• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

ben regl oldum, biraz kacirdim hafta sonu ama olsun arada metabolizmayi sasirtmak iyiymis. basladigimdan beri 7 kilo verdim. arada kacamaklarim oldugu halde boyle. ay sonuna kadar 1.5 kilo vermeyi planliyorum, sabah ac karna yesil caya basladim bugun :)
Bende senin gibi ara ogun yapiyorum, hiz ac birakmadim kendimi.

Aynen şekerim katılıyorum sana arada ödüllendirmek lazım :kk77:
yeşil çay ve limon süperrrrr:KK56:
bende bugün cafeslim başladım :KK76: yani yeşil kahve ve detoks çayı
bakalım ne faydası olacak

Cankuşlar size bir tarif vereyim
image.webp
image.webp
image.webp

Canim Cok skkin kizlar :( cuzdamini kaybettim nereye koydugumu bilmiyorum onceden kaybetmisim nüfus cuzdanimda ben baska cuzdanda sanirken kaybettgim cuzdanmdaymis bulamadım :(

merhaba kızlar :KK54:
Nasılsınız, nasıl gidiyor diyetler
ivet bende ilk olaraktan bugün ki menümü sizlerle paylaşıyorum :KK30:

Sabah - 09.15
4 adet zeytin
1 dilim peynir
çeri domates 1 adet- salatalık 1 adet çengel
1 dilim tahıllı ekmek
Öğlen.13.00
Mercimek çorba yarım porsiyon
Döner yarım porsiyon
Salata mevsim
Ara 15.30
türk kahvesi şekersiz, yanında bazen eti form yiyorum
Ara 17.30
yoğurt
Akşam 20.00
Salata
yarım porsiyon kabak yemeği
Ara 22.00
Yarım portakal - 1 elma

1 saat tempolu yürüyüş
30 dk bisiklet
30 dk zumba
ve esneme hareketler
2,5 - 3 lt su

Benim menüm çokmu yoğun kızlar :KK43:
bi akıl verin lütfen
ben bi kez diyetisyene gittim ara öğnler çok önemli dedi
bakıyoruz sizde hiç ara öğün yok :KK57:

02 yatış :KK43:

Bence guzel canim sakncali bisi gormedim ben :KK66:

Canim Cok skkin kizlar :KK43: cuzdamini kaybettim nereye koydugumu bilmiyorum onceden kaybetmisim nüfus cuzdanimda ben baska cuzdanda sanirken kaybettgim cuzdanmdaymis bulamadım :KK43:
Ayy canım üzülme yaa.
Benimkide kayıp. Saglık kartlarım, ehliyetim, nüfus cüzdanım. Benimde evime Hırsız girmişti ve çantalarımı hep almış:KK62:
Bir Sürü iş çıkardı Başıma. Ama napalım saglık olsun. Ben 3 aydır nüfus cüzdansızım. Sen benim gibi ihmal etme. Bir günde çıkarabiliyorsun herAlde. :KK66:

Sabah
2 yumurtaya ÇILBIR
BOL MAYDANOZ
4 ZEYTIN
1 dilim kepekli ekmek

Öğle
1 tabak kapuska

Aksam
20150323_173420.webp

Az oönce
1 fincan tarcinli ssüt

2. 5 lt şu
30 dk adım
100 ip atĺama
250 mekik
400 bacak çalistim

Ayy canım üzülme yINANMnimkide kayıp. Saglık kartlarım, ehliyetim, nüfus cüzdanım. Benimde evime Hırsız girmişti ve çantalarımı hep almış:KK62:
Bir Sürü iş çıkardı Başıma. Ama napalım saglık olsun. Ben 3 aydır nüfus cüzdansızım. Sen benim gibi ihmal etme. Bir günde çıkarabiliyorsun herAlde. :KK66:

10gun diyen var korkmustm sagol tatlIm ;) gecmis olsun sanada kuzum INSALLAH buluruz diyelim bide ben nereye koydugumu bilmiorum bide pembeydi kuzum yaa cuzdann tovbee nerede yaa evi bi aradim bi taradim :(

Canim Cok skkin kizlar :KK43: cuzdamini kaybettim nereye koydugumu bilmiyorum onceden kaybetmisim nüfus cuzdanimda ben baska cuzdanda sanirken kaybettgim cuzdanmdaymis bulamadım :KK43:

Canim cok gecmis olsun:( belki bi yerden cikar canim ya insallah öyledir benimde kaybolmustu artik umudumu kaybedip kayip calintiya gidecegim zaman bulmustum insallah öyledir. Eger kredi kartin falan varsa bankayi ara kapattir derim ne olur ne olmaz

Canim cok gecmis olsun:KK43: belki bi yerden cikar canim ya insallah öyledir benimde kaybolmustu artik umudumu kaybedip kayip calintiya gidecegim zaman bulmustum insallah öyledir. Eger kredi kartin falan varsa bankayi ara kapattir derim ne olur ne olmaz

Sagol bitanem
Kuzum kredi kartm dedigim hani atriliyor o icnde para yoktu ya evdemi bilmiyorum ama calinmadi kuzumda kaybettim bildign oyy:( nufus cuzdanim vardi bide kredi karti vardi ama hic icnde para yoktu maas gunumdu degildi ALLAHtan ;)cuzdsnmda pembeydi ya kuzu kocaman cüzdan yok :(

Back
X