85 kilodan 73e düştüm. Sırada 60 var:)

poffala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.122
165
73
Arkadaşlar diyet başarı öykülerine yazmıştım ancak 2 aydır çok boşladım hatta 1-2 kg aldım bile.
Burda tam gaz devam diyorum!!!
Hedef 60
Daha önceki kilolarımı aç kalmadan yavaş yavaş vermiştim
Benzer şekilde günlüğümü burada tutacağım
Benimle beraber paylaşımda bulunmak isteyenleri bekliyorum!!!

Ay bende vermek istiyorum. Aç kalmıyorum ama az yiyorum akşam belli saatten sonra ağzıma bişi sürmüyorum ve tatlı çikolata yemiyorum ( zaten çok düşkünlüğüm yoktu onlara) en az 2lt de su içiyorum. Ara öğünlerimi de aksatmıyorum tabi . Sporum da var düzenli yapmaya calısıyorum inş.

Düğünüm var ağustosta. benimde Amacım ağustosa kadar mümkünse 13 kg vermek ya inş veririm. 1-2 kg hazirandan sonra kendiliğimden veririm galiba... Çünkü dügün önceside telaştan verirsin diyolar bide yaz ayları malum bol bol çorba su içerim.. Hazirana kadar da 10kilo versem keşke

büyük başarı cnm tebrikler deneyimlerinden bende faydalanmak isterim takipteyim seni

büyük başarı cnm tebrikler deneyimlerinden bende faydalanmak isterim takipteyim seni

Arkadaşlar teşekkür ederim katılımlarınız için. Yarın sabah tartılıp siftah edeceğim..
Hayat tarzı olsun, sağlıklı olsun, az az öz öz gitsin

İlk gün tartısı...
Kahvaltı öncesi büyük bardak su içildi
Saat 8.30 kahvaltı
Ekmeğin hepsi bitmedi oğlumla bölüştüm

Öğle: ton balıklı salata yanına 1 yuvarlak ekmek, 1 bardak taze portakal suyu (eşimle öğle yemeğinde buluşup dışarda yedik)

16.00 ara öğün. Ekinezyalı bitki çayı yanına 7-8 badem, 2 kuru erik, 1 incir

18.30 akşam yemeğinde 1 tabak kıymalı ıspanak, süzme yoğurt ve birazcık da turp yedim. Ekmek hakkımı wasadan kullandım. 2 wasa yedim 1 dilim ekmeğe eşdeğerde.

21.30 1 çay bardağı sütüm ve azıcık da kabak çekirdeği

ailecek grip salgınına yakalandık inşallah tez zamanda iyileşiriz

Geçmiş olsun, umarım kısa sürede atlatırsınız.. Hedeflerimiz ve kilolarımız yakın takipte olucam

ben henüz daha o kadar çok kilo veremedim hiç en fazla 1 ayda 5 kilo falan vermişliğim vardır diyet konusuna geldiğimdede okulda olduğum için hep tostlar falan yani diyet olmuyor pek ve spor içinde hiç vaktim kalmıyor maalesef ama artık cidden sıkı bir diyetle kilo vermek istiyorum yaşım 16 ve ben yaşım ilerlemeden yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinrim :)

Tebrikler canım. Burada böyle azimle ilerleyen hanımları görmek çok motive edici. Ben de 23 kasımda 90 ile başladım dün 77.9 kg geldim. Şubat nisan arası iki buçuk ay 99 ile başlayıp 16 kilo vermiştim ama spora rağmen çok ciddi şekilde sarkinca (doğum sonrası sarkık lar da vardı daha o zaman) biraz ara verdim vücudum toplasin diye. Kasımda yedi kilo almış olmama rağmen millet Ayy incelmissin demeye başlayınca dedim ram zamanıdır demekki. 11 kilo gitti bile. Çok yoğun spor yapıyorum. O koca bedenli elbiseler cuvala dönmeye başladı. 44 ve dar gelse de henüz 42 lere bile sigabildim. Bu sefer tartıda hem kilo kaybı görüp hem sıkılasmak şahane bir duygu.
Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz. Bol şans canim

Canım benim yaşın çok müsait aslında metabolizman canavar gibidir şu anda:)
Kaç kilosun boyun kaç?

