- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 13
- 38
- Konu Sahibi handegunerler
-
Evlenirken nasıl konuştunuz bu işleri?Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Simdi de ortak hesap yapalım giderleri ordan karşılayalım diyor.ben 6.500 koyacakmisim o 8500. Ama tabiki tüm ev işlerini ben yapacağım cougu okula ben götüreceğim vs vs.. sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden.neyse zaten karı koca gibi degil iki ev arkadaşı gibi yaşıyoruz.sizce dediği parayı vermeli miyim? Kendisinin 2 tane evi var arqbasi var.benden önce almış bunları.simdi de köye ev yaptırmak için para biriktiriyor.benim ise bir seym yok.
Açıkçası çok netlik getirmedik para mevzusunu konuşmayı sevmiyorumEvlenirken nasıl konuştunuz bu işleri?
Ne kadar mekanik bir ilişki.ee tepki göstermediniz mi herşeyi size yıkarken.adamın ilkinde acemiliğine gelmiş.sonra oturmuş düşünmüş kadınlar beni yolacağına ben kadınları yoldayım, elalemin enayisi ben miyim demis.Heh siz de bu uyanma dönemine denk gelmişsiniz.yani o enayi olmamış sizi enayi yapmış.şu durumu nasıl kabul ettiniz Allah aşkına?Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Simdi de ortak hesap yapalım giderleri ordan karşılayalım diyor.ben 6.500 koyacakmisim o 8500. Ama tabiki tüm ev işlerini ben yapacağım cougu okula ben götüreceğim vs vs.. sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden.neyse zaten karı koca gibi degil iki ev arkadaşı gibi yaşıyoruz.sizce dediği parayı vermeli miyim? Kendisinin 2 tane evi var arqbasi var.benden önce almış bunları.simdi de köye ev yaptırmak için para biriktiriyor.benim ise bir seym yok.
EvetÇocuklar ortak çocuğunuz mu
E yuhhh. Ev arkadaşı tutsaymış evleneceğine.Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Daha neler okuyacağım şu forumdaBenim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Bence eve maddi katkı yapın ama ev işlerini yapmayın. Temizlik vs için de ortak bütçe olsun. Ya da işten çıkın her şeyi siz yapın ama sonra ortada kalınca parasız kalacaginizi bilin. Son çözüm de ayrılmak tabi ki. O zaman da kira masrafınız olur ekstra, çocuk nafakasi çocuğu bile gecindirmez muhtemelen. Bence hala ilk seçenek en mantıklısı.
Kocanizın sizi sevdiğini hiç düşünmüyorum,önceki konularinizdan hatırlıyorum,adam evlenmek için evlenmiş maaşlı olmanız kararında etkili olmuş.Eski görüştüğü kadınlarla muhabbet,cimrilik,yaptığınız hiç bir şeyi takdir etmeme,kusura bakmayın istisnalar hariç hiç bir akıllı kadın iyi kocayı boşamaz.Bu adam bosandiysa kesin bir halt yemiştir.Sizde koştur koştur böyle bir adamla evlenmiş bir de çocuk yapmışsınız Adamın, kadına, evliliğe bakış açısı bu . Değişmesini,sizi takdir etmesini beklemeyin, boşanmak istemiyorum derseniz gizli birikim yapın, hastalıkta, düşkünlükte bu adam size bakmaz, işsiz kalsanız girtlağinizdan alır lokmanizi.......Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?