- 28 Mart 2015

- 1.044

- 1.504

- 108

benimde devamlı gittiğim bir yer var. en son kiraz sapı ve dal kekik aldım.Sağol tavsiyen icin canim benim artık bi aktara uğrama vaktim geldi![]()
o gözleriyle sordu sanki evet dedim hala zayıflyamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde devamlı gittiğim bir yer var. en son kiraz sapı ve dal kekik aldım.Sağol tavsiyen icin canim benim artık bi aktara uğrama vaktim geldi![]()
balım benimcanım biz makbule ile birlikte lahana suyuna başlıyoruz. sen sevmiyorsun biliyorum ama başka aklında bu şekilde düzenli yapmak istediğin bir detoks varmı. bize katılsana
![]()
Evet canım işte bu
Kizlar bende maydonoz mu yapsam bilemedim sizede özendim cok tatlisiniz![]()
Hahhahahabenimde devamlı gittiğim bir yer var. en son kiraz sapı ve dal kekik aldım.
o gözleriyle sordu sanki evet dedim hala zayıflyamadım![]()
Evet canım işte butatlım
![]()
Süper Bebek ben de sadece 50squat var. Yaptim en azindan . Soz vermistim kendime.Yarım saat dahaCanlar yarim saat daha leslie yapmis bulunmaktayim ☺ gece gece sporla kafayi bozdum![]()
Sozunde durmussun kuzum benim TebriklerSüper Bebek ben de sadece 50squat var. Yaptim en azindan . Soz vermistim kendime.Yarım saat daha![]()
Bide ben atabilsem onu ahh hiç spor falan yapamıyorum sadece evin içinde ne yaparsam günlük hareketim o baska yok :) ben kendime ne Zaman geleceksem gelecek gelecekse gelsin artık yiaaaHani derler ya ölü toprağını attım üzerimden diye iste ben ölü toprağını attim uzerimden bu yaz baska birisi olucam evelALLAH canlar![]()
Bide ben atabilsem onu ahh hiç spor falan yapamıyorum sadece evin içinde ne yaparsam günlük hareketim o baska yok :) ben kendime ne Zaman geleceksem gelecek gelecekse gelsin artık yiaaa![]()
Hahahahahhahaaa kesin kesiinnnYarin gelcekmis kuzu![]()
@masalperisi_ canım benim tel servise gidiyor internete girmem eşim telfn getirdi ama net yok eski model o yüzden bi süre yokum ben pazartesi eşimin telefonundan girer bildirim yaparim insallh hoscakalin![]()
tatlım menü çok süper olmuş şahanesin yineKahvaltim
1 kepekli tost
1 zencefil cayi
Öğlen
3 adet karnibahar
1 adet tt ekmek
Aksam
1 tabak yoğurtlu ispanak
2 dilim tt ekmek
Ara ögun
2 elma
Tarcin
1 adet ceviz ucunu karistirdim tatli niyetine![]()
menü vereyim
sabah
domates
salatalık maydanoz
3 dilim peynir
1 bardak süt
öğle
1 avuç leblebi
1 bardak ayran
3 dilim peynir
1 paket light kraker
akşam