Çok güzel tebrik ediyorum sporla vermen çok çok iyi..kısa sürede çok iyi vermişsin maşallah
Ben yavaş yavaş gidiyorum

bazen bisiklet çeviriyorum aslında sporla versem çok iyi olacak
Çalışma hayatı, 2 çocuk ve gece 5 kere emzirmeye uyanan bir anneyim
Bakalım şu bisikleti biraz daha arttırıp en azından kuzular kalkmadan ya da akşam yatınca çevirsem...

Ben de oğlum iki yaşını nisanda doldurun calismaya baslicam. O zamana kadar spor yapmanın keyfini cikarip daha çok incelmeye bakacağım. Insan çalışınca spor yapmak pek mümkün olmuyor hakikaten.
Spora borçluyum kısa zamanda bu kiloya ulaşmayı. Yoksa olum orucunu girsem gene de bu kadar düzenli ve hızlı kilo veremem. Ama hareket ettim mi ilk iki üç ay deli gibi kilo veriyorum
Allahım yardımcımız olsun

10.00
Kahvaltı: arkadaşlarla sözleştik dışarda serpme kahvaltı yaptık. Hepsinden yedim. Pide, yumurta, zeytin, peynir, biraz da reçel... Biraz fazla kaçırmış olabilirim:)

15.00 1 elma

16.30 bugünü dengelemek için öğle ve akşamı birleştirdim. 1 tabak etli bezelye, 1 bardak ayran ve 2 wasa. Yanına 2 tane biber turşusu yedim

20.00 1 bardak süt ve 2 hurma yiyerek günü kapattım.

Bugün de böyle bitti sadece yeşil çay içip yatacağım. Hala hastayım.sesim soluğum kesildi iyice..

Herkese merhabaaa
08.30 kahvaltı. Tabağımdakileri bitirdim 2 bardak da çay içtim. Omlet 1 çay kaşığı yağda yapıldı. 1 dilim tam buğday ekmeği ile beraber.
11.00 gibi sade Türk kahvem ve 2 kare bitter çikolata ile bir ayılma molası verdim
13.30 öğle yemeğim resimdeki brokoli çorbasının hepsini bitiremediği. 4 yk da ıspanak yedim. 1 dilim beyaz ekmek ve 1 br ayran eşliğinde.

Saat 16.00 acıkır gibi oldum. 2 wasa ve 1 dilim peynirden oluşan bir ara öğün yaptım. 1 tane de kuru incir yedim

Bu saate kadar yediklerim böyle. Bol su içmeye çalışıyorum.. şimdi akşam hazırlığı var...

Akşam yemeği 19.00
4 kaşık pilav, 1 biftek, 2 yk enginar ve yoğurt. (Tabak tatlı tabağı)

21.00 1 br süt ve 3-4 fındıkla günü kapattım herkese iyi akşamlar

basarilar dilerim canim. bende diyete ara verdim aynen hastayim gecmis olsun geri dönünce bende menu paylasirim.
yalniz aksam yemeginde pilav onerilmiyor. pilav oglen tuketilmeli. aksam yenince yaga donusuyormus. aksam bol salata olmali kocaman 1 tabak. ben de foto yuklerim ins.

Aslında bayadır tartılmıyorum bile tartıdan korkmaya başladım artık boyum 1.60 kilomda 85 civarı
canim kararli olman bile cok guzel. okulda her tenefus disari cik siranda oturma. aktif hareketli ol.
bi de istahim yok oyunu oyna. sabahtan basla hic istahim yok de. yemeklere mirin kirin et. istahim yok diye diye gunu bitir. :) bana ikram edilenleri oyle geri ceviriyorum

Günaydın!!
08.30 kahvaltım yumurta peynir ve nesfitle yaptım
11.30 ara öğün 1 portakal 5 badem

Teşekkürler.Aslında ayakta atlatıyorum beni çok yatağa düşürmedi çok şükür. Çocuklarım çok hastalandı
Kilo vermeye 2 ay ara vermiştim havalar soğuyunca iştah çok açılıyor malum diyet zorlaşıyor.
Pilav evet akşam çok uygun olmayabilir ama ölçülü yedim zaten, bir de çok güzeldi hiç ekmek yiyesim gelmedi. Gece boyu emzirdiğim için yağa dönmeye fırsat kalmamıştır zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…