85 bin maas alan 8.500 koyacak ben 42 bin maasla 6.500 koyacagim mantikli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her evde öyle değil ki ben kendi kazandığımdan fazlasını harcıyorum çoğu zaman eşim sağolsun bakmıyor bile ne harcadığıma. Bunlarınki evlilik değil

Ne alakası var hanfendi bu insanların kendi tercihi yargılamak çok saçma maalesef ki bu zamandaki büyüklerimiz evi var arabası var rahat olursun diyip ikna etmeye çalışıyorlar aslında erkekleri nasıl alistirirsan öyle kadın hem ev ihtiyaçlarini hem çocuk ihticlarini her şeyi kendi karşılamış kocasından hiç bir şey istememiş istemekten ziyade onun görevi bir insana yaparsan bir süreden sonra yaptığınız iyiliği hakimiş bunu yapmaya mecbursunuz gibi düşünür ne parasını versin nede ona köyde ev yaptırsın kendi birikimini kendisi yapsın ihtiyaçlarida bölüşsun ler kocasi sadece aç gözlüluk edip verdikce ver diyo kadına

42k maaş alan bir kadın üstelik bu kadın

Daha önce açtığınız konuların başlıkları şöyle:

Senin de maasin var sen de harcayacaksin demesi
Sinirden delirecegim 2 çocukla ev isleri yapip vakit de kalmaliymis ben beceremiyormusum
Evliyim kocam eski gorustugu kadinim gorusme talebine hayir diyemiyor

Bu konularda size yazılabilecek her şey yazıldı. Hala bu evliliği yürütüyorsanız adam ne diyorsa yapın bence.

Her evde öyle değil ki ben kendi kazandığımdan fazlasını harcıyorum çoğu zaman eşim sağolsun bakmıyor bile ne harcadığıma. Bunlarınki evlilik değil
Arkadaşım var kocası ne onu çalıştırıyor izin vermiyo iki çocuğun var diyoor otur bak diye nede bir kuruş harçlık veriyo

ÇOcuklarıniz ortak mı yoksa sizin ilk evliliginizden falan mi ?

Arkadaşım var kocası ne onu çalıştırıyor izin vermiyo iki çocuğun var diyoor otur bak diye nede bir kuruş harçlık veriyo
Ee arkadasiniz neden sesini çıkartmıyor? Çalışmasına izin vermek nedir ben bilmiyorum ama madem aile dinamikleri böyle kocasından para alsın. Boğaz tokluğuna yaşamak nedir ya?

boşanın çocukların velayetini alın gerekli bakım ücretlerini de alın

Adam lütfetmiş size malum direkt kira bedeli için 20 bin tl de isteyebilirdi; o potansiyel var çünkü. Onun mantığıyla gidersek, evin işini gücünü siz yapıyormuşsunuz. Aylık, daimi bir kadın tutayım dese hemen hemen onun da cebinden çıkacak para aynı. Yani win win bir durum sizinkisi

Bu arada konudan bağımsız olarak siz köy evi yaptırmak istiyor musunuz ki? Bir de zaten karı koca ilişkimiz yok gibisinden konuşmuşsunuz, o halde neden hala birliktesiniz ki?

Karakterde cimrilik varsa istesende degistiremiyorsun adam kendine de harcamiyo
Yani kötü konuşmak istemem ama ben olsam o adamın canına okumuştum. Yaptığı ne vicdanen, ne dinen hiç bir şekilde uygun değil. Arkadaşınız çözüm aramalı. Yıl oldu 2024, nenemlerin zamanındaki gibi çaresizlik yok artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…