• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

83kilo-25kilo=58 kilo yeniden bahar yaşamak için:)

Sorma canim ya cevreden ne kadar zayiflamissin lafini duyunca ben iyice salmisim farkinda olmadan sabah dayanamadin olcundum:KK61:2 kilo geri almissim birde spora guvendim tabi of of offf:mad:spor yapmaya devam :KK62::KK61:ama yaptiklarimi gozden gecirmem lazim 1 eylulde83 olmam lazim :KK61::KK61::KK61::KK23::KK23:

S evgili arkadaşlar öncelikle herkesin kilolarından kurulmasını temenni ederek başlamak istiyorum günlüğüme.kendimden kısaca bahsedeyim ben 27 yaşında 1 60 boyunda 83 kilo da bir çocuk annesi ve okul öncesi öğretmeniyim.doğumda tam olarak 25 kilo aldım bayramda memlekete gittik Allah biliyor ki hiç gitmek istemiyordum insanları görmeliydiniz ay kadar kilo almışsın demeyen kalmadı tabi arada da teselliler yok değildi yüzün güzel olsun gülermisin ağlarmısın:)Hayatımda ilk defa şunun haline bak bakışları beni bu kadar rahatsız etmiş ve psikolojim memleketten gelince alt üst olmuştu.Sürekli karşılaştırma yapılması insanı çıldırtıyor (X kişinin gelinini gördüm doğum yapmış karnı dümdüz ):) anneme komşusu bu 2.kızınmı diye sordu kadın tanıyamadı beni:)Artık başlamalıyım dedim 1 hafta oldu başlayalı 83 den 80.9düştüm.

canım benim tebrikler 1 hafta neler yaptın. ne içtin. iradeli değilim hemen bozuyorum. millet yazın kilo verir ben aldım. 61 kiloyum 55 olsam yeter bana. ama işte yapıştı veremiyorum en son 29 oldum çok güzel olmuştum. eylül de spora başlıcam işte. diyet falan bakalım.

canım benim tebrikler 1 hafta neler yaptın. ne içtin. iradeli değilim hemen bozuyorum. millet yazın kilo verir ben aldım. 61 kiloyum 55 olsam yeter bana. ama işte yapıştı veremiyorum en son 29 oldum çok güzel olmuştum. eylül de spora başlıcam işte. diyet falan bakalım.
Canım hoşgeldin aramıza ben ekmek ve şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ve akşam 6 - 7den sonra yemiyorum bol su içiyorum hergün olmasada koşu bandında 45dak yürüyorum :)

Hosgeldin canım aramıza kaç kilosun nelerden şikayetçisin:)
Kocamdan şikayetçiyim almış çikolataları gelmiş:) bende hep 49-55 kiloydum nişanlandığım günden beti kilo almaya başladım eşim günde 5000 kalori alıyor bende sayesinde en az 3000 alıyordum sanırım 1,5 yaşında bir kızım var 1.63 boy 80 kilo 40 bedenim fotoğraf bile çektirmiyorum kendimden soğudum doğuma giderken 98 1 hafta sonra 87 kiloydum anca 1,5 yılda ara ara diyet ile 80 kiloya kadar indim 59 hedefim

Seninle çok benzeriz canim
Kocamdan şikayetçiyim almış çikolataları gelmiş:) bende hep 49-55 kiloydum nişanlandığım günden beti kilo almaya başladım eşim günde 5000 kalori alıyor bende sayesinde en az 3000 alıyordum sanırım 1,5 yaşında bir kızım var 1.63 boy 80 kilo 40 bedenim fotoğraf bile çektirmiyorum kendimden soğudum doğuma giderken 98 1 hafta sonra 87 kiloydum anca 1,5 yılda ara ara diyet ile 80 kiloya kadar
senle aynıyız canım çok kararlıyim sen :)

Back
X