:(

nelfn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
711
371
18
Bu aralar eşimle iyi değiliz farkında değil beni çok kırıyor.bebeğim hastalık atlattı çok üzüldüm.yaşadığım yer kısıtlı bir yer istediğimi bulamıyorum.ihtiyaçlarını karşılayamıyorum.büyük bir şehirde yaşıyprdum bekarkn .spora giderdim alışveriş yapardım kuaföre giderdim o zevklerimde kalktı.dün bakıcı adayımız bizdeydi hiç tanımadığımız biri kızımı suratsız soytarı gibi kelimelerle sevddi.şok oldum.tvdeki haberlerden de etkileniyorum.analar ağlıyor.iş kazaları oluyor.en son kabedeki kaza içimi yaktı.bugün böyleyim keyifsizim.size açılayım dedim

Bu aralar eşimle iyi değiliz farkında değil beni çok kırıyor.bebeğim hastalık atlattı çok üzüldüm.yaşadığım yer kısıtlı bir yer istediğimi bulamıyorum.ihtiyaçlarını karşılayamıyorum.büyük bir şehirde yaşıyprdum bekarkn .spora giderdim alışveriş yapardım kuaföre giderdim o zevklerimde kalktı.dün bakıcı adayımız bizdeydi hiç tanımadığımız biri kızımı suratsız soytarı gibi kelimelerle sevddi.şok oldum.tvdeki haberlerden de etkileniyorum.analar ağlıyor.iş kazaları oluyor.en son kabedeki kaza içimi yaktı.bugün böyleyim keyifsizim.size açılayım dedim

insanın yaşadığı yer önemli ya, bende bir dönem kısıtlı bir yerdeydim ilçede ruhum çok daralmıştı

insanın yaşadığı yer önemli ya, bende bir dönem kısıtlı bir yerdeydim ilçede ruhum çok daralmıştı[/QUOTE
3 yıl olacak nerdeyse her şeyden uzak çok uzak.
eşinle bu durum hakkında konuşmayı denedinmi?imkanın varsa büyükşehiri dene
Eşim neden moralin bozuk diye sordu şükür anlattım aramızdaki problemler için sende dik başlısın bende napalım idare edelim gibi konuştu.geri adım yok yani daha dikkatli olurum falan demedi.demek onda daha çok tartışacak kapasite var benim limit doldu inanın.aklımdan neler geçiyor taşınma içinde plan kurduk seneye olursa eğer.evde sıkılmaya daralmaya devam.

3 yıl olacak nerdeyse her şeyden uzak çok uzak.

Eşim neden moralin bozuk diye sordu şükür anlattım aramızdaki problemler için sende dik başlısın bende napalım idare edelim gibi konuştu.geri adım yok yani daha dikkatli olurum falan demedi.demek onda daha çok tartışacak kapasite var benim limit doldu inanın.aklımdan neler geçiyor taşınma içinde plan kurduk seneye olursa eğer.evde sıkılmaya daralmaya devam.
ya taşınmayı düşünüyosanız iyi büyükşehire giderseniz eskisi gibi evinde oturmaktansa bi spora yazılırsın ordan bi çevren olur sonracıma sinemaya gidersin ama şunu söleyim bence bunlardan önce eşinle sorunlarını hallet çünkü sorunlar oldukça istedin yere taşın yine mutlu çok olamazsın

Cidden çocuk sonrası erkeklere bir şeyler oluyor.
Allah yardımcın,yardımcımız olsun ülkecek. Ferah günlere ihtiyacımız çok..

Bizden cok esin ile bunlari konusursan bence daha cok icini rahatlatirsin hem aranızdaki sorunlarida cozmus olursunuz... esiniz farkinda değilmiş sizi kirarken belki onunda sorunlari wardir kendince bence esinizle konuşun

Konunun başıyla sonu arasındaki bağlantıyı çok sert gecislerle kurmussunuz :KK55:

ya taşınmayı düşünüyosanız iyi büyükşehire giderseniz eskisi gibi evinde oturmaktansa bi spora yazılırsın ordan bi çevren olur sonracıma sinemaya gidersin ama şunu söleyim bence bunlardan önce eşinle sorunlarını hallet çünkü sorunlar oldukça istedin yere taşın yine mutlu çok olamazsın
İşim var zaten hep evde değilim.ama gerek işle gerek evle ilgili stresleri atabileceğim geniş bir ortam yok.eşim konuşmayı sevmeyen biri.dert tasa dinlemeyi sevmez.keşke dinlese beni.yoğun çalışır sorsam zamanım yok der.o yüzden burdan paylaşayım dedim.burada çok aklı başında bayanlar var dayanışma içindeler buda hoşuma gidiyor tabi.gereksizlerde yok değil.
Cidden çocuk sonrası erkeklere bir şeyler oluyor.
Allah yardımcın,yardımcımız olsun ülkecek. Ferah günlere ihtiyacımız çok..
Çocuk sonrası adamlara ne oluyor mesela? Kıskançlık hırçınlık olabilir mi.keşke annelere yardım etseler de bizede onlarla ilgilenmek için zaman kalsa.haberleri çok izlerim şimdi arada müzik açıyorum.bünyem kaldırmıyor.

