- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 408
- 41
Olursun insallah tatlimINŞALLAH bitanem yaa cok tatlisin 2 ayimm kaldiii bi 60 olaydim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olursun insallah tatlimINŞALLAH bitanem yaa cok tatlisin 2 ayimm kaldiii bi 60 olaydim![]()
Aaa 60 olaydik![]()
Olursun insallah tatlim
Ablam yarin hastaneye gidicem demistin bizide soyle tmmi
Aynen arasak böyle bir araya getiremezdikINŞALLAH INŞALLAH olucaz takimca herkesin hedefi nerdeyse 60 takım oldugmuz burdan bellii![]()
Tamam canım oyle de yağmur yağıyor ki inşallah gidebilirim
Suan Bir yandanda kasiniyorum kizlar kesin gitmem lazim cok fena[/QUOTE]TE="zayiflicammm, post: 40354781, member: 661921"]INŞALLAH ablamablam hataneye yarin gidyomusun kasnti durumun icn
MaaşaAllah süpersiiin 9 kg wuuuuuuuBaslangicta 82.100 dum simdi cok sukur 73.700 oldum kuzummmyolum uzun ama daha 60 olucaz INŞALLAH
Hahahaaaaa ilahi ablaaUyuzmu oldum ben yoksa![]()
MaaşaAllah süpersiiin 9 kg wuuuuuuu
akşam ne yedin diye sorsan hatırlamam derler ya ben onlardanımBak buraya gelrsen menulerini yazarsan motven artar guzellik oo ise yaramiz desene cok sevindimm kuzum![]()
akşam ne yedin diye sorsan hatırlamam derler ya ben onlardanım
motive konusunda mükemmelsiniz topikçe , hakkınızı yiyemem![]()
hatunlar instadiet diye bisey var onu biliyor musunuz ben netten almistim 3 aylik hic icmedim ünlüler arasinda cok moda olmus hic deneyen var mi
hatunlar instadiet diye bisey var onu biliyor musunuz ben netten almistim 3 aylik hic icmedim ünlüler arasinda cok moda olmus hic deneyen var mi
İnşaallah tatlım :)Sagol bitanem ozmn arada gel bizi unutma![]()