- 16 Ağustos 2014
- 39
- 1
- 13
- 43
- Konu Sahibi belinayazra61
Canim benim su tarafdan bak birkac saat sonra yanindasin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıldım canım 79.0 200 gram vermiştim moralim bozuldu ya veremedim bu hafta puffCanimtartildin mii
Devam ediyorum çok takıyorum kafaya ondan zayıflayamadim sanirimOlsun ya bir kacgun once olcundun zaten normal bozma moralini devam et canim guc bizde artik
Nereye taşındı sayın editorKonu ilgili bölüme taşınmıştır ...
Bende yememe rağmen neden durakladım anlamadimBende tartildim aldigim 2 kilonun 1 kilosunu vermisim inslh 4 kilo verim eylul sonuna 85 sikisip kaldim of sikildim kiril artik vucudun kilo verme direnci![]()
Hosgeldin canım aramıza sende duraklama oluyormuyduMerhaba arkadaşlar tesadüf buldum konuyu ben 30 kilo aldım doğumda sonra 3,5 kilosu gitti oldumu 86 kilo bunalıma girdim resmen sonra ne yaptım ne ettim 69 kiloya düştüm gün içinde yeşil çayla karışık kiraz sapı çayı içtim ve akşam yatmadan önce yürüyüş yaptım.kilolarım vardı hala 58 düşmem lazımdı ama nedense 74 kadar tekrar çıktım bir baktım tartıya 74.400 ne yapıp ne edip zayıflamam lazım dedim şuan 71 kiloyum ama benim 58 olmam laZım bende sizinle takip edicem kilomu diyete başladım tatlı krizlerim tutunca hurma yiyiyorum birde günde 10 tane Çiğdem badem zayıflamaya çok yardımcı diye duydum ara öğünleri kaldırdım öle bişey yok ara öğün falan zayıflamak istiyorsan Yemicen 3 öğün az az birde 2 haftada bir kendini ödüllendiricen bende Pazartesi tartışılan yazarım şuan 71
Samem cim merhaba bence çok değiş her insan farklı zayıflama yolunu seçer sende kendine diyetisyen desteği almışsın çok normal ama diyetisyen sonra yemege devam edersen işte orası kötü diyeti yaşam alışkanlığı haline dönüştürsek hiç sorunumuz kalmayacak ama yapamıyoruz biz yapsak muhakkak çevreden birileri müdahale ediyor her ciddi diyete girdiğinde en önce eşim engelliyor ben seni böle seviyorum diye hadi buyrun bütün konsantrasyonum gidiyor eşimde kilolu :) her akşam çocuk gibi bir dünya abur Cubur yiyiyor yanına arkadaş arıyor bende akşamları yürüyüşü seviyorum yanıma onu almak istiyorum ama bugün olmaz yarın diye diye oda geldi 92 ye bende 69 inmişken tekrar 74.400 çıktım ama diyetle bugün 70.600 oldum ben hem diyete direniyorum hem eşime :) bize gelişmeleri yazırmışım birde diyetisyen neler önerdi sana nir soru daha akapunktur yapıyormu o fiyatın içinemerhaba
bende 83 kilo ile dietisyene başladım 1 eylüldeaylık ücret 300 tl ben emziriyorum bebeğim 16 aylık yanlış beslenme ile sütüm falan kesilirse diye dr kontrolünde zayıflayayım dedim bır arkadaşım bu dr ile 4 ayda 14 kilovermiş bugun diyetimin 4. gunuydu ve harfi harfine uyamadım 300tl 1 muayene 3 kontrol ücreti oluyor şimdiiçim aıdı buparayı vermesemiydim diye szce yanlışmı yapmışım maddı sıkıntım yok allaha sukur ama ne bileyim inşallah sağlıklıca zayıflarız ya
Canım giremedim diyet arkadaşıma diyete devam ediyorum duraklama dönemindeyim sanirimSlm kizlar bencede yasam tarzi olarak algilanmasindan yanayim belinay canm diyetarkadasima girmiyon mu ben devam ediyorum umarim 1 kac aya kilo verebilirim ben leslie devam ediyorum bakalim nasil olacak 1 ay zaman vericem kalori hesabi yapicam verirsem artik yasam tarzi olarak koruma yontemi uygularim neyse daha cok var canm![]()
Burdayım canım nasıl gidiyor diyet:)Nerdesiniz ya bos bos bakiyorum![]()