ya ben bu bakıcı adayı olayına takıldım. diğerleri gelir geçer de..
öyle birini kabul etmediniz değil mi?

ya ben bu bakıcı adayı olayına takıldım. diğerleri gelir geçer de..
öyle birini kabul etmediniz değil mi?
Ben de o konuya baya takıldım.Biz anlaşmıştık bayramdan sonra başlayacaktı maalesef.sizin gibi bi arkadaşla oturup kritik yaptık.bir kere daha oturup detaylı konuşacağımm bu konuyu da söyleyeceğim vereceği tepkiye göre de hareket edeceğim.nasıl canım sıkıldı anlatamam.sizin öneriniz var mı

Son düzenleme:
Ben de o konuya baya takıldım.Biz anlaşmıştık bayramdan sonra başlayacaktı maalesef.sizin gibi bi arkadaşla oturup kritik yaptık.bir kere daha oturup detaylı konuşacağımm bu konuyu da söyleyeceğim vereceği tepkiye göre de hareket edeceğim.nasıl canım sıkıldı anlatamam.sizin öneriniz var mı

anlaşmış olabilirsiniz. düşünsenize evlenip 2 3 günde boşanan insanlar bile varken böyle bir durumda anlaşmayı bozmanız çok doğal.
bu yaklaşım tarzı hele siz bile varken böyleyse çok çok yanlış.
benim içim rahat etmezdi. kesinlikle bırakamazdım yavrumu. bu konuda eşiniz ne diyor? aslında onun da istememesi lazım.
bence başka birilerine bakın. daha bilinçli olmalı.

anlaşmış olabilirsiniz. düşünsenize evlenip 2 3 günde boşanan insanlar bile varken böyle bir durumda anlaşmayı bozmanız çok doğal.
bu yaklaşım tarzı hele siz bile varken böyleyse çok çok yanlış.
benim içim rahat etmezdi. kesinlikle bırakamazdım yavrumu. bu konuda eşiniz ne diyor? aslında onun da istememesi lazım.
bence başka birilerine bakın. daha bilinçli olmalı.
Bilinçli bakıcı varmıdır aceba.hayal kırıklığına uğradım bende sözde lafını sözünü bilen bir bayan ama demekki çocuk gelişimi ile ilgili pek bilgisi yok.örnek güzeldi.eşim bana bıraktı zaten bu işi.onun problem çözme yeteneği yoktur bu tip konularda.ahh ahh.gölge etmesin yeter.

Bilinçli bakıcı varmıdır aceba.hayal kırıklığına uğradım bende sözde lafını sözünü bilen bir bayan ama demekki çocuk gelişimi ile ilgili pek bilgisi yok.örnek güzeldi.eşim bana bıraktı zaten bu işi.onun problem çözme yeteneği yoktur bu tip konularda.ahh ahh.gölge etmesin yeter.

:)) doğru gölge etmesinler de size bırakması güzel bence.
dediğiniz gibi çocuk gelişimi farklı bir şey. eminim bilinçli bakıcılar vardır. bakıcı bulamazsanız kafanıza uyan bir kreş de olabilir. bence tüm konuları şu anlık fazla düşünmeyin ama yavrunuzla ilgili bu konu çok önemli bunun üzerine yoğunlaşın.

yeni doğum yapmış bir anne sendorumu yaşıyorsun sanırım.
Bebek olmadan önce de aynı şeyleri hissediyor muydun?

Ben en cok bakiciya takildim , insallah ise almadiniz o bakiciyi..

Ayrica SIKILDIGINI icindekileri esine anlatmalisin...
Erkekler söylemeden anlamiyo malesef...

:)) doğru gölge etmesinler de size bırakması güzel bence.
dediğiniz gibi çocuk gelişimi farklı bir şey. eminim bilinçli bakıcılar vardır. bakıcı bulamazsanız kafanıza uyan bir kreş de olabilir. bence tüm konuları şu anlık fazla düşünmeyin ama yavrunuzla ilgili bu konu çok önemli bunun üzerine yoğunlaşın.
İlgin için sağol.yaşadığım yerin küçük olduğunu söylemiştim kreş yok.en son bulamazsam anlaşamadığım KV çağırcam ki onunda çocuk gelişimiyle alakası yok.hiçte anlaşamayız.diğer torununa bakmış çocuğun durumunu gördüm konuşması vs n bileyim. Hiç olmazsa bakıcıya müdahale edebiliyosun.bende dert bir değilki.Rabbim bu günlerimizi aratmasın.

Back
X