• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

83 Kilodan 69 kiloya yolculuk başlasın

Oyyy sonunds gelebildim öncelikle ilk hedefim şu 8 lerden kurtulmak:110:

Kahvaltım:KK200:
2 tane haşlanmış yumurta
2 zeytin,2 hurma
az domates
1 kk peynir
1 fincan yeşil çay

Kurban bayramına tam 20 gün var bence iyice sıkarsam spor,diyet bi 5 kilo rahat rahat veririm kendime güveniyorum:KK200:yapacağım:deli: kurbanda 78 olucam:hamarat:

83 den 78 e sporla indim.. 5 ayda.
Yediklerime dikkat etmeden :(
Şimdi 78 den 58 e 20 kg var.. 1.66 yim.
3 ana 3 ara öğün ile inşallah..
Bayrama kadar 78 den 76 ya insem iyi olur:)
Kolay gelsin size de..

Günaydın kahvaltımı yaptım:KK50:bugün baya geç oldu çünkü dün çok yoruldum ve baya uyumuşum:işsiz:kahvemi içip biraz esneme,mekik,squat yapayım zira bu halle dayak yemiş gibi hissediyorum açılmam gerek:süslü:
IMG_20160823_112333057.webp

Ara Öğün
2 kare bitter
1 fincan sütlü kahve

Öğle Yemeğim
1 tabak nohut yemeği
Yarım kase yoğurt

Ara öğün
SALATALIK

Akşam yemeğim
Azcık bulgur pilavı
Taze fasulye,salata

Ara Öğün
1 küçük boy incir

Spor yapmaya ne vaktim ne halim kaldı temizlik iş güçten :(

Günaydın:KK200:
Dünki menüm

Kahvaltm doğer günlerin aynısı

Ara Öğün
1 dilim karpuz

Öğle Yemeği
2 tahta kaşığı bulgur pilavı
1 tabak taze fasülye

Ara Öğün
2 kare fıstıklı bitter
1 fincan sütlü kahve

Akşam Yemeğim
1 tabak sebze yemeği
1 tabak bulgur pilavı

Spor
30 mekik
50 squat
10 dk pilates

Kahvaltımıda yaptm az önce:deli:

Yarım dilim k.k ekmeği
2 zeytin
Az peynir
1 yumurta haşlanmış
Domates

Bugün regliyim ilk günüydü okadar zorlandım ki ama elimden geldonce abartmamaya çalıştım:KK22:

Kahvaltım
Her zamanki gibi

Ara Öğün
2 kare bitter

Öğle Yemeğim
2 dolma
Yoğurt

Ara Öğün
2 kare bitter

Akşam yemeğim
2 dolma
Yoğurt

Ara öğün
Neskafe:ıslık:

Dünden beri yani 2 gün paylaşamıyorum menü regli dolayısıyla nevrim şaştı:bicak:yarın bomba gibi hem spor,hem muazzam bi menüyle dönüyorum :KK200:
Yarın çoook çoook güzel enerji dolu,mutlu bi pazar olur umarım:KK200:

Günaydın bugün güne güzel başladım:KK37: saat tam sekizde uyandım (tabikide alrmla normalde hayatta bu saatte kalkamam):KK53:
Sonra güzelce kahvemi yaptım :KK75: spor kiyafetlerimi giydim az açıldım..Sonra sporumu yaptım :KK36:ardından güzelce banyomu yaptım. Ve kahvaltımı hazırladım:KK33:
Kahvaltım
:KK200:2 dilim kepek ekmeği
:KK200:10 zeytin:deli:
:KK200:peynirli yumurta
:KK200:Domates,Salatalık
:KK200:1 kupa tarçınlı yeşil çay

Merhaba canımm ben de geçen yaz 86 idim şimdi 70 kiloyum bir yıla yaya yaya verdim şimdi ama biraz gazı arttırma zamanım geldii boyum da 1.70 kaldı geriye vericek 5 kilo. Çok bi şey istemiyorum 65 olsam yeter :110:
Hepimize kolay gelsinnnn:anne:

Merhaba canımm ben de geçen yaz 86 idim şimdi 70 kiloyum bir yıla yaya yaya verdim şimdi ama biraz gazı arttırma zamanım geldii boyum da 1.70 kaldı geriye vericek 5 kilo. Çok bi şey istemiyorum 65 olsam yeter :110:
Aynen canm tebrik ederim seni:KK19:

Merhaba Can'ım eminim ulaşırsın hedefine bende su an 75 kiloyum ama 15 haftalık hamileyim bende fazla kilo almamaya çalısıyorum sağlıklı seyler yemeğe çalısıyorum ama çok da becerebileceğimi sanmıyorum ilk hamileliğim de 28 kilo aldım bu hamilelipimde Max 12 kilo almayı hedefliyorum

Silaaam ekim ayına girdik yeni ây hedefler,yeni başlangıçlar diyerek bismillah diyorum:bicak:

Kahvaltıda omlet yaptım ama ablamla bölüştük üç yumrtadan yapmıştım,zeytin ve çay birde..Zeytin 4-5 tane yemişimdir

Arada 1 küçük muz yedim

Öğle yemeği olarakta 2 tabak taze fasülye yedim,2 kase yoğurt (evet felaket açtım)

Şimdi akşam yemeğimi hazırlıcam balık ve salata sonra belki bi minik muz yada elma yerim:KK51:

Back
X