• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

83kilo-25kilo=58 kilo yeniden bahar yaşamak için:)

Merhaba canim belinay yarin tarti gunun cook heyacanliyim ben haraketli gunler geciriyorum adepte olamadim sadece aksamlari yemiyorum o kadar simdilik yarin yediklerimi duzenliyecegim herkeze bol sans kilosuz gunlerdede konusuruz inslh:KK60:

Bilinay nasil gidiyor neler yapiyorsun ben ugras veriyorum bakalim verirsem daha sik yazarim ama takipdeyim hergun okuyorum tabi farkli yazilar olursa:p

Hadi bakalim saliyi dort gozle bekliyorum bugun dugune gittim off ya 4 kurabiye yedim pismanimm ama olsun en azindan pasta yemedim:KK53:

Ne kadar guzel 78 oluyor oluyor devam hedefine yavasta olsa variyon ben of neyse bu sefer geri donus yapacagim ayin 8 de kilo vermis olacagim leslie devam yalniz pek ise yaradigini sanmiyorum ama neyse devamEn Büyük TÜRKİYE

Evet o kadin o yasina ragmen 52 kilo olabiliyorsa bizim neyimiz eksikki yavas yavas bende aksamlari hic birsey yemiyecegim cok acikirsam bol bol su baska salatalik yada marul baska yok meyve gunde bir tane okey

Nerde tatli varsa yiyiyorum sorma gitsin ama sadece adet gunun de onu da kontrol altina almam lazim iyice motive oldum arkadasim cok kiriz tutarsa bitter bir parca o kadar

Back
X