Teşekkür ederim :) balık burcuyum ben
Benim de yakınında çok fazla terazi var şimdi düşündüm de evet bayagi çok var hem de :))Balik burcuyla yildizim barisiktir teraziyim bende zeki olurlar severim baliklari
Benim de yakınında çok fazla terazi var şimdi düşündüm de evet bayagi çok var hem de :))
Tabi ki öyle herkes burda bence artık samimi birer arkadaş olmuşlar ben şu diyet işini kilomu kimselere açamıyorum mesela ama burada benim gibi bir sürü kişiyi görünce ben de paylaşmak istedim veya az önce iliskilerle ilgili bir sayfaya başka kimseye soramayacagim bir başlık paylaştım burası çok farklı bir ortam anladigim kadarıyla... Bu arada çok özür dileyerek benim artık çıkmam gerekiyor isim dolu :))) iyi akşamlar diliyorumBenimde is arkadasim ve kuzenim balik ikisiylede cok iyi anlasirim ....
Aslinda burdaki amac sadece gunluk arkadasi olupta yeme icme olayini paylasmak degil ....
Insan bazen farkli kisilerlede paylasmak konusmak istiyor dert tasa sevinc mutluluk yasamaya dair herne varsa paylasinca anlam kazaniyor zannimca boyle dusunuyorum ...
Tabi ki öyle herkes burda bence artık samimi birer arkadaş olmuşlar ben şu diyet işini kilomu kimselere açamıyorum mesela ama burada benim gibi bir sürü kişiyi görünce ben de paylaşmak istedim veya az önce iliskilerle ilgili bir sayfaya başka kimseye soramayacagim bir başlık paylaştım burası çok farklı bir ortam anladigim kadarıyla... Bu arada çok özür dileyerek benim artık çıkmam gerekiyor isim dolu :))) iyi akşamlar diliyorum
hoşgeldiniz kızlar kdv son gun oldugu ıcın pek giremedim ....
bana eşlik ederseniz bende cok sevınırım birlikten kuvvet doğarmış...
gul canım sana basarılar dilerim lakin şok diyetler sakıncalı değil mi :44::44: ama acelen oldugu ıcın bırsey dıyemıyorum cnm bu arada 24 yasındayım cnm 80 kıloyum ..
bilinmeyen kullanıcı sen kac kılosun canım yas kac ?
bırde en zayıf oldugunuz kilo ve en fazla kılonuz nedır kızlar
hoşgeldiniz kızlar kdv son gun oldugu ıcın pek giremedim ....
bana eşlik ederseniz bende cok sevınırım birlikten kuvvet doğarmış...
gul canım sana basarılar dilerim lakin şok diyetler sakıncalı değil mi :44::44: ama acelen oldugu ıcın bırsey dıyemıyorum cnm bu arada 24 yasındayım cnm 80 kıloyum ..
bilinmeyen kullanıcı sen kac kılosun canım yas kac ?
bırde en zayıf oldugunuz kilo ve en fazla kılonuz nedır kızlar
Evet sakıncalı ama malesef başka çarem yok :/ ve bügün diyet gitti yarın mecbur baştan başlicam.inşallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaştırız kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya tutamıyorum kendimi ve kaçamak yapıyorum ama Allahtan kaçamaklarım unlu şekerli bol kalorili şeyler değil meyva falan oluyor genelde.tek istediğim hayırlısıyla isveç diyetini kaçamaksız tamamlamak kızlar lütfen yardım edin çook önemli bu benim için :-S
Gunaydin herkese ... Hayirli birgun olur insallah hepimiz icin
Gul seni ck iyi anliyorum fakat ben hep hizli kalkistigimda bir o kdr hizli bozdum diyeti .. keske acelen olmasaydida yavas yavas verebilseydin ...
Insan dikkat ederek bile ekmek yag seker tuzdan cikolatadan abur cuburdan uzak durarak ayda rahat 5-6 kilo rahat veriyor ...
Birbirimize destek olup atlstiriz insallah...
Kahvalti : tam bgday ekmegi tost ekmegine yagsiz tost domates salatalik ve 3 zeytn sekersiz cay
Günaydın canım haklısın daha önce dediğin şekilde spor yapmadan 85- 86 dan 76 düştüm ama dediğim gibi malesef o kadar vaktim yok bu sefer kararlıyım kaçamaksız bir diyet yapıcam
merhaba lorinem çok güzel bir başlangıç yapmışsın çok iyi gidiyorsun azmin daim olsun canım
aysu teşekkür ederim hoş geldin sende günlükümee kimsecikler gelmıyor
Ben bugun çok yoğundum giremedim bu sayfaya. Benim de tartım geldi 81 kiloya düşmüşüm menün gayet başarılı afiyet olsun :))
Ben de sabah domates salatalık biber ve 35 gr süzme peynir yedim kahve içtim şimdi de ızgarada 3 köfte yicem ama evde cigkofte durum var ondan da biraz yiyebilirim metabolizmam çok yavaş wcye çıkamaz oldum
gözün aydın canım
bende bu sabah tartıldım dogru duzgun yapamadım 3. gunum henuz 500 gram gıtmıs buda bırseydır dıye dusunuyorum 79,5 geldım tartıda...
bırde adet donemım bırkac gune regl olmam lazım onun verdıgıı bır sıskınlık var sanırım bılemedım ....
senın menulere bayılıyorum dengelı ve hoş
SABAH : 1 FINCAN HIBISKUS CAYI
KAHVALTI :
1 ufacık ev yapımı pogaca ve sekersız cay:26:
Teşekkür ediyorum Günaydın bu arada :)) bence 3 günde 500 gr çok iyi haftada bir kilodan fazla ediyor ayrıca regl döneminde tartılma bence yanıltıcı olabilir
gunaydın :)
tartılmıyacagım pazartesıye kadar .. Haftada bırgun tartılmayı dusunuyorum regl olursam bıtınce tartılırım artık ....
sen kac kıloydun 81oldun 83muydu en son ve bır haftada mı verdın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?