına yeterrrr diye bağırasım geliyor tavsiye ediyorum şiddetle

Strenching öneririm sana da günde 15 dakika da olsa yapmani youtubeda bol bol var inanır misin dans ederken atmadigim teri onunla atıyorum artık kadına yeterrrr diye bağırasım geliyor tavsiye ediyorum şiddetle

Yarin ofiste inceliyecegim canim videoyu telden youtubeye giremiyorum sanirim yasaklandigindan dolayi ....
Bugun deli gibi hopladim zipladim roman havasinda bayagi ter attim sabah ofiste

Kilolardan kurtulayim ikinci isim catlaklardan kurtulmak olacak ...

Bu arafa bir oneride bende yulaf kepegini sutle karistirip icebilirsin ara ogunde asiri tok tutuyor ;-)

Ah canim bir ara sana ozelden mesaj atarim gobegimdeki catlaklari o zaman ayni dusuncede olacak misin bakalim ....
Hos mutluyum cok sukur her halimize Allahim saglik versin gerisi yalan ;-)

Benim de göğüslerimde var ve dekolte giydigimde gözüküyor kendinle barışık ol bence bu konuda... ben alıştım catlaklarima

Benim de göğüslerimde var ve dekolte giydigimde gözüküyor kendinle barışık ol bence bu konuda... ben alıştım catlaklarima

Ben tesetturluyum acikkende dekoltede pek gorunmezdi goguslerde skinti yok ... kol bacak gobek dolu fakat herseyin bir cozumu var bu azimle onlarida ortadan kaldiricam buyuk temizlige giristim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…