- 17 Kasım 2023
- 720
- 1.198
- 33
- Konu Sahibi handegunerler
-
Her evde öyle değil ki ben kendi kazandığımdan fazlasını harcıyorum çoğu zaman eşim sağolsun bakmıyor bile ne harcadığıma. Bunlarınki evlilik değilBöyle konuları görünce ev hanımı olmak rahatlık çalışan kadınlar köle diyenleri anlıyorum ya, hayır hiç mi seveniniz buyugunuz yok sizi uyarmiyor
Hiç mi etraftan görüp ben ne yapıyorum demiyorsunuz
Ne alakası var hanfendi bu insanların kendi tercihi yargılamak çok saçma maalesef ki bu zamandaki büyüklerimiz evi var arabası var rahat olursun diyip ikna etmeye çalışıyorlar aslında erkekleri nasıl alistirirsan öyle kadın hem ev ihtiyaçlarini hem çocuk ihticlarini her şeyi kendi karşılamış kocasından hiç bir şey istememiş istemekten ziyade onun görevi bir insana yaparsan bir süreden sonra yaptığınız iyiliği hakimiş bunu yapmaya mecbursunuz gibi düşünür ne parasını versin nede ona köyde ev yaptırsın kendi birikimini kendisi yapsın ihtiyaçlarida bölüşsun ler kocasi sadece aç gözlüluk edip verdikce ver diyo kadınaBöyle konuları görünce ev hanımı olmak rahatlık çalışan kadınlar köle diyenleri anlıyorum ya, hayır hiç mi seveniniz buyugunuz yok sizi uyarmiyor
Hiç mi etraftan görüp ben ne yapıyorum demiyorsunuz
42k maaş alan bir kadın üstelik bu kadınBazı insanların böyle insan dışı muamele görmekten keyif aldığını düşünüyorum artık bdvde gördüğüm kadarıyla. Allah vermesin büyük konuşmayım ama çok garip kadınlar, kadınlarımız..
Arkadaşım var kocası ne onu çalıştırıyor izin vermiyo iki çocuğun var diyoor otur bak diye nede bir kuruş harçlık veriyoHer evde öyle değil ki ben kendi kazandığımdan fazlasını harcıyorum çoğu zaman eşim sağolsun bakmıyor bile ne harcadığıma. Bunlarınki evlilik değil
ÇOcuklarıniz ortak mı yoksa sizin ilk evliliginizden falan mi ?Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Simdi de ortak hesap yapalım giderleri ordan karşılayalım diyor.ben 6.500 koyacakmisim o 8500. Ama tabiki tüm ev işlerini ben yapacağım cougu okula ben götüreceğim vs vs.. sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden.neyse zaten karı koca gibi degil iki ev arkadaşı gibi yaşıyoruz.sizce dediği parayı vermeli miyim? Kendisinin 2 tane evi var arqbasi var.benden önce almış bunları.simdi de köye ev yaptırmak için para biriktiriyor.benim ise bir seym yok.
Malesef ev hanımlarının azımsanmayacak bir kısmı böyle yaşıyorArkadaşım var kocası ne onu çalıştırıyor izin vermiyo iki çocuğun var diyoor otur bak diye nede bir kuruş harçlık veriyo
Çok şükür ev hanımıyim kendimi asla muhtaç etmiyorum ve en güzeliMalesef ev hanımlarının azımsanmayacak bir kısmı böyle yaşıyor
Ee arkadasiniz neden sesini çıkartmıyor? Çalışmasına izin vermek nedir ben bilmiyorum ama madem aile dinamikleri böyle kocasından para alsın. Boğaz tokluğuna yaşamak nedir ya?Arkadaşım var kocası ne onu çalıştırıyor izin vermiyo iki çocuğun var diyoor otur bak diye nede bir kuruş harçlık veriyo
Karakterde cimrilik varsa istesende degistiremiyorsun adam kendine de harcamiyoEe arkadasiniz neden sesini çıkartmıyor? Çalışmasına izin vermek nedir ben bilmiyorum ama madem aile dinamikleri böyle kocasından para alsın. Boğaz tokluğuna yaşamak nedir ya?
Ortak onun ilk evliliğindenbir cocugu varÇOcuklarıniz ortak mı yoksa sizin ilk evliliginizden falan mi ?
Eşi zaten çalışmayan bir kadınla evlenmezdi ki en baştaNe bu evlilikmi yoksa yatırımı hiç çekilmez çalışmayan bir hanım olsaydınız ne olacaktı
Yani kötü konuşmak istemem ama ben olsam o adamın canına okumuştum. Yaptığı ne vicdanen, ne dinen hiç bir şekilde uygun değil. Arkadaşınız çözüm aramalı. Yıl oldu 2024, nenemlerin zamanındaki gibi çaresizlik yok artık.Karakterde cimrilik varsa istesende degistiremiyorsun adam kendine de harcamiyo
Yok çalışmayan biriyle evlenseydim her türlü masrafını karsilardim diyor ilk karisi çalışıyormuş her masrafını karşılamış.Eşi zaten çalışmayan bir kadınla evlenmezdi ki en başta
Çok haklısınızEşi zaten çalışmayan bir kadınla evlenmezdi ki en başta
Sizinkinizide karsilasin o zamn soyle ben calismiya bilirdim bu normal bir şey sizden neden karşılık istiyorki çok saçmaYok çalışmayan biriyle evlenmedim her türlü masrafını karsilardim diyor ilk karisi çalışıyormuş her masrafını karşılamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?