- Konu Sahibi belinayazra61
-
Öyle canım Hamileyken yedik yedik şimdide açız açız :)) Çok inanıyorum yapıcam önceden 65 ten 58 düşmüşlüğüm var bir kaç kere:)hadi inşallah canım bu kilolar kolay alınıyor ama giderken gram gram oynuyor
Günlük yedıklerimi paylaşırım canım asma suratına insanoğlunun isteyip de yapamayacağı bişey yoktur kilit kelime inanmak :)Bende destekliyorum seni canim ve sende destek verirsen birlikte basaririz ben 86 kilo hedef 70 boy 173
Teşekkür ederim canım kadınların birbirlerini çekemediği en önemli seylerin arasinda kilonun başı çektiğini düşünüyorum:)Basarilar canim. Anladigim kadariyla yeni dogum yapmissin daha cabuk gider emin ol sakin pes etme.
Bilirim tanidklarin yanina cikmayi 2 kez Turkiye tatile ciktim ikisinde dogumlardan sonraydi ne cok laf ettiler.
Bende koşu bandında koşuyorum 45 dak haberdar et :)Evet katiliyorum ben leslie yapiyorum bir kac gun oldu baslayali 1eylulde olcunecegim bakalim kac olacagim
canım hafta haftamı tartiliyorsunOkey canim sende haber et ama simdi yeme islemi bitti 2 fincan yesil cay ictim muhurledim dudaklarimi
Bende hafta hafta tartılayım o zaman heyecanla 1 ayın bitmesini istiyorum:))Evet ama bu seferlik 1 eylulde tartilacagim canim 1 eylulden sonra siki bir diyet 1 aylik yapacagim sonra eski duzen devam 77 lere dusersem 1 hafta yiyebildigim kadar yiyecegimki vucudu soke edecegim sonra normal diyete devam artik kalanida sonra dusunuruz bir gelelimde
Salı günü tartilcam 2 hafta olacak diyete baslayalı :)Okey senin heyacani simdiden banada yansidi hangi gun olculuyon bende heyacanina katiliyim nede olsa 1 eyluldaha cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?