+80den -80e inelim mi ???

Günaydın..
Bugece kızım ateşlendi sabah doktora gittik. Boğazı iltihaplanmış..benimde kulağım iltihaplanmış.. :/

Saat 11de 2den 7ye çıktım:))

Sevdim ben bu işi. Tam 4 4 lük uygulamayı başarırsam bedenim benim istediğim kiloya değil olması gereken kiloya düşecek. Ve benbunun için bedenime yardımcı olacağım. Onun tok midemi sindirmesine zaman tanıyacağım..

Huzurum yerine geldi vallahi : D

çok geçmiş olsun ikinize de :/

inşallah huzurla güzellikle olacak bu iş :)

Evet yiğidi öldürüyoruz hakkını yemiyoruz. Vücut üzerine düşen görevi yapıyor. Ama ben az önce ona bir yük daha yükledim. Yada yüklemedimmi acaba? Bilmiyorum sistemi tam kavrayamadığım için yaptığım şey ne kadar yanlış bilmiyorum..

Saat 16:00da az açtan az toka çıkmıştım. 19:30 da bir çokoprens ve 1 tane dankek 8kekden yedim. Açlık derecem 4dü. Ne yapacam, ne kadar yanlış yaptım yardımcı olurmusunuz??

bence yanlış bir şey yok açlık derecen de gayet güzelmiş.gayet iyi gidiyorsun maaşallah :)

yanlış olduğunu düşündüğün yer neresi tam olarak ?

Evet yiğidi öldürüyoruz hakkını yemiyoruz. Vücut üzerine düşen görevi yapıyor. Ama ben az önce ona bir yük daha yükledim. Yada yüklemedimmi acaba? Bilmiyorum sistemi tam kavrayamadığım için yaptığım şey ne kadar yanlış bilmiyorum..

Saat 16:00da az açtan az toka çıkmıştım. 19:30 da bir çokoprens ve 1 tane dankek 8kekden yedim. Açlık derecem 4dü. Ne yapacam, ne kadar yanlış yaptım yardımcı olurmusunuz??
canim ya bizim gruba yazsan olur mu

Yani az açtım karnım kazınmadan yedim.!?/!?

Aslında 16:00 da meyve yeseydim canım istemezdi bence

işte bu düşündüğün yanlış.daha ilk günden tam açlığı öğrenmeyi beklemek doğru değil bence yılların alışkanlığı var sonuçta.

ayrıca meyve yeseydim canım istemezdi mantığı tam diyet mantığı kurtul bundan.
acıktığımızda ne istiyorsak ama ne istiyorsak onu yiyeceğiz.yoksa başaramayız.sen çok doğru yapmışssın.:)tebrik ederim :)

işte bu düşündüğün yanlış.daha ilk günden tam açlığı öğrenmeyi beklemek doğru değil bence yılların alışkanlığı var sonuçta.

ayrıca meyve yeseydim canım istemezdi mantığı tam diyet mantığı kurtul bundan.
acıktığımızda ne istiyorsak ama ne istiyorsak onu yiyeceğiz.yoksa başaramayız.sen çok doğru yapmışssın.:)tebrik ederim :)
Beni çok rahatlattın çok tşkler. Tamam senin sayfandan devam edelim.

Bu arada bugün 14:00de yemeğe gidecektim gitmedim. Akşam patates patlıcan biber kızarttım. Kendimi o kadar odakladım ki baktım acıkmadım yemedim kaldırdım yarın yicem :D

Kaçmıyo nasılsa :) yasakda değil :))

Günaydın arkadaşlar
Eşime bu sabah dedimki bende bir değişiklik gördünmü? Şöyle baktı sanki biraz kilo mu verdin dedi :)) Çok sevindim. Çünkü bende ne zaman aynaya baksam kocaman görünen karnım ve belim biraz inceldi. Üstelik 2 gündür yapıyorum, üstelik spora başlamadım bileeeee :KK66:
Sabah 9:00 da akşamdan kalan yaklaşık bir tabak kadar gözümün kaldığı ama acıkmadığım için yemediğim karışık kızartma tabağına sarımsaklı yoğurt ekleyip ekmeksiz yedim. Ama tam doymadım nötrüm. 3 ten (aç) 5e (nötr) çıktım.. Olsun acıkınca yine yerim :)

Vücudumda daha doğrusu kaslarımda bir gevşeklik hissetmeye başladım. Ufaktan spor yapma isteği doğuyor içime aman Allahım :halay::KK45::KK53:

Saat 13:30
Açlık seviyem 3 (aç)

Bulgur pilavı bir tabağın 3/4 ü kadar
Patlıcan közlemesi bir tabağın 3/4ü kadar
(közlenmiş patlıcan, domates ve maydanoz)
1dilim karpuz
Türk kahvesi içiyorum..

Açlık seviyem 7 (tok)

Kahvemi elime alınca bunun yanına caramio çikolata ne gider dedim. Dolaba gittim paketi açtım, nasılsa yasak değil derken gerçekten bedenin bu çikolatayı istiyormu dedim. Yook dedi bi ses :) Geri dolaba kaldırdım.

Kurabiye canım istiyor birazdan yapacam. Bi dk ya bu can kim oluyor. İştah kim oluyor. Kafamda deli sorular :D

_20160820_172633.webp

Back
X