80'den 60'a çetin yol....

Benim de yakınında çok fazla terazi var şimdi düşündüm de evet bayagi çok var hem de :))

Benimde is arkadasim ve kuzenim balik ikisiylede cok iyi anlasirim ....
Aslinda burdaki amac sadece gunluk arkadasi olupta yeme icme olayini paylasmak degil ....
Insan bazen farkli kisilerlede paylasmak konusmak istiyor dert tasa sevinc mutluluk yasamaya dair herne varsa paylasinca anlam kazaniyor zannimca boyle dusunuyorum ...

Son düzenleme:
Tabi ki öyle herkes burda bence artık samimi birer arkadaş olmuşlar ben şu diyet işini kilomu kimselere açamıyorum mesela ama burada benim gibi bir sürü kişiyi görünce ben de paylaşmak istedim veya az önce iliskilerle ilgili bir sayfaya başka kimseye soramayacagim bir başlık paylaştım burası çok farklı bir ortam anladigim kadarıyla... Bu arada çok özür dileyerek benim artık çıkmam gerekiyor isim dolu :))) iyi akşamlar diliyorum

Aynen oyle paylasimlar guzel ;-)
Tabi canim yarin gorusmek uzere ...
Sevgiyle kal...

Sporumuda yaptim huzurla uyuyabilirim artik ....
Mekiklerim simit bolgem icin dambillarimla calismam ve son olarak elma sirkeli suyumu icip uyuyacagim ...
Iyi geceler gunlugummmmmm♥♥

Evet sakıncalı ama malesef başka çarem yok :/ ve bügün diyet gitti yarın mecbur baştan başlicam.inşallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaştırız kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya tutamıyorum kendimi ve kaçamak yapıyorum ama Allahtan kaçamaklarım unlu şekerli bol kalorili şeyler değil meyva falan oluyor genelde.tek istediğim hayırlısıyla isveç diyetini kaçamaksız tamamlamak kızlar lütfen yardım edin çook önemli bu benim için :-S

Gunaydin herkese ... Hayirli birgun olur insallah hepimiz icin

Gul seni ck iyi anliyorum fakat ben hep hizli kalkistigimda bir o kdr hizli bozdum diyeti .. keske acelen olmasaydida yavas yavas verebilseydin ...
Insan dikkat ederek bile ekmek yag seker tuzdan cikolatadan abur cuburdan uzak durarak ayda rahat 5-6 kilo rahat veriyor ...
Birbirimize destek olup atlstiriz insallah...

Kahvalti : tam bgday ekmegi tost ekmegine yagsiz tost domates salatalik ve 3 zeytn sekersiz cay

Günaydın canım haklısın daha önce dediğin şekilde spor yapmadan 85- 86 dan 76 düştüm ama dediğim gibi malesef o kadar vaktim yok bu sefer kararlıyım kaçamaksız bir diyet yapıcam

hadı bakalım ınsallah =)

dısarıdaydım gıremedım pek fazla ögle menumu yazayım hemen ve gene yogunluktan en basıt sey buydu

ÖĞLE : 1 durum cıgkoftenın yarısını 1 bardak ayranla yedim ...

bırkac gunden sonra tam duzene gırecegıım hayırlısıyla ...

ve tekrar edıyorum yag , şeker , un , tuz , cıkolataaaaaaaaaa kolaaaa bunlardan uzagım abur cubur namına agzıma lokma surmuyorum

poffff bugun dışarıda olucam aksam yemegı olarak ısten cıkmadan bı kase yogurda bır salatalık dograyıp yemeyı dusunuyorum ....

sporumuda artık eve gıdınce yapıcamm :18::18::18::18:

yarın sabah ac karnına tartılıp kılomu yazacagımmm gunlugumeeeeeeeeeeee kımsecıklerde yok kaldık tek basımıza =) kendımı delı gıbı hıssetmeye basladım kendım calıp kendım oynuyorum =)

henuz yarım lıtre su ıcebıldım cok yogundum bugunn ....
yesıl cayımı demlıycem bırazdannn oh mıs

merhaba lorinem çok güzel bir başlangıç yapmışsın çok iyi gidiyorsun azmin daim olsun canım

aysu teşekkür ederim hoş geldin sende günlükümee kimsecikler gelmıyor

Ben bugun çok yoğundum giremedim bu sayfaya. Benim de tartım geldi 81 kiloya düşmüşüm menün gayet başarılı afiyet olsun :))
Ben de sabah domates salatalık biber ve 35 gr süzme peynir yedim kahve içtim şimdi de ızgarada 3 köfte yicem ama evde cigkofte durum var ondan da biraz yiyebilirim metabolizmam çok yavaş wcye çıkamaz oldum

gözün aydın canım

bende bu sabah tartıldım dogru duzgun yapamadım 3. gunum henuz 500 gram gıtmıs buda bırseydır dıye dusunuyorum 79,5 geldım tartıda...

bırde adet donemım bırkac gune regl olmam lazım onun verdıgıı bır sıskınlık var sanırım bılemedım ....

senın menulere bayılıyorum dengelı ve hoş

SABAH : 1 FINCAN HIBISKUS CAYI

KAHVALTI :

1 ufacık ev yapımı pogaca ve sekersız cay:26:

Teşekkür ediyorum Günaydın bu arada :)) bence 3 günde 500 gr çok iyi haftada bir kilodan fazla ediyor ayrıca regl döneminde tartılma bence yanıltıcı olabilir

Teşekkür ediyorum Günaydın bu arada :)) bence 3 günde 500 gr çok iyi haftada bir kilodan fazla ediyor ayrıca regl döneminde tartılma bence yanıltıcı olabilir

gunaydın :)

tartılmıyacagım pazartesıye kadar .. Haftada bırgun tartılmayı dusunuyorum regl olursam bıtınce tartılırım artık ....

sen kac kıloydun 81oldun 83muydu en son ve bır haftada mı verdın ?

83dum bir hafta oldu tam iste. Bir ayda 7 kilo gitmiş oldu. Eğer böyle gidersem ağustosta eski bikinimi rahatça giyebilecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…