- Konu Sahibi belinayazra61
Çok zormuş kilolu olmak verıcez kilit kelime inanmak 1 kiloda 1kilodur:)Buarada bençok zor kilo veriyorum eskiden böyle değildim şimdi en fazla haftada 1 kilo ve cidden açım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zormuş kilolu olmak verıcez kilit kelime inanmak 1 kiloda 1kilodur:)Buarada bençok zor kilo veriyorum eskiden böyle değildim şimdi en fazla haftada 1 kilo ve cidden açım
Canım 1 eylulde mi başlıcaksin:)Harikaa bir heyacanla actim darisi basima![]()
Inşallah canım dert etme verirsinYok canim basladim bu hafta degil haftaya pazar oluncegim insallah 4 kilo verebilirim![]()
Devam ediyorum canım misafirlerim geldi ağzıma diyeti bozacak bişey sürmedim salı tartılacagim bu sefer kafaya koydum galiba:)Bilinay nasil gidiyor neler yapiyorsun ben ugras veriyorum bakalim verirsem daha sik yazarim ama takipdeyim hergun okuyorum tabi farkli yazilar olursa![]()
Canım dayanamadım bugüne tartıldım 78.6 yım öf niye az veriyorum galiba bu hafta pek koşmalı ondanHadi bakalim saliyi dort gozle bekliyorum bugun dugune gittim off ya 4 kurabiye yedim pismanimm ama olsun en azindan pasta yemedim![]()
Teşekkür ederim canım aksamlari çok acikiyorum ne yapmalıyım bu hafta 3-4 kaşık ta olsa akşam yedim ama daha yemicem açımdan ölsemde ekmek hiç yemiyorum Hülya Avşar ne kadar güzel olmuş 52 kilo bende istiyorum78 cok iyi canim masallah iyi veriyon hedefe dogru gidiyon
Okey ayy zaman bi geçmese görmek o günleri bende çok tatlı krizi oluyor sende oluyormu canimEvet o kadin o yasina ragmen 52 kilo olabiliyorsa bizim neyimiz eksikki yavas yavas bende aksamlari hic birsey yemiyecegim cok acikirsam bol bol su baska salatalik yada marul baska yok meyve gunde bir tane okey
Canım diyet arkadaşım diye bir site var orda kalori lerini veriyor besinlerinNerde tatli varsa yiyiyorum sorma gitsin ama sadece adet gunun de onu da kontrol altina almam lazim iyice motive oldum arkadasim cok kiriz tutarsa bitter bir parca o kadar
Amin canım verıcez kiloları gidecek hepsi yarın tartilacagim :) kızımdan ayrıldım okula gidiyorum gözyaşlarımı durduramıyorumCanim sagol kayit oldum ikimizde ayni gun kayit yapmisiz 30 agustos zafer bayrami ikimizin de zaferi olsun