• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

45 dk yuruyusumu ve pilatesimi yapip geldimmm.
Ögle yemegim: taze fasulye, 4 yk makarna (yagsiz, 2 dilim ekmege denk), makarnaya bir kutu ton baligi kattim guzel oldu. Ve de yogurt tabi ki.
Bugün 1 tahil, 2 süt, 2 meyve hakkim kaldi.
Hadi bakalim hatunlar, neler yiyorsunuz görelim:kk77:
aaa ama bu haksızlık ben plates milates yapamıyorum hele yürüyüş anca evin içinde:) napcaz şimdi?

aaa şimdi aklıma geldi plates topum var benim 1 senedir yüzünü görmedim bi bulayım şunu, haraketlerinide bulmam lazım tabi unuttum artık:))

nesi zor ayol sessiz sedasız oturuyor onlar biz oturamicazmı :KK70:

hakkaten ya neden zor nasıl yapılıyo özetlede olsa
image.webp
Ahanda bu ciniiimmm :D

abbboooowwww e niye hep yoganın otururken olanını gösteriyolar bize:)

ayrıcana o resimdeki kız niye yoga yapıyoki buharlaşmak içinmi:63:

bu haraketler kaçar saniye yada dakika yapılıyor bilginiz varmı? yani ylece kaç saniye beklenecek sanırım o şekilde yapılıyor ya , ayy sormayı bile beceremedim nasıl yapıyım ben bunu:KK53:

abbboooowwww e niye hep yoganın otururken olanını gösteriyolar bize:)

ayrıcana o resimdeki kız niye yoga yapıyoki buharlaşmak içinmi:63:

bu haraketler kaçar saniye yada dakika yapılıyor bilginiz varmı? yani ylece kaç saniye beklenecek sanırım o şekilde yapılıyor ya , ayy sormayı bile beceremedim nasıl yapıyım ben bunu:KK53:

Canim oturarak yapilan ruh sagligi rahatlamak icin yapilan :) canim bunlari yapabilmen icin vücudunun cok esnek olmasi lazim :D biz en iyisi bunlari bosverelim biz normal seylere devam edelim :D

Canim oturarak yapilan ruh sagligi rahatlamak icin yapilan :) canim bunlari yapabilmen icin vücudunun cok esnek olmasi lazim :KK70: biz en iyisi bunlari bosverelim biz normal seylere devam edelim :KK70:
olsun kızz benim ruh sağlığımada lazım bişeyler, bende pa , okb ve ab var:) antidepresan kullanıyorum

olsun kızz benim ruh sağlığımada lazım bişeyler, bende pa , okb ve ab var:) antidepresan kullanıyorum

Canim eger etkili olmasini istiyorsan ilk önce rehabilitasyon motivasyon dersi falan alman lazim ögrendikten sonra sagligina kavusursun :) evdede rahatca yaparsin

ayy hakkaten ya, tatlı krizi için ne yiyorsunuz şu an kendimi zor tutuyorumdao_O
Kuru kayisi, hurma, tarcinli süt

aaa ama bu haksızlık ben plates milates yapamıyorum hele yürüyüş anca evin içinde:) napcaz şimdi?

aaa şimdi aklıma geldi plates topum var benim 1 senedir yüzünü görmedim bi bulayım şunu, haraketlerinide bulmam lazım tabi unuttum artık:))
Adaletin saglanmasi icin haydi kizlar yuruyuse :KK49::KK55:

bide evde sor yapıciğim inşallah dünden bu yana yine başlamış bulunuyorum,

aslında benim aklımda yoga var hani o çok yorulmadan yapılıyo gibi gözüküyor ama nası yapılcağını bilmiyom zaar:KK53:

sporda bile tembeline kaçıyorum nasıl şiştiğim belli oluyor dimi:KK53:
bende yogayı merak ettım sımdı neyapıcagımızı sasrdık ne cok azımlıyı yahuuu;)

45 dk yuruyusumu ve pilatesimi yapip geldimmm.
Ögle yemegim: taze fasulye, 4 yk makarna (yagsiz, 2 dilim ekmege denk), makarnaya bir kutu ton baligi kattim guzel oldu. Ve de yogurt tabi ki.
Bugün 1 tahil, 2 süt, 2 meyve hakkim kaldi.
Hadi bakalim hatunlar, neler yiyorsunuz görelim:kk77:

supersın tebrıkler canım pılateste vıdeoylamı yaptın tatlım ben kafama gore takılıyorum ;)
menunde super ıkızım;)

Back
X