• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Kizlar ben lahana corbasi diyeti yapicam Yarin basliyorummm guzeller :KK66:
canım bende hergün menüme lahana çorbası koymayı düşünüyordum öğle veya akşam. yarın tekrar haber veririz bakalım birbirimize bende yarın başlıcam bakalım:) yağ yakmaya çok yardımcı oluyormuş lahana ayrıca kabızlık sorunu olan arkadaşlara da öneririm kızlar

Sabah
Peynir
Domates
5 zeytin
10 badem

Öğlen
Şehriye çorba yarım
Tavuklu salata
Yoğurt

Akşam
Karnıbaharlı salata
Ekşi elma yoğurt

Spor
2 saat yürüyüş tempolu
30 dk dans ve bisiklet ilerleyen saatlerde

Su 2,5 -3 lt

Supersin guzellik;)

canım bende hergün menüme lahana çorbası koymayı düşünüyordum öğle veya akşam. yarın tekrar haber veririz bakalım birbirimize bende yarın başlıcam bakalım:) yağ yakmaya çok yardımcı oluyormuş lahana ayrıca kabızlık sorunu olan arkadaşlara da öneririm kızlar

Kuzum bende kabizlik durumu varya o diyeti önerdiler cok faydaliymis bide corbasi 50 kalori ;)

ben bir ara 3 gün yapmıştım canım bir hafiflik gelmişti bana da. ama istikrar yoktu hemen pes edip bıraktım ama artık aynı hataları tekrarlamıyoruz kızlar :) değil mi

Kuzum beraber yapalim ozmn:KK5: migdemiz rahatlar kuzum hem yararli hem saglikli hem kalorisi cok az ;)

nasıl yemişim ya şimdi 2 gr tuzun 1 kesme şekerin hesabını yaparken anladım. bir daha mı asla ya. hayatımda bir daha 15 kilo vericem diye diyet yapmak istemiyorum. zayıflayınca her hafta tartılıcam 1 kilomu aldım hop hemen diyete yoksa ipin ucu fena kaçıyor :)
Aynen kesinlikleee

Back
X