Ama benim oturduğum semt böyle canım her yer böyle değilTeyzemin evi 100 metre kare ancak var. 30 yıllık ev 800-900 e bile vermezler
Benim oturduğum semtte bir buçuğa bile ev yok Hatta 3+1 ler bile o fiyat. Şehir çok pahalandı
2+1 toki var bizim semtte bir milyona yakın fiyatı
oralar daha cok zamlanmis demekki ilk araba piyasasi uctugunda esim cok soyledi arabayi satalim toki den iki ev ediyor diye ben istemedim.. araba luksum olmayacak diye esimin o zaman tanesi 145 diye almak istedigi evler suan 450 den basliyor araba hala ayni dolaylarda
pismanim ama ince eleyip sık dokursan illaki uygun fiyata ev var bence dubleksler 3+1lere gore daha uygun buralarda yeni evler ozellikle
.ama bizimkinin kafasi suan karavanda
oralar daha cok zamlanmis demekki ilk araba piyasasi uctugunda esim cok soyledi arabayi satalim toki den iki ev ediyor diye ben istemedim.. araba luksum olmayacak diye esimin o zaman tanesi 145 diye almak istedigi evler suan 450 den basliyor araba hala ayni dolaylarda
pismanim ama ince eleyip sık dokursan illaki uygun fiyata ev var bence dubleksler 3+1lere gore daha uygun buralarda yeni evler ozellikle
.ama bizimkinin kafasi suan karavanda
Aman bir tane ev varsa ikinciye gerek yok. Sadece daha büyük olabilir.
Burada dubleksler pek ilgi çekmiyor. Kayınvalidemin dubleks ama ancan bir milyon eder
Arabasız olmaz,yapamayız
Aman bir tane ev varsa ikinciye gerek yok. Sadece daha büyük olabilir.
Burada dubleksler pek ilgi çekmiyor. Kayınvalidemin dubleks ama ancan bir milyon eder
Arabasız olmaz,yapamayız