Seni ne umutlandirmak isterim ne de uzmek.
95 kg den 88 kg ye dustum. simdi hamilelik deniyoruz. Bu arada biraz daha kilo verirsem ne ala...
88 kg de hamile kalan arkadasim var ustelik boyu da oldukca kisa. ustelik bu ikinci cocugu, ilki de boyleydi...
Kilolu hamilelerin hamilelikte cok kilo almadigini duymustum. Elbette cesitli komplikasyonlar olacaktir, ozellikle kendi adima korktugum sey hamilelik sekeri...
hic deneme yaptiniz mi? kilo dogum yapmaktan ote hamile kalmaya da buyuk bir engel olabiliyor...
canim ben de kilolu hamile kaldim. Doktorum hic hoslanmadi ama napsin. Ki hamile kaldigimda 32 yasindaydim. Sansli kilolu hamilelerden biriydim, hic bir saglik problemim olmadi, doktorum da hep cok sasiriyordu, ve o koca karnimla (ikiz sanirdi herkes) hop diye muayne koltugundan kalkardim, yazik kadincagiz cok sasirirdi. Yurt disinda yasadigim icin oyle doguma erken ayrilma filan da yok, doguruncaya kadar calistim. Ama cok saglikli beslendim ben, aldigim kilolarin hepsi de cocuga veya vucuduma suymus. Dogumdan iki ay sonra beslenmeme dikkat ederek biraz da sporla butun kiloyu vermistim.
YANLIZ, KESKE KILO VERIP DE HAMILE KALSAYMISIM DIYORUM. Bende yas problemi oldugu icin bekleyemedim ama sana kesinlikle kilo ver once derim. En azindan 75 kiloya dussen super olur. Vucudun zaten su anki kilonu tasimaya alisik oldugu icin hamile kaldiginda da ancak diyer hamileler kadar agirlik olucak uzerinde, cunku kilolu insanlarin vucudu da ona gore gucleniyo, ne de olsa hergun fazladan vucudun 20 kilo agirlik cekiyor.
Ben su an hamile kaldigim kilodan cok daha asagidayim. Kilo verdim baya. Sana tek tavsiyem kilo verebilecegine inancini yitirme. Ve mumkunse yedigin seylerin kalorisini say. Ozaman aslinda ne kadar cok kalorii tukettigini anliyacaksin. Spor yapasan da her gun en azindan yuruyebildigin kadar hizli yuru. Kondusyonun giderek articak. Ben su an ki hareketime, yaptigim spora sok oluyorum resmen. Ben miyim bu diyorum. Yasin gencse biraz daha bekle. Ama cok da surundurme, bu sefer esinde ister istemez sana karsi hayal kirikligi olur, kilo vermedigin icin cocuk yapamiyoruz diye.
Allah insallah maddi manevi saglikli, guzel, hayirli, akilli evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?