83dum bir hafta oldu tam iste. Bir ayda 7 kilo gitmiş oldu. Eğer böyle gidersem ağustosta eski bikinimi rahatça giyebilecegim
inşallah canım....
benımde ılk hedefım ramazana kadar 70 olmak tam 1 ay var umarım düşerim o kiloya :26:
9 kilo çok fazla bir ay için bence 7 bile fazla geldi bana kendim için. Sağlıklı vermemiz lazım hızlı olmasından ziyade...
sağlıklı olma konusuna nazaran degerlendırırsek uzmanların hesap moduluyle dusunursek haftada 600 gram vermem lazım ...
biraz tez canlıyım ben çarçabuk gitsin istiyorum .....
ah 60 hayal mısın gercek mısın ama gelmelısınnnnnnnnnnnnnn
benim de okuduğum biz kilodakilerin en fazla hafta 1.5 kilo vermesi gerektiği. yani 11000 kcal. o da her gün 1.500 kcal eksik yesek spor yapmadan gidiyor.
Merhabaaa 17 yaşında 1.68 boyunda 75 kg'yum. 2 ayda 86,3 kgdan 75e indimm. Ve gerçekten kendimi çok zorlamadım kaçamağımı da yaptım yeterince tabi abartmadan. Benim de hedefim 60 kg olmak gitti 11 kilo kaldı geriye 15 kilo. Umarım ikimiz de ulaşırız istediğimiz kiloya başarılar diliyorummm
hoşgeldin tavşan :) guzel kilo vermişsin boyle devam edersen ulaşırsın Allahın ıznıyle zor değil aslında bız gozumuzde buyutuyoruz çoğu zaman
aynen öylee kafaya koyunca oluyoo umarım böyle devam ederrr:18:
azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz abiye filan giydigini ve dal gibi göründüğünü düşün =)
ben guzel kıyafetlerde hayal edıyorum kendımı ...
herşeyden zıyade ınsanın nefesı kesılıyor kilodan ritmi düşüyor kilo her açıdan zararlııı
istersen burda paylasımlarını yapabılırsın canım
beni en çok üzen şey de bi 10 dakka yüriyim bi yere giderken şapır şapır terliyorum kızarıyorum kendimi taşıyamıcak hale geliyorum çok kötü bi şey ya :/
hepsının sebebı kılo ne yazık kı bende oyleyım bırde sıgarakullanıyorum nefes nefese kalıyorum ....
beni en çok üzen şey de bi 10 dakka yüriyim bi yere giderken şapır şapır terliyorum kızarıyorum kendimi taşıyamıcak hale geliyorum çok kötü bi şey ya :/
kalorı olayına hıc uyum saglıyamadım ... bu zamana kdr ya hıc yemedım sok dıyet yaptım ya da cok yedım kılo aldım taaa kı gecen sene tartıda 87yı gorene kadar
agladım... üzüldüm .. kendime acıdım en kötüsüde bir kadının kendıne acıması bu duyguları ancak bır kılolu anlar cıdden buyuk yıkım ... bu boyle olmaz dedım 87den 76ya dustum saglıklı beslenerek ve gunde 14 km yuruyerek ....
baya bır zamanda kılo almadım korudum kılomu son aylarda abartı sekılde yedım beslenmem felakettı 4 kılo aldım ... bakalım neler olacak ama cıdden artık sıkıldım 60 olmadan bırakmıyacagım
Ablamla her kavga ettiğimde bana ettiği ilk laf ayı, pis sısko oluyor aramızda 7 yaş var. Önceden çok takmazdim ama artık evlendi geçenlerde tartıştık bana yine bu şekilde laflar etti diyete başlamam da bu vesileyle oldu Özür de dilemedi konuşmuyoruz bir aydan fazladır. Insan ların böyle yakıştırmalar yapması çok iğrenç ve aşağılayıcı. Çok üzülüyorum böyle yakıştırmalar duydukca evden dışarı çıkmaya korkar oldum sevgilimin arkadaşlarıyla tanısamiyorum ablam bile bana böyle bir yakıştırma yapabiliyorsa arkadaşları çok rahat yapar arkamdan.
ınsanlar senın ne dusundugunu umursamazlar ... pervasızca yakıstırmalar yaparlar ...
annem bana hep az ye der elımı neye uzatsam kızım yeme sana gunah der... ne zaman dıyete gırsem ıyılıgıme konusur kızım yeme bak ne guzel şuyun kızı ıncecık bunun kızı şöyle böyle der ıyıce motıvasyonumu mafeder ....
ınsanların sozlerınden bakıslarından sıkıldım....
herkese guzel bır ders vermek ve şaşırtmak ıstıyorum ...
çikolatamı annemle oturup yemek ıstıyorum ondan gızlı saklı degıl
Ben ablamdan çok çektim küçükken takmiyor insan ama genç kizim artık ben genç kızım bir genç kıza bu şekilde davranılmaz aynı şekilde senin için de. Yiyip içme olayını bana yürüyüş parkında yaptılar artık gitmiyorum herkes bizler diyete girince beyinsizmisiz gibi davranıyor bizler sanki bilmiyoruz ne yiyip icmemiz gerektiğini. Ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz kilolular ve zayiflar diye ikiye ayırıyorlar hep
Sabırsızlıkla bekliyorum gelmeni afiyetler olsun ben de şeftali yedim şimdi :))bu sozlerın hepsı gerıde kaldı senın ıcın en fazla 1 ay benım ıcınse bırkac gun oncesınde ... sımdı ogle yemegımı yıyecegım
yagsız cavdar tost dlım ekmegıne peynırlıve zeytınlı tost bır vardak ayran ....
gelınce sana bır hıkaye yazacagım hatta canlı sahıdı oldugum bır mesele
bıraz daha hırs ve azım olması ıcın sımdılık gıdıